میتیگ دوباره بچه های مجید آنلاین ::

کدام شهر به نظر شما مناسب تر است؟

• مجموع رای دهندگان
    44

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
الان مشکل مشهد اینه که بلیط نیست که بخواییم بیایم حتی بلیط 4 پایان :-?

SPD

Member
خوب بچه ها اینجور که معلومه این مدیران عزیز این ماه سرشون خیلی Busy هستش و قرار نیست به این موضوع بپردازن ...

پس در نتیجه این موضوع اینجا تموم شده اعلام میشه .

مرسی از همگی دوستانی که تو این مورد این تاپیک رو همراهی کردن ...

تنها چیزی که معلوم میشه ... میتینگ بعدی که خود مدیران عزیز تاپیک مخصوصش رو بزنن بین دو شهر اصفهان یا مشهد هستش . چون بیشترین آرای ممکنه رو دارن .........

موفق باشید . بازم شرمنده :rose:

Mandana

Active Member
العان مدیران عزیز جز نظرسنجی چکار می تونستن بکنن خوب؟ :snap:نتیجه که معلوم شد..ولی می قبلنم اعلام کردم تا مهر که کنکور ندم از هر گونه فعالیت ادمیزادی محرومم :green:

دیگه تعیین تاریخ زمانش با شما. :wink: میتینگ قبلی رو می گفتم کجا باشه.ایندفعه هم بازم می بگم زیادی جو دیکتاتور منشانه میشه :green::rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
العان مدیران عزیز جز نظرسنجی چکار می تونستن بکنن خوب؟ :snap:نتیجه که معلوم شد..ولی می قبلنم اعلام کردم تا مهر که کنکور ندم از هر گونه فعالیت ادمیزادی محرومم :green:

دیگه تعیین تاریخ زمانش با شما. :wink: میتینگ قبلی رو می گفتم کجا باشه.ایندفعه هم بازم می بگم زیادی جو دیکتاتور منشانه میشه :green::rose:

یکم عوامل نفوذ کم میکردید :green:

میگم که ما بعد از مهر و کنکور شما میاییم :rose::green:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
به این که اگه کی نباشه کی نمی یاد (به رسم قدیم متینگ ها) رو کی باید شروع کنیم؟ :wink:
حالا چی شد نتیجه نهایی؟؟

فقط اگه اومدید اصفهان با کسی تصادف نکنید (نتیجه اخلاقی فیلم در مسیر زاینده رود)

حالا اگه اصفهان باشه همتون را به تماشای 24 ساعته زنده رود عزیز دعوت می کنم ...
این همه ما اومدیم ، تهران ، مشهد ،و.... یک بار هم شما دل بکنید از این شهرستان تهران و به پایتخت واقعی ایران اصفهان زیبا بیایید...

SPD

Member
اوه اوه کی باز این بهبور جو گیر کرده ........ بهبور کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! پایتخت کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا این فیلم زاینده رود حسابی شما رو ............

پایتخت یه دونه هست اونم تهران همین وبس ... :green:

مانی به من سیلی مزنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امرناش دیگه ............

در مورد نتیجه هم معلومه دیگه مشهد بیشترین آرای ممکنه رو اورد :دی

می هم طبق معمول می صبریم تا ببینیم که ببینیم کی به سلامتی امتحانات مانی خانم تموم میشه اونم با موفقیت ( همگی بگین ایشالله) و کی سر انمیشنز خلوت میشه و کی عرفان حالش پیدا میکنه و کی مجید و صابر پولدار میشن و تایم و زمانش بدست می آرن ... بعدش اون وقت خودشون تصمیم گیرنده اصلی هستن که کی و کجا :green:
:rose:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اوه اوه کی باز این بهبور جو گیر کرده ........ بهبور کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! پایتخت کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا این فیلم زاینده رود حسابی شما رو ............

پایتخت یه دونه هست اونم تهران همین وبس ... :green:

مانی به من سیلی مزنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امرناش دیگه ............

در مورد نتیجه هم معلومه دیگه مشهد بیشترین آرای ممکنه رو اورد :دی

می هم طبق معمول می صبریم تا ببینیم که ببینیم کی به سلامتی امتحانات مانی خانم تموم میشه اونم با موفقیت ( همگی بگین ایشالله) و کی سر انمیشنز خلوت میشه و کی عرفان حالش پیدا میکنه و کی مجید و صابر پولدار میشن و تایم و زمانش بدست می آرن ... بعدش اون وقت خودشون تصمیم گیرنده اصلی هستن که کی و کجا :green:
مهدی جون ، دادا...
پایه تخت شاه تهران بود ، پایتخت ایران همون اصفهانه :wink:
پایتخت فرهنگی جهان اسلام

.:BEHNAM:.

Active Member
خب خوشحالم که اصفهان شد :دی
چه روزی چه ساعتی ؟ کیا میان؟! بلاخره میزبان باید یه امار دستش باشه یا نه !

Mandana

Active Member
بهنام هه کتک میخوای؟:snap: :دی
نتیجه شد مشهد دیگه.در مورد کنکورم هم راستش زدم به در بی خیالی هر موقع بذارین قبل کنکور هم میشه بیام اگه بتونم.یه روز اتفاقی نمی افته باسه کنکورم :cool:
همون کافی شاپ پردیسان هم بد نیست به می اوندفعه خوش گذشت .مجید که به دلایلی فکر نکنم بتونه بیاد ( نمیشه گفت ولی شدیدن درگیره :دی) عرفان هم که چند وقت پیش تنها بی خبر اومده بود مشهد و صداشو در نیاورد.بتونم اون و صابر رو گول بمالم که بیان خوب میشه:green:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

ما که پشیمون شدیم !!!! همون میتینگ خودمون رو میچسبیم بهتره

موفق باشید

• Like
Reactions: SPD

SPD

Member
مانی صابر که درگیر کار مجید هستش :دی ....

عرفان هم که گفتش امرناش ... می هم که بدون مجید . صابر . عرفان امرناش ....... مگه میشه می برم هتل بدون صابر ...امرا ......

Mandana

Active Member
پس صبر می کنم هر وقت خودتون خواستین اعلام کنین.از می فقط اطلاعیه زدن:green::rose:
بهنام هه 19 به بیست به نفع مشهد بود.لحظات اخر گویا یکی اضافه شده حق با شماس.برابره العان نتایج :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا