میتینگ نمایشگاه اله سیت مشهد

HamidSHS

Active Member
من که خوبم ولی فکر کنم فردا شرطو باختی ها. باید کاری که قرار شد اول انجام بدی بعد منو سربه نیست کنی
آخه عسیسم اگر بیای که شرطو باختی تو :lol:

ساعت 8 شب هم خوبه، چون بعدش همگی میریم پیتزا میخورم، دونگی دونگی البته
پایه پیتزا هم هستیم اساسی ....... :)

اینجوری که خسته میشی همگی بریم ولی فقط تو پیتزا بخوری بعد ما پول پیتزای تو رو دنگی حساب کنیم. میشه بر عکسش کرد. همه میریم پیتزا فروشی بعد ما میخوریم شما حساب میکنی :green:
منظور مهدی از ما در واقع من هست { شخصه خودش :green:} شک نکنید :green:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام محمد جان اول از همه بگم من هم با پیتزا موافقم ، پیشنهاد عالیه بودش مثل همیشه
25.gif

در مورد زنبیل هم ، بابا من همش یک دونه زنبیل داشتم که اونم تو پست مربوط به تور شماره یک صفحه 14 پاراگراف 5 گذاشتمش خب، ( آدرس دقیق رو داشتین ؟) عجب ...
28.gif

در مورد انجام عملیات سربه نیست کردن و بزن و بکش و کفش ها زیر بغل در رو ، هم باید بگم من به شخصه اون طرفی هستم که قدرت بیشتری داره فعلا قدرت ها برابره ... تا ببینیم چی پیش میاد
117.gif

در مورد حساب کتاب و دنگ و اینا هم من موافقم همه با هم بریم پیتزا فروشی بعدش به مانی عزیز بگیم خودشون قبول زحمت بفرمایند و اینا دیگه ( آخه تو پست های قدیمی یکجا خوندم که نوشته بودین طلفی مانی یادتون نیست تو میتینگ هتل پردیسان خرج همه رو حساب کرد و این حرفا و یک جای دیگه نوشته بودین مجید که نیست مانی باید حساب کنه هرچند قبلا ها هم که مجید بود بازم مانی حساب میکرد) با توجه به مدارک ارائه شده در بالا ، نتیجه میگیریم آلفا ضرب در بتا و این حرفا ..... عجب!
48.gif

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
خوب دیگه! . این میتینگ هم به سلامتی به پایان رسید. میتینگ بسیار خوبی بود ولی نمایشگاه تا بخوای افتضاح بود. به جز نمایشگاه اله سیت، نمایشگاه شهرداری بود و چندتا اتوبوس و تاکسی و آشغال پاشغال دیگه گذاشته بودن. اما چند تا نمایشگاه بودنش افتضاح نبود . یک چیز دیگه افتضاحش کرده بود که اعضایی که حضور داشتن میدونن. کلاً شاید 20 دقیقه بیشتر در محیط نمایشگاه نگشتیم. بعدش زدیم بیرون. طی یک جلسه بسیار مهم قرار شد بریم پیتزا ویونا شام بزنیم البته دنگی دونگی. غذاش هم بسیار عالی بود و چون همه دور هم جمع شده بودیم و گپ میزدیم باعث شد تا حسابی بچسبه. فکر کنم صاحب رستوران الان به دلیل سکته مغزی و قلبی ناقص تو بیمارستان امدادی باشه.

حمید عکاس با لنز 45 ملیون تومنی سریعاً عکسها رو ادیت و آپلود کن.

دست همه دست اندر کاران این میتینگ هم درد نکنه. خیلی خوب بود. :green:

VAHID216

مدیر بازنشسته
خدایی ساعت 8 میتینگ می زارن حداقل ساعت 7 بود بهتر بود ، نمایشگاه هم که بسیار عالی از نظر کیفیت ( فقط غرفه مجتمع فنی خوب بود :green: با ایرانسل ) .
خیلی خوشحال شدم دوستان رو از نزدیک دیدم هر چند که نشد بیشتر آشنا بشم.
موفق باشید

hdnsoft

Well-Known Member
سلام به همه مجید آنلاینی های عزیز مخصوصا دوستان میتینگی
آقا عجب نمایشگاه مزخرفی بود....
03.gif

من فقط ار اون ماشینی که بی تی اس داشت خوشم اومد هرجند نشد کامل طرف رو سوال پیچش کنم ، بیشتر شبیه به مانیتورینگ بود تا دستگاه بی تی اس بعید میدونم نقش یک سلول رو بتونه خوب ایفا کنه مخصوصا تو قضیه هند آف و هند اور ، اصلا تجهیزات لازمه رو نداشت ! ، کلا کاربردش بدرد همون دید زدن میخورد، چقدر اینا هزینه خرج مصارف پاییدن مردم میکنن؟
خدا میدونه من هیچ وقت تصویر اون دو تا آقا و اون دو تا خانوم پ ا س د ا ر ی که از اول ورودمون به غرفه های نمایشگاه ما رو دید میزدت و دنبالمون می اومدن رو هرگز فراموش نمی کنم
این کارا یعنی چی؟
02.gif

خب یگ گروه از بچه های اهل علم و فن اوری اومدیم نمایشگاه اله سیت ، اونوقت به جای اینکه هزینه صرف دعوت از 4 تا شرکت معتبر تو زمینه فن اوری اطلاعات بکنن ، همش رو خرج این جور مسایل کردن ( نیروی انسانی استخدام کردن واسه اینکارا،)
واقعا متاسفم براشون ، خیلی به شخصیتم برخورد ، ما که کاری نمیکردم ، خنده ام میگیره از تابلو رفتار کردن اون نیروی هاشون ، تابلو تابلو پشتمون راه افتاده بودن ، هههه ما هم خوب پیچوندیمشون یکهو دنده عقب گرفتیم
79.gif

خلاصه از همه اینا بگذریم این میتینگ هم فوق العاده بود و خاطره ای شد برای خودش اونم از اون خاطره های رنگی
65.gif

جالا باید صبر کنیم تا حمید عزیز عکس ها رو چاپ کنن تا همه دوستان از کم و کیف این میتینگ مطلع بشن
وحید آقا ، این نمایشگاهه افتضاحی که من دیدم همون ساعت 8 رفتنمون هم خیلی زود بودش
15.gif

جای همه دوستانمون که نیومدن یا نبودن هم خالی
محمد عزیز دوست جان من میخوام برم یک زنبیل نو بخرم شما نمیخوایی؟ میگن دوتابخریم تخفیف ویژه ای میدن
راستی محمد عجب نقشه های کشیدیم واسه فرار.. .. خوشم اومد، نشون دادی که در شرایط بحرانی واقعا ذهنت خوب اکتیوه .....
39.gif

در مورد غذا هم دست همگی درد نکنه
و در اخر یک خواهشی دارم از مدیریت محترم میتینگ ها خانم مانداناو پایه ثابت های میتینگ :
من یک طرح دارم در مورد شبکه خصوصی مجید انلاین ،( ارتباطات ، اطلاعات، نحوه رونق دادن به وضعیت مالی عزیزان ) طوری کی بخشی از این میتینگ ها رو میگیره
خواستم اگر صلاح میدونین من کلیات این طرح رو بیان کنم بعدش در مورد جزییات طرح در یک جلسه میتینگ ، در موردش به بحث بشینیم
در آخر اضافه میکنم که .....
31.gif

یادم باشد کاری نکنم که به کسی بر بخورد.... کاش به جای اینکه به هم بخندیم ، همه با هم میخندیدیم
هم دل بودن این نیست که درست در روبروی هم نشستن و به چشمان هم ذل زدن
هم دل بودن یعنی در کنار هم بودن و با هم به یک افق خیره شدن

حق نگهدارتون :paint:

آخرین ویرایش:

earth

New Member
عنوان!

سلام به ممه مجید آنلاینی های عزیز مخصوصا دوستان میتینگی
03.gif

من فقط ار اون ماشینی که بی تی اس داشت خوشم اومد هرجند نشد کامل طرف رو سوال پیچش کنم ، بیشتر شبیه به مانیتورینگ بود تا دستگاه بی تی اس بعید میدونم نقش یک سلول رو بتونه خوب ایفا کنه مخصوصا تو قضیه هند آف و هند اور ، اصلا تجهیزات لازمه رو نداشت ! ، کلا کاربردش بدرد همون دید زدن میخورد، چقدر اینا هزینه خرج مصارف پاییدن مردم میکنن؟
خدا میدونه من هیچ وقت تصویر اون دو تا آقا و اون دو تا خانوم پ ا س د ا ر ی که از اول ورودمون به غرفه های نمایشگاه ما رو دید میزدت و دنبالمون می اومدن رو هرگز فراموش نمی کنم
این کارا یعنی چی؟
02.gif

خب یگ گروه از بچه های اهل علم و فن اوری اومدیم نمایشگاه اله سیت ، اونوقت به جای اینکه هزینه صرف دعوت از 4 تا شرکت معتبر تو زمینه فن اوری اطلاعات بکنن ، همش رو خرج این جور مسایل کردن ( نیروی انسانی استخدام کردن واسه اینکارا،)
واقعا متاسفم براشون ، خیلی به شخصیتم برخورد ، ما که کاری نمیکردم ، خنده ام میگیره از تابلو رفتار کردن اون نیروی هاشون ، تابلو تابلو پشتمون راه افتاده بودن ، هههه ما هم خوب پیچوندیمشون یکهو دنده عقب گرفتیم
79.gif

خلاصه از همه اینا بگذریم این میتینگ هم فوق العاده بود و خاطره ای شد برای خودش اونم از اون خاطره های رنگی
65.gif

جالا باید صبر کنیم تا حمید عزیز عکس ها رو چاپ کنن تا همه دوستان از کم و کیف این میتینگ مطلع بشن
وحید آقا ، این نمایشگاهه افتضاحی که من دیدم همون ساعت 8 رفتنمون هم خیلی زود بودش
15.gif

جای همه دوستانمون که نیومدن یا نبودن هم خالی
محمد عزیز دوست جان من میخوام برم یک زنبیل نو بخرم شما نمیخوایی؟ میگن دوتابخریم تخفیف ویژه ای میدن
راستی محمد عجب نقشه های کشیدیم واسه فرار.. .. خوشم اومد، نشون دادی که در شرایط بحرانی واقعا ذهنت خوب اکتیوه .....
39.gif

در مورد غذا هم دست همگی درد نکنه
و در اخر یک خواهشی دارم از مدیریت محترم میتینگ ها خانم مانداناو پایه ثابت های میتینگ :
من یک طرح دارم در مورد شبکه خصوصی مجید انلاین ،( ارتباطات ، اطلاعات، نحوه رونق دادن به وضعیت مالی عزیزان ) طوری کی بخشی از این میتینگ ها رو میگیره
خواستم اگر صلاح میدونین من کلیات این طرح رو بیان کنم بعدش در مورد جزییات طرح در یک جلسه میتینگ ، در موردش به بحث بشینیم
در آخر اضافه میکنم که .....
31.gif

یادم باشد کاری نکنم که به کسی بر بخورد.... کاش به جای اینکه به هم بخندیم ، همه با هم میخندیدیم
هم دل بودن این نیست که درست در روبروی هم نشستن و به چشمان هم ذل زدن
هم دل بودن یعنی در کنار هم بودن و با هم به یک افق خیره شدن

حق نگهدارتون :paint:
loooooool
اینطوریاست؟ :D بابا بیچاره ها میخواستن شمارت رو بردارن دیگه(پلاک)!
خوب خداییش شبیه این گروه های معاندین! منم که نفش مهره سوخته رو بازی میکنم!!!
در مورد نمایشگاه، این اصلا نمایشگاه بود؟ سرکاری بود! شرکت های معتبر کجا بود، شنیده بودم شرکت های تهرونی و کله گنده ها از این نمایشگاه ها و برخی نمایشگاهای دیگه مشهد دل خوشی ندارن، ولی حالا دیدم! هیچ کس نیومده بود! نمیدونم عمدا اینطوری کرده بودن و چند تا نمایشگاه رو یک جا کرده بودن، یا چیز دیگه ای بوده. ولی خیلی لوس بود!

در مورد میتینگ: ... یکی دو فرد خیلی با آرامش درونیی بین ما بودن!!! که یعنی شخصا وقتی رفتم خونه انقدر خجالت کشیده بودم که لباسم رو چلوندم!!!! یعنی تهشین ملت! باور کنین اگر رستوراندار دوربین مدار بسته داشت، الان فیلم حرکات عارفانه گروه رو نت میرفت رو چند میلیون بازدید!:shock:
هنوز تو کف دست لرزه گرفتن دیشبم هستم! رسیدم خونه درست شده بود!!!:-?

آخرین ویرایش:

hdnsoft

Well-Known Member
دوستان اضافه میکنم مقدار دو لیتر بنزین آزاد در باک خودروی اینجانب ( همون خودروی آقای پدر ، من و ایشون نداریم که )
به امانت محفوظه انشاالله هر وقت محمد عزیز اون آجیل ها رو آوردن ، از سهمیه این دو لیتر هم استفاده خواهیم کرد.:green:
روح الله جان ، حالا من هی سعی دارم بگم ما کلی با کلاس بودیم و اینا .... کلی مودب بودیم و اینا ....... کلی اینا بودیو و اینا........
باز شما بیا بگو ما تو فست فود اینجوری بودیم و اینا!!!!:paint:
چقدر از واژه اینا استفاده کردم و اینا :)

mohammadbasri

کاربر فعال
درسته که نمایشگاه بی مایه بود، اما برا بچه من خوب شد، کلی مجله بردم براش :green:

من فقط ار اون ماشینی که بی تی اس داشت خوشم اومد هرجند نشد کامل طرف رو سوال پیچش کنم ، بیشتر شبیه به مانیتورینگ بود تا دستگاه بی تی اس بعید میدونم نقش یک سلول رو بتونه خوب ایفا کنه مخصوصا تو قضیه هند آف و هند اور ، اصلا تجهیزات لازمه رو نداشت !
:-? یکی بیاد ترجمه کنه

و در اخر یک خواهشی دارم از مدیریت محترم میتینگ ها خانم ماندانا
مـدیــــــر میتینگ؟ ماندانا؟
مدیر برنامه ریزی منم
مدیر اجرای حمیده
مدیر بخش زنبیل شمایی
ماندانا خانم مهمانی بس عزیز میباشندی، که فقط آمدندی و خوردندی و رفتندی.
:green:

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
بنده مدیریت وانتم:green: باعشه اینجوریاس؟دفه دیگه میتینگ میذارین اگه اطلاع رسانی کردم:دی چقدم که اطلاع رسانیم سودمند بود :(

/

این روح الله هی میگه بی کلاس بازی در آوردیم یجوری میگه انگار کی بود که دم در موقع رفتن دنبال حسین می کرد.مشتری های داخل چجوری بهمون نگا می کردنا:| :دی می هی با سر و دست اعلام می کردم با اینا نسبتی ندارم:سوت
مدیر میتینگا منم مدیر تورا و آقای لیدر لیدر شمائین:دی
شماها برین بیرون شهر ما خانوما رو نبرین ما هم قرار میذاریم میریم شهر بازی.والا:cool::دی
از عکاس مربوطه تقاضا دارم عکسها رو بذارین ببینیم چجوری افتادیم:دی البته ما رو که سانسور کنین بقیه رو ببینیم چجوری افتادن:green:
منتظریم:}

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
بیکاری جوانان مملکت از همین چیزا مشخص میشه :green:

hdnsoft

Well-Known Member
درسته که نمایشگاه بی مایه بود، اما برا بچه من خوب شد، کلی مجله بردم براش :green:
خدا روشکر محمد جان ، حداقل واسه یک نفر خوب شدها ، ولی به بچه نازنین تون بگو قدر اون مجله ها رو بدونه ، که بسی با مشقت بسیار بدست اومده
87.gif

چه خطر های که نکشیدیم . نزدیک بود اینجوری هم بشیم
76.gif

:-? یکی بیاد ترجمه کنه
طلفی خودم ، چقده مظلومم، به این ساده ای و روانی نوشتم ها...
اون از حمید گلی عزیز که تو فست فود ازجملات پر از مهر و عطوفت من ایراد گرفته بود
اینم از شما ...
هی روزگار میگن همه حسین ها مظلوم اند
29.gif
کم کم دارم تصمیم میگیرم مثل دوست جان گلم محمد ( سایبر توس) اگر در جلسات و ارودو ها قسمت ما هم شد و تشریف همایونی خودمون رو هم آوردیم ،در اون محفل ها سکوت اختیار کنیم و در امر خاطره نویسی بعد میتینگ ها و تور ها هم ، فقط بیام و دکمه تشکر رو بزنم .
لازم به ذکره تعداد یک عدد حسین در لیست دوستانمون داریم که قربونش برم همچین اساسی تومنی دو ریال با همه حسین ها فرق داره این موجود دوست داشتنی ، اراده بکنه یک گردان رو میتونه شاد کنه فقط فرمانده گردان باید یک عدد نیرو جهت استفاده حسین عزیز در اختیارش بذاره
65.gif

مدیر بخش زنبیل شمایی

آقا من خیلی ممنونم ، ای بزرگوار ، ای منسب میدی حلوا حلوا ، ای لیدر ، ای نفس ، که من رو به این مقام شامخ منصوب فرمودین
انشاالله که بتونم در این پست به خوبی ایفای نقش کنم و نیرویی کار آمدی برای قسمت زنبیل دارن مجید آنلاین های عزیز باشم
48.gif

من اومدم یک مطلب مهم رو بگم امانمیدونستم با بکار بردن واژه مدیریت میتینگ ها ، دوستان دنبال واژه رو بیشتر میگیرند تا اصل مطلب رو
11.gif
ما هم از خیر اون مطلب گذشتیم ،
در آخر هم این مطلب رو اضافه کنم که دوستان گلم ، عزیزانی که این پست رو میخونن
در جریان باشن امشب شب آرزوهاست
یک چیزی شبیه همون ولن تایم اونوری آبی ها
فقط یک فرق بزرگی داره و اون اینکه امشب معشوق یا معشوقه شما ( بسته به جنسیت شما خواننده عزیز داره) خداوند رحمان می باشند
میگن امشب حتی فرشته ها هم دعا میکنن
امشب برای عزیزترین هاتون در محفل عزیزترین عزیزان عالم ( خدواند ) دعا بفرمایین و آرزوهای قشنگ تون رو بیان کنین
اگر کنج دل بهاریتون هم بوی بارون گرفت و آسمون چشاتون ابری شد، یادی هم از مسافر غریبمون بفرمایین که خداوند ظهورشون رو نزدیک تر بفرمایند
37.gif

در آخر هم یک گوشه چشمی ، یک دعای نصف نیمه ای ، دست و پا شکسته ای واسه نگارنده این متن بفرمایین
26.gif

ایام بکامتون ، هوای بارونی مشهد پیش کش همه مهربونی هاتون :paint:

earth

New Member
این روح الله هی میگه بی کلاس بازی در آوردیم یجوری میگه انگار کی بود که دم در موقع رفتن دنبال حسین می کرد.مشتری های داخل چجوری بهمون نگا می کردنا:| :دی می هی با سر و دست اعلام می کردم با اینا نسبتی ندارم:سوت
منتظریم:}
EEEE
جای تشکرشه!!!:shock:
اصلا به من چه!:sad:
:snap:

خدا روشکر محمد جان ، حداقل واسه یک نفر خوب شدها ، ولی به بچه نازنین تون بگو قدر اون مجله ها رو بدونه ، که بسی با مشقت بسیار بدست اومده
87.gif

چه خطر های که نکشیدیم . نزدیک بود اینجوری هم بشیم
76.gif

طلفی خودم ، چقده مظلومم، به این ساده ای و روانی نوشتم ها...
اون از حمید گلی عزیز که تو فست فود ازجملات پر از مهر و عطوفت من ایراد گرفته بود
اینم از شما ...
هی روزگار میگن همه حسین ها مظلوم اند
29.gif
کم کم دارم تصمیم میگیرم مثل دوست جان گلم محمد ( سایبر توس) اگر در جلسات و ارودو ها قسمت ما هم شد و تشریف همایونی خودمون رو هم آوردیم ،در اون محفل ها سکوت اختیار کنیم و در امر خاطره نویسی بعد میتینگ ها و تور ها هم ، فقط بیام و دکمه تشکر رو بزنم .
لازم به ذکره تعداد یک عدد حسین در لیست دوستانمون داریم که قربونش برم همچین اساسی تومنی دو ریال با همه حسین ها فرق داره این موجود دوست داشتنی ، اراده بکنه یک گردان رو میتونه شاد کنه فقط فرمانده گردان باید یک عدد نیرو جهت استفاده حسین عزیز در اختیارش بذاره
65.gif

آقا من خیلی ممنونم ، ای بزرگوار ، ای منسب میدی حلوا حلوا ، ای لیدر ، ای نفس ، که من رو به این مقام شامخ منصوب فرمودین
انشاالله که بتونم در این پست به خوبی ایفای نقش کنم و نیرویی کار آمدی برای قسمت زنبیل دارن مجید آنلاین های عزیز باشم
48.gif

من اومدم یک مطلب مهم رو بگم امانمیدونستم با بکار بردن واژه مدیریت میتینگ ها ، دوستان دنبال واژه رو بیشتر میگیرند تا اصل مطلب رو
11.gif
ما هم از خیر اون مطلب گذشتیم ،
در آخر هم این مطلب رو اضافه کنم که دوستان گلم ، عزیزانی که این پست رو میخونن
در جریان باشن امشب شب آرزوهاست
یک چیزی شبیه همون ولن تایم اونوری آبی ها
فقط یک فرق بزرگی داره و اون اینکه امشب معشوق یا معشوقه شما ( بسته به جنسیت شما خواننده عزیز داره) خداوند رحمان می باشند
میگن امشب حتی فرشته ها هم دعا میکنن
امشب برای عزیزترین هاتون در محفل عزیزترین عزیزان عالم ( خدواند ) دعا بفرمایین و آرزوهای قشنگ تون رو بیان کنین
اگر کنج دل بهاریتون هم بوی بارون گرفت و آسمون چشاتون ابری شد، یادی هم از مسافر غریبمون بفرمایین که خداوند ظهورشون رو نزدیک تر بفرمایند
37.gif

در آخر هم یک گوشه چشمی ، یک دعای نصف نیمه ای ، دست و پا شکسته ای واسه نگارنده این متن بفرمایین
26.gif

ایام بکامتون ، هوای بارونی مشهد پیش کش همه مهربونی هاتون :paint:
بابا تو مظلوم نمایی تو فک منم آوردی پایین! خداییش با هیکلی که تو داری کسی هم جرات میکنه بهت گیر بده! :lol:
شب آرزو ها؟
بیخیال! من که اعصاب آرزو کردم ندارم! آرزوهای دور و دراز انسان را هلاک (با همین ه) میکند!:-?
خدا هم با ما شوخیش گرفته! جدا که آخر خندست زندگی من! جکه!:shock:
شاید بعدا گفتم. فعلا که محرم رازی نداریم!:sad:

mohammadbasri

کاربر فعال

پس خیلی خوب شد من زودتر از شما رفتم :green:

فکر کنم صاحب رستوران که این شکلی شده:shock: امشب اونجا رو تعطیل کرده باشه

hdnsoft

Well-Known Member
طبق آخریت اخبار واصله از حمید گلی عزیز ، ایشون محدودیت اینترنتشون تموم شده و فعلا در دوران خشکسالی اینترنتی به سر میبرن:lol:
مهدی بذار بچه ها یکمی تو سر و کله هم بزنن خب ، ععععععع :mad::snap:

o_real_love

Well-Known Member
سلام دوستان
من فقط میتونم بگم نمایشگاه خیلی خیلی مزخرف بود
ولی بجاش پیتزا فروشی خیلی خوب بود ( پیتزا فروشی رو داشته باشین )
واقعا خوش گذشت
همین ...
در ضمن تو این شب عزیز می خوام که بچه ها واسه همه دعا کنن
مخصوصا واسه من
امروز داشتم بایت خراسان رو میخوندم توی صفحه 2 از مدیریت سایت Drop Box گفته بود
میدونید کی بود؟؟؟
آرش فردوسی - یک ایرانی
خیلی خوشحال شدم و خیلی ناراحت
خوشحال از اینکه یک ایرانی داره توی دنیای IT می درخشه
و ناراحت از اینکه چرا من جای اون نیستم؟؟؟؟؟؟؟؟:cry:
وقتی مقاله رو خوندم با خودم گفتم :
ای خدا میشه یه روزی منم به عنوان یکی از مدیران برتر صنعت IT توی دنیا معرفی بشم ؟؟؟؟ :sad:
یه روزی بچه ها عکس منو توی مجله PC magazine یا cnet ببینن به عنوان یکی از 10 مدیر برتر IT دنیا
وای ی ی ی ی ی ی
حتی فکر کردن در موردش هم لذت بخشه
تا حالا بهش فکر کردی؟؟؟

hdnsoft

Well-Known Member
انشاالله که امید جان به هر انچه که خواسته قلبیته و در ضمن خیر و صلاح و برکت تو در اونه برسی:rose:
میگم هوای یکمی شرجی نشده؟ احیانا :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا