میتینگ فلش کاران ( ویژه خبرگان فلش )

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

توی این مدت که گروه رو راه انداختیم استقبال زیادی از طرف بچه ها صورت گرفت که ما رو به تصمیمی که داشتیم مصمم تر میکرد با این حال تصمیم گرفتیم برای برنامه ریزی دقیق خبرگان فلش یک میتینگ حضوری قرار بدیم تا به مسائل مربوط به خبرگان و دیگر مسائل مربوط به بخش فلش بیشتر رسیدگی کنیم .حضور برای عموم فلش کارها آزاد است

سعی کنید حتما در این میتینگ حاضر باشید مخصوصا بچه های گروه خبرگان

زمان میتینگ جمعه 16 / 2 / 90 می باشد

ساعت 12 (ظهر)

d487vgme4lfyf1ko5qzd.jpg

مکان میتینگ ورودی در متروی تهران (ایستگاه بهشتی ) واقع در داخل نمایشگاه کتاب (داخل مصلی) - شما باید ایستگاه بهشتی پیاده شین ...

با آرزوی موفقیت برای شما

موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
بنده هم انشاء الله حضور خواهم داشت
و امیدوارم نشست (میتینگ) خوبی داشته باشیم و در این نشست علاقه مندان به یادگیری و اشتراک و آموزش را به جمع خبرگان اضافه کنیم و البته برنامه زیزی های کلی و جزئی را با نظرات دوستان برای شروع و استارت کارهای اصلی برای رسیدن به اهداف مهم ، طرح ریزی کنیم.

و البته تجدبد دیداری هم با دوستان عزیز تر از جان داشته باشیم :دی

و امیدوارم کتاب های پر بار و خوبی هم تهیه نمایید و از این نمایشگاه بین المللی هم نهایت بهره وری را داشته باشید.

در ضمن امضاء ی برای این تاپیک ایجاد شده است که دوستان در صورت تمایل آن را کپی کرده و در بخش امضاء خود قرار دهند

کد قرار دادن امضاء
PHP:
[CENTER][URL="http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=165988"][IMG]http://www.mehrafzar.com/meeting_flash_iran_tehran_90.png[/IMG][/URL][/CENTER]
در ضمن دوستانی که امکان حضور دارند و یا نظر خاصی دارند نیز می توانند در همین تاپیک اعلام نمایید
موفق و پیروز باشید.

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

با تشکر از بهروز عزیز

بهروز جان . چیزی به انضا اضافه نشد لینک عکس انگار مشکل داره

موفق باشید

clove-pink

کاربر فعال
بنده هم انشاء الله حضور خواهم داشت
و امیدوارم نشست (میتینگ) خوبی داشته باشیم و در این نشست علاقه مندان به یادگیری و اشتراک و آموزش را به جمع خبرگان اضافه کنیم و البته برنامه زیزی های کلی و جزئی را با نظرات دوستان برای شروع و استارت کارهای اصلی برای رسیدن به اهداف مهم ، طرح ریزی کنیم.

و البته تجدبد دیداری هم با دوستان عزیز تر از جان داشته باشیم :دی

و امیدوارم کتاب های پر بار و خوبی هم تهیه نمایید و از این نمایشگاه بین المللی هم نهایت بهره وری را داشته باشید.

در ضمن امضاء ی برای این تاپیک ایجاد شده است که دوستان در صورت تمایل آن را کپی کرده و در بخش امضاء خود قرار دهند

کد قرار دادن امضاء
PHP:
[center][url="http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=165988"][img]http://www.mehrafzar.com/meeting_flash_iran_tehran_90.png[/img][/url][/center]
در ضمن دوستانی که امکان حضور دارند و یا نظر خاصی دارند نیز می توانند در همین تاپیک اعلام نمایید
موفق و پیروز باشید.

سلام
من خیلی دوست دارم باشم و از نزدیک دوستان رو ببینیم و هم اینکه یه کتاب خوب پیدا کنم.

nima_dsnr

کاربر VIP
خیلی خوبه ولی ساعت 11 صبح اصلا برای من مناسب نیست
شاید هنوز به تهران نرسیده باشم.
البته اگه تو دسته دوستداران فلش ما رو جا بدید :green:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام
من خیلی دوست دارم باشم و از نزدیک دوستان رو ببینیم و هم اینکه یه کتاب خوب پیدا کنم.

اگر فلش کار هستید (که فکر می کنم هستید) یا علاقه مند به فلش هستید این میتینگ برای شماست.

///

در مورد کتاب خوب که یار مهربان هم هست ، دوستان در زمینه فلش اگه کتاب خوبی پیدا کردید (تا قبل از میتینگ) نام ناشر و محل غرفه را به حاقظه بسپارید برای دادن اطلاعات به دیگر علاقه مندان در میتینگ...

خیلی خوبه ولی ساعت 11 صبح اصلا برای من مناسب نیست
شاید هنوز به تهران نرسیده باشم.
البته اگه تو دسته دوستداران فلش ما رو جا بدید :green:

اگر فلش کار هستید (که فکر می کنم هستید) یا علاقه مند به فلش هستید این میتینگ برای شماست.

در مورد ساعت هم از نظر منطقی زمان خوبی هست ، ساعت 9 یا 10 فکر کنم کلا هر روز کار نمایشگاه شروع بشه
و 11 زمان خوبی هست (به تجربه حد اقل 2- 3 ساعتی طول میکشه یک بحث داغ فلشی)

در ضمن اگر دوستان علاقه آموزش دادن و تحقیق در این زمینه و اشتراک گزاری آن باشند می تواند در میتینگ مطرح نمایید و عضو خبرگان فلش شوند.

آخرین ویرایش:

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام و علیک
آقایون منم که دارم می یام ایشالا اگر زنده برسم 11 صبح جمعه می بینمتون. من یه پیشنهاد در مورد مکان بدم که بچه ها گیج نشن چون راستش پارسال من و بهروز برای پیدا کردن جای میتینگ دهنمون چیز شد :green: به نظرم جلوی وضوخانه مصلی خوب هست. هم واضح هست هم توی راه هست . همه بچه ها که جمع شدن می ریم یه جایی می شینیم و میبحثیم. اگر یکی از دوستان که اونجا رو بهتر می شناسه لطف کنه و شمارش رو بذاره که بچه هایی هم که دیر می رسن بتونن پیدامون کنن بزرگواری کرده.
نظر شما چیه ؟

amird

خبرگان انجمن فلش
هر کی تونست تا 12 و 1 هم بیاد ، مشکلی نداره ...
با من تماس بگیرین :
09124245763
و مکان دقیقشو ازم بپرسه ...
به زودی این پست رو حذف می کنم .
هادی جان اینطوری که می گی یه خورده قاطی می شه ... ساعت اگر دقیق باشه بهتره راستش من باید برنامم رو با این میتینگ ست کنم. بعدش باید جایی باشم. لطفا اگر می شه یک ساعت فیکس رو بذار که بفهمیم چی می شه ...
ممنون
موفق باشی

++Hadi++

Active Member
ایستگاه بهشتی پیاده شین . بیایین سمت نمایشگاه . درواقع می شه داخل نمایشگاه کتاب (داخل مصلی )

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خیلی دوست داشتم بیام و دوستان را از نزدیک ببینم اما روز 16 اردیبهشت جای دیگه ای باید باشم. جای ما خالی :sad:

مشتاق دیدار شما بودیم ، انشاء الله فرصتی دیگر ، موفق و پیروز باشید دوست عزیز.

ناهار چی میدین؟؟؟ :neutral:
به ، گفتی نهار یاد حماسه آب معدنی و داستانهای که در میتینگ ها مجید آنلاین دارد افتادم...

وحشتناک دوست دارم بيام اما افسوسسسسس!:(

جاوید عزیز ، ما هم وحشتناک دوست داشتیم می آمدید...
موفق و پیروز باشید.

ظاهرا داره شرایط برای اومدن من هم جور میشه
ولی چیزی که هست من از تهران گردی شدیدا متنفرم ( با عرض شرمندگی دوستان تهرانی )
احتمالا یا با ماشین میام مرقد و از اونجا با مترو میام یا میرم قم منزل یکی از اقوام و صبح با اتوبوس میام که احتمال زیاد جنوب باید باشه بعید میدونم جای دیگه ای بتونم بیام
یکی از دوستان تهرانی لطف میکنن راهنمایی کنن از مرقد و جنوب چه شکلی میتونم با مترو بیام نمایشگاه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا