میتینگ فلش کاران ( ویژه خبرگان فلش )

یه نکته اینکه یه دستور کار مشخص داشته باشیم برا جلسه که زحمت مدیران محترم میشه
که این همه وقت و هزینه میزاریم برای این جلسه بیهوده نباشه و انشالله بعد از جلسه همه حس خوبی داشته باشیم از اومدن به میتینگ

یه نکته دیگه اینکه زمان بندی داشته باشیم بدونیم جلسه کی شروع میشه کی تموم میشه که بعد از تمام شدن جلسه هر برنامه جانبی که دوستان دارن انجام بدن و مثلا یه برنامه مشخص برای آشنایی با همدیگه و گپ و گفت های معمول

و نکته مهمتر از همه اینکه حاجی گفتن نهار
من کلا ویتامین نهارم که کم بشه مغزم میره خونشون
واقعا مسئله مهمیه یعنی میخوام بگم از نون شبم واجبتره
انشالله اونجا یه پرس کتک برا حاج آونگ آماده میکنیم ولی بقیه چی؟ گناه بقیه چیه؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

که این همه وقت و هزینه میزاریم برای این جلسه بیهوده نباشه و انشالله بعد از جلسه همه حس خوبی داشته باشیم از اومدن به میتینگ

دستور کار مشخصه دوست من به موضوع تاپیک نگاه کن نوشته شده ویژه خبرگان فلش یعنی چی یعنی برنامه ریزی برای انجام فعالیت خبرگان فلش البته حضور کلیه فلش کاران آزاده و خوشحال میشیم نظر اونا رو هم بدونیم البته مبحث فقط مربوط به خبرگان نیست در مورد مسائل و مشکلات انجمن هم بحث میشه

ه نکته دیگه اینکه زمان بندی داشته باشیم بدونیم جلسه کی شروع میشه کی تموم میشه که بعد از تمام شدن جلسه هر برنامه جانبی که دوستان دارن انجام بدن و مثلا یه برنامه مشخص برای آشنایی با همدیگه و گپ و گفت های معمول

زمان شروع که مشخصه ولی پایانش با خداست !!!!

تا جایی که یادمه آخرین میتینگ فلش کاران حدود 8 ساعت طول کشید که واسه شام رفتیم یک رستوران

نه ما که نهار نخواستیم اون دوست عزیزی که گفتن نهار به اون باید بگید !!!
در مورد نهار هم اگه بچه ها مشکلی نداشته باشند همنجا میریم رستوران البته دونگتون رو آماده کنید :green:

موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

جمع دوستان قدیم جمع ، و اوقاتشان نیکو
حقیر بعید می دونم بتونم بیام . یکشنبه امتحان مهمی دارم . ولی سعی خودم را خواهم کرد که اگر بشود شرکت کنم .

جمعه آخه کی درس میخونه :green:

یادش بخیر
جای کیارش و پیوند خالی

به من شام میدین بیام ؟

کسری شما بیا شام هم میدیم ولی دونگتو بیار :green:

++Hadi++

Active Member
از همه دوستان سپاسگزارم.
جای آونگ هم خیلی خالیه و هم سبزه...
احتمالا محسن سمسار هم بیاد ...
evt
akherat
sizanjavad
ya110
actross2000
...
...
...
همه و همه ...(اونایی که اسم ننوشتم ، ناراحت نشن ، منظورم تک تک شما هایین)
خیلی خوشحال می شیم که شما عزیزان رو ملاقات کنیم .
ای کاش دوستان دیگه هم بودند
unknownuser
fafamx
javidflasher
mohamad_shams
kiarash
apolo200
...
و از همه دوستانی هم که می تونن بیان خواهش می کنم در صورت امکان تشریف بیارن .
انشاءال... من هم با رضا می یام ...
دوستانی رو هم که اسمشونو نیاوردم یا اعلام کردند که می یان ، یا خبرگانی هستند که صد در صد می یان یا اینکه پست رو از اول چک نکردم ببینم کیا پست دادند .
در کل از عزیزای که اسم نیاوردم ، معذرت می خوام و به بزرگواریشون عفو بفرماین ...
انشاءال... یه اکیپ بترکونی بشیم برای خبرگان فلش و یه تصمیم اساسی بگیریم به صورت دموکراسی برای این تیم تعیین کنیم .
من می خوام موضوعات رو بیارم تا بچه ها سبک سنگین کنند و تعداد افراد برای هر تحقیق تعیین شه و بعد بریم سر اصل مطالب.
بچه های فعالی مثل evt عزیز و دوستانی که مایل هستند هم در این میتینگ انشاءال... به این تیم می پیوندند .
...ممنونم ...

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
یه نکته اینکه یه دستور کار مشخص داشته باشیم برا جلسه که زحمت مدیران محترم میشه

یه نکته دیگه اینکه زمان بندی داشته باشیم بدونیم جلسه کی شروع میشه کی تموم میشه که بعد از تمام شدن جلسه هر برنامه جانبی که دوستان دارن انجام بدن و مثلا یه برنامه مشخص برای آشنایی با همدیگه و گپ و گفت های معمول

و نکته مهمتر از همه اینکه حاجی گفتن نهار

در میتینگ قبلی هم هادی مواردی را به صورت تایپ شده آماده کرده بود که بر مبنای اونها بحث شکل گرفت
فکر می کنم حتما برای این میتینگ هم موارد مهم تعیین شده است و انشاء الله بحث هدفمندی خواهیم داشت..

بسیار عالی. جمع ما را با حضورتان مزین می فرمایید

یادش بخیر
جای کیارش و پیوند خالی

به من شام میدین بیام ؟ :cry:

این دوستان جدیدا کمتر میان انجمن اگر مطلع بشن فکر می کنم احتمال داره که حضور داشته باشند هر دو هم فکر می کنم تهران باشند

یعنی تو تا شب می خوای داستان تعریف کنی... :wink:

جمع دوستان قدیم جمع ، و اوقاتشان نیکو
حقیر بعید می دونم بتونم بیام . یکشنبه امتحان مهمی دارم . ولی سعی خودم را خواهم کرد که اگر بشود شرکت کنم .

بسیار از دیدن شما خوشحال می شیم اگه امکانش بود حتما جمع ما را مزین فرمایید

موفق و پیروز باشید:rose:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

نام حق
سلام دوستان
خوشحالم که باز هم همه رو یه جا با صفا و صمیمیت می بینم
در مورد اومدن خودم هم هیچ صحبتی نمی کنم ، دوستان قدیمی می دونم چرا !!!

باز اسم میتینگ اومد و محسن آماده فرار شد :green:

موفق باشید

amird

خبرگان انجمن فلش
من می خواستم جواب بدم و بگم که از حرم مطهر با خط 1 (قرمز) مسقیم میشه اومد تا ایستگاه شهید بهشتی.
بهروز می بینم که حسابی تهران بلد شدی ... یادش بخیر آخرین بار یارو توی مترو ازمون آدرس پرسید و با چه اعتماد به نفسی هم جواب دادیم :green:

دوستان من یک پیشنهاد بدم فکر کنم بدرد میتیگ بخوره اگر یکی از دوستان تهرانی لطف کنه لپ تاپ بیاره و بچه ها هم بتونن دیتاهایی که فکر می کنن ارزش داره (مثل فیلم های آموزشی ، پی دی اف و ...) دارن رو لطف کنن بزنن روی هاردی فلشی چیزی بیارن که اونجا یه تبادل اطلاعات فیزیکی هم بتونیم داشته باشیم دیگه خیلی خوب می شه.
در ضمن می شه عکس هایی هم که احتمالا قرار هست گرفته بشه رو همونجا گرفت و گپی کرد و رفت .

نظر شما چیه ؟؟؟
موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
بهروز می بینم که حسابی تهران بلد شدی ... یادش بخیر آخرین بار یارو توی مترو ازمون آدرس پرسید و با چه اعتماد به نفسی هم جواب دادیم :green:

دوستان من یک پیشنهاد بدم فکر کنم بدرد میتیگ بخوره اگر یکی از دوستان تهرانی لطف کنه لپ تاپ بیاره و بچه ها هم بتونن دیتاهایی که فکر می کنن ارزش داره (مثل فیلم های آموزشی ، پی دی اف و ...) دارن رو لطف کنن بزنن روی هاردی فلشی چیزی بیارن که اونجا یه تبادل اطلاعات فیزیکی هم بتونیم داشته باشیم دیگه خیلی خوب می شه.
در ضمن می شه عکس هایی هم که احتمالا قرار هست گرفته بشه رو همونجا گرفت و گپی کرد و رفت .

نظر شما چیه ؟؟؟
موفق باشید
یادش به خیر ، چه داستان هایی داشتم ما باهم توی تهران...این چند وقته ما کلی رفت و آمد داریم ، یه پامون تهران یه پامون اصفهان....

با مورد اشتراک هم موافقم.

موفق و پیروز باشید

mohammad.sub7

کاربر فعال
خیلی دوست داشتم بیام. 1 شنبه با دوستام قرار گذاشتم برم اگه زودتر میدونستم جمعه میومدم

armanbm

کاربر VIP
سلام دوستان خوشبو تر از گل و زلال تر از گلاب.

ممنون از همه ی دوستانی که به نحوی در این فعالیت و جرکت زیبا شرکت دارند، و یا دوست داشتند شرکت کنند.
از اینکه بعضی دوستان مثل javidflasher نمیتونن تشریف بیارن ناراحت شدم.

اما راستش من که پارسال نتونستم بیام خیلی سوختم! امسال دیگه بیخیال دانشگاه شدیم اومدیم تهران!
حالا خدا کنه خواب نمونم!

راستی من اینطوری میام نمایشگاه، مینویسم تا شاید برخی دوستان بخوان بدون مترو بیان:

اول میرم شهرک غرب (میدان صنعت) بعد سمت شرقی میدان اوتوبوس هایی به عنوان سرویس ویژه ی نمایشگاه گداشتن.
مشتاق دیدار همه ی شما دوستان.
آرمان.

جدیدترین ارسال ها

بالا