میتینگ آشنایی با مجبد آنلابنی ها اونم از نوع مشهدی هاشون :دی

farik

Well-Known Member
خوب ..اول سلام...:rose:
من که دیگه اینقدر واسه میتینگ گفتم حنجرم پاره شد:green:..خوب دوستان در مورد موارد زیر نظرات رو بدن ببینیم چیکار کنیم این میتینگ رو:
-محل برگزاری میتینگ
-زمان برگزاری میتینگ
خوب اینم بگم خدمات دوستان مشهدی خوبیه این نشست ها اینه که برنامه نویس هایی مثل خودتون رو میبینین و میتونیم واسه کارهای بزگتر هماهنگی کنیم..چون به قول یکی از دوستان:"کلید گنج،کار گروهیه"..البته یک تیم خوب...
خوب دیگه حرفی ندارم..آخه من اصولا بچه کم حرفیم....
پاینده باشید..:wink:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام به همه دوستان گلم
من موندم چقده ههه ما مشهدی های مجید آنلاین اکتیو هستیم ^.^
در مورد محل که من نطری ندارم ، هرجا دوستان صلاح بدونن اما در مورد تاریخش فکر کنم جمعه هفته آینده خوب باشه
ساعت 7به بعد که هوا هم گرم نباشه
اگر هم مایلین بریم همون فتس فود ویونا ^.^ :دی اگه راهمون بدن البته .... اوخه دفعه قبلی حسابی همه رو شرمنده کردیم :دی

Mandana

Active Member
فقط برنامه نویسا می تونن بیان کس دیگه رو راه نمیدین؟؟:دی

بی شوخی فرقی نداره از هر جا دوست دارین بیهاین.فرقی نداره که.مهم دور هم بودنه ^.^

بابا چرا پیتزا اینا آخه؟من که پیتزاهای ویونا رو دوس ندارم باز باید شماها رو نگا کنم.بعدشم میتین میذارین دو کلمه حرف بزنین یا چی اخه؟با فرشاد موافق ترم بریم دو کلمه برنامه ریزی کنیم به نظرم مفید تر هست.البته بازم هر جور دوستان راحت ترن ما هم اوکی ایم
همینا:rose:

farik

Well-Known Member
منم با ویونا موافق نیستم..به دو دلی:اولا واقعا پیتزاهاش خوب نیست(به صاحبش برنخوره ها ولی همینه که هست)..دومااین مدت زیادی غذای بیرون خوردم میخوام یک مدت پیتزا نخورم..من میگم بزاریم بعد از ظهری وقتی..آخه صبح آدم واسه میتینگ بیاد بیرون یکم ستمه...:mad:نیست؟..
من نظرم رو یکجای سالمتره..مثلا پارک ملت..البته اونجا ممکنه برادرا گیر بدن..اما مشابهش میشه جایی به جز ویونا گیر آورد...نظرتون چیه؟...

mostafa20010

Well-Known Member
سلام به همه دوستان گلم
من موندم چقده ههه ما مشهدی های مجید آنلاین اکتیو هستیم ^.^
در مورد محل که من نطری ندارم ، هرجا دوستان صلاح بدونن اما در مورد تاریخش فکر کنم جمعه هفته آینده خوب باشه
ساعت 7به بعد که هوا هم گرم نباشه
اگر هم مایلین بریم همون فتس فود ویونا ^.^ :دی اگه راهمون بدن البته .... اوخه دفعه قبلی حسابی همه رو شرمنده کردیم :دی

من که اوندفعه با شما نبودم .. ولی مثله اینکه حسابی ازخجالت صاحب مغازه در اومدین :lol::lol::lol::lol:
تو رو خدا این میتینگ رو جدی بگیرین که مثله کوهنوردی ما نشه .....
با شما هم هستم خانوم ماندانا ... بابا خانوما هم بیان من که حرفی ندارم ...:cool:

آخرین ویرایش:

hdnsoft

Well-Known Member
********** یکوقت نگین پست اسپم میزنم باز تاپیک رو قفل کنین ^.^ ****************
----------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام به استقبال کننده های عزیز
1- همه میتونن بیان و همچنین شما بیدل عزیز
2- من به شوخی گفتم پیتزا ویونا ^.^ تازه اگه جدی هم بخوایم بریم ، دیگه راهمون نمیدن
3- باسه برنامه ریزی ، من هم موافقم ، اما قبلش بگین در مورد چی برنامه ریزی کنیم ، یا اگه دوستان موافقن بشینیم گپ بزنیم
4- در مورد پارک ملت ، جای خوبیه اتفاقن ، اوخه کلی خانواده اونجان
5- من که نگفتم 7 صبح ^.^ منظورم 7 عصر به بعدش ایناها بود
6- در روایات متعددی نقل شده که میتینگی که به غذا یا خوراکی ختم نشه ، شرعن مشکل داره و مکروه ( از بیانات یک دوست که دوست داره اینجوری شه ( ::^.^ :: )
7- مصطفی جان اگه همون دفعه ای با ما میبودی میدیدی که چطور آقای فروشنده از ته ته ته دلش دعا میکرد خدایا اینا زودتر برن ..چه جوری برن مهم نیست .. خدا .. فقط اینا برن ...
8- دوستان این میتینگ رو جدی بگیرین ، جدی نگیرین ، چیزی از ارزش ها و لذت های اون تور کوهنوردی کم نمیشه ( ^.^ مصطفی ورپریده این همه بهمون خوش گذشت ، ععع این چه حرفیه که میزنی )
9-قابل توجه کلیه اعضایی محترم سایت : مصفی جدنی ضد خانوم ها نیسش ها .. ^.^ اصلن .... به جونی اقدس خانوم و اصغر آقا بغال ^.^
10- دیگه نکته ای نیستش حالا تا بعدن هاش بیان نظر بدن ؛ تا ببنیم چی میشه :paint:

hdnsoft

Well-Known Member
باشه ، من فکر کنم یکی از رستوران های طرقبه که به صورت محیط باز هم هستش ، مناسبه ، هم کلی گفتمان میکنیم
هم محلش باصفاست
هم کسی مزاحممون نمیشه
البته با همون قضیه پارک ملت هم موافقم ، چون هم داخل شهره
هم هزینه ای بابت اینکه در اون محل میخواییم بشینیم و گفتمان کنیم نمیپردازیم
در مورد خوردنی هم ، آقا من کلنی شوخی کردم ، باور کنین با هم گفتگو کنیم به دنیا می ارزه
فارق از همه این بحث ها ... من وافعن از مصاحبت با مجید آنلاینی ها ، مخصوصن بعضی از دوستان گلم خیلی لذت میبرم ، هرچند که اون ها .... بگذریم و اینا ^.^ دیگه ... : دی
دوستان لطف کنن ، مشخصات محلی رو که بشه توش یک میتینگ گرم و صمیمی برگزار کرد رو بنویسین ، محل ها رو پیشنهاد کنین تا ببنینم کدومشون بهترن

farik

Well-Known Member
منم با پارک ملت موافق ترم..طرقبه بدون ماشین واسه من سخته...

Mandana

Active Member
شرمنده انقدر ساز مخالف می زنما! اما اخه پارک ملت همینجوریش ما صبح ها با داداشمون میریم گاهی بهمون گیر میدن تا هفت نسل قبلمون رو آمار میگیرن! اینم در نظر بگیرید که _حداکثر_ سه تا خانوم اونجا چندان راحت نیستن
می نظرم همون کافی شاپ هتل پردیسان هست.هم میتینگ رسمی تر میشه هم مشکل گرما و جور کردن خوردنی برای آقای حسین و مشکلات دیگه رو نداریم..البته بازم میگم هر جور جمع راحت ترن.برای آسایش خودم راحتی بقیه رو سعی می کنم تحت شعاع قرار ندم ^.^
موفق بباشید:rose:

hdnsoft

Well-Known Member
خیلی ممننونم که به فکر خوراکی های منم هستین ^.^
خب هتل پردیسان خوبه دیگه ،
دوستان هتل پردیسان تصویب بشه ؟اگر کسی حا دیگه ای مدنظر داره پست بزنه وگرنه همین هتل پردیسان قطعی میشه .
باسه زمانش رای بدین ، این جمعه که نمیشه ، من جای باید برم با یکی از دوستای مهربونم ، کلی هم جاتون خالی.. اما نمیشه دیگه میتینگ خصوصیه ^.^
باسه شنبه و یکشنبه و اینا .. برنامه ریزی کنیم ؟ یا یک روز تعظیل باشه ؟
از حمید گلی ، لیدر جان ، امید خان ، مهدی راشل عزیز ، آقای کریمی جان ، سروش غفاری و بقیه پایه ثابت های میتینگ هامون خبری نیسش
نگرانشون شدیم بسی ...
دوستان هرکسی افراد بالا رو در هرجای سایت رویت کرد بدونه اون ها تحت تعقیبن ها ، سریعن دستگیرشون کنین بیارینشون به این تاپیک تا :mad:

mohammadbasri

کاربر فعال
سلام دوستان
طرقبه چون خارج شهر هستش مناسب نیست، پارک ملت هم به چند دلیل مناسب نیست:
1- گیر بازار
2- شلوغی زوار
3- هوای گرم
زمانش هم باید بعد از ظهر باشه که دوستان بیشتری بتونن بیان
بحث شام و نهار رو منتفی کنید، یه عصرونه ساده باشه خوبه
هتل پردیسان جای خوبیه، اما باز هم پیشنهاد بدید بد نیست،
موفق و آنلاین باشید

farik

Well-Known Member
خوب منم با هتل پردیسان موافقم..اما بازم همونطور که دوتسان گفتن میتونیم جاهیه دیگه هم بگیریم...میتونیم کوهسنگی هم بگیریم...که البته دوره از بعضی از دوستان:green:

hdnsoft

Well-Known Member
کوهسنگی ( همون جبل النور ) خدا مرگم ، اونجا بریم که همه مون رو دسته جمعی میبرن همون جایی که نباید ببرن :دی
نه کوهسنگی اصلن خوب نیست ، یعنی هست اما ما شرایطش رو نداریم ^.^
خب یک کافی شاپ خوب بگین تا بریم ، ترجیحا مثل لابی هتل پردیسان باشه ، که هم با کلاسه هم پر از خوراکی های خوشمزه ^.^ ( شوخی جات )

farik

Well-Known Member
خوشم میاد هیچکس آدرس یک کافی شاپ خوب رو نداره؟..یعنی واقعا ندارین ؟:shock:بابا حالا اگه ساندویچ یا پیتزا بود انصافا من زیاد میشناختم که خوب هم بودن..ولی خوب اونطوری چون دیر میشه خیلی ها شاید نتونن بیان...به هر حال منم احتمالا هتل پردیسان رو میتونم بیام...دوستان هم فکر نکنم مشکلی داشته باشن..فقط یک چیزی..زمان رو اگه بندازین یکشنبه یا سه شنبه بیا قبل از 3:30 باشه یا بعد از 6:30 تا منم بتونم از کلاس خودم رو برسونم اونجا..اگه بتونیم یکشنبه ساعت 7 بزاریم فکر کنم بهترین زمان ممکن باشه واسه من..{خودخواه نیستم اصلا نه:دی}..بازم دوستان زماناشون رو بگن..مکان که ظاهرا همونجا میریم..
همین دیگه..گفته بودم کم حرفم:wink:

Iverson

Active Member
مملکت اسلامی هست دیگه، دست جمعی بریم میریم تو گونی
شما هم هرجا میری hdnsoft جان به فکر شکمت هستی:wink: بابا یکجا برین چیزی نخورید تا منم بیام...نمیدونم چه اخلاق بدی دارم بیرون میرم دوست ندارم چیزی بخورم...مگر خیلی دور باشه مثل طرقبه که برای شام آدم میره اونجا....

کوهسنگی خوبه....من میرم کشیک میدم حواس برادران رو پرت میکنم.....

Iverson

Active Member
خوب منم با هتل پردیسان موافقم..اما بازم همونطور که دوتسان گفتن میتونیم جاهیه دیگه هم بگیریم...میتونیم کوهسنگی هم بگیریم...که البته دوره از بعضی از دوستان:green:

کوهسنگی بزرگ هست....جا زیاد داره که برادران نباشند...2 تا دفتر مداد هم بیارید که بگیم اومدیم بحث فرهنگی کنیم......:paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا