میتینگ آشنایی با مجبد آنلابنی ها اونم از نوع مشهدی هاشون :دی

hdnsoft

Well-Known Member
آقا جدنی من نمیخواستم پست بزنم ها... اما نمیذارین دیگه .. ععع بابا همچین میگین من فکر شکمم هستم که انگار تو همه میتینگ ها فقط من چیزی میخورم .. عععع اینجوریه ؟ یعنی من دوست دارم تو این متینگ کسی دست به خوراکی ها بزنه ... :mad:
چشاش رو در میارم
از شوخی جات گذشته ... من هرگونه وابستگی به خوراکی جات ها رو شدیدن تکذیب میکنم
کلن مهم اینه که دور هم باشیم اصلن هیجی هم نخوردیم ، مهم نیستش
در مورد کوهسنگی نمیشه بریم ، اونجا اصلن خوب نیستش . لطفن اگر مکانی به غیر از کوهسنگی و هتل پردیسان و طرقبه بلدین بگین وگرنه هتل پردیسان تصویب میشه
گزینه های طرقبه و کوهسنگی و پارک ملت از لیست حذف شدن
( مثلن رستوران گردون آلتون هم خوبه اما خب اونجا باید باسه شام بریم . یا رستوان کنار آلتون هم خوبه خیلی با کلاسه و خیلی شیکه هم محدودیت زمانی نداره هم قیمتش مناسبه باسه شام فقط غذاهایی دریایی سرو میکنن و هزینه بوفه هم نفری 8 تومن اجباری هستش و هزینه غذا هم که بسته به هرچی که سفارش بدین اما قیمت هاشون خیلی مناسبه تقریبن نفری 15 تومن میشه )
حالا باز یگین چرا همش محل های رستورانی رو پیشنهاد میدی ؟ خب چیکار کنم تو این شهر جایی که بشه 20 جوون مختلط کنار هم بشینن و باهم گپ بزنن نیستش :دی

Iverson

Active Member
سلام دوستان
طرقبه چون خارج شهر هستش مناسب نیست، پارک ملت هم به چند دلیل مناسب نیست:
1- گیر بازار
2- شلوغی زوار
3- هوای گرم
زمانش هم باید بعد از ظهر باشه که دوستان بیشتری بتونن بیان
بحث شام و نهار رو منتفی کنید، یه عصرونه ساده باشه خوبه
هتل پردیسان جای خوبیه، اما باز هم پیشنهاد بدید بد نیست،
موفق و آنلاین باشید
محمد جان چه کنیم برادر.....کوهسنگی از نظر شما چطوره؟

Iverson

Active Member
آقا جدنی من نمیخواستم پست بزنم ها... اما نمیذارین دیگه .. ععع بابا همچین میگین من فکر شکمم هستم که انگار تو همه میتینگ ها فقط من چیزی میخورم .. عععع اینجوریه ؟ یعنی من دوست دارم تو این متینگ کسی دست به خوراکی ها بزنه ... :mad:
چشاش رو در میارم
از شوخی جات گذشته ... من هرگونه وابستگی به خوراکی جات ها رو شدیدن تکذیب میکنم
کلن مهم اینه که دور هم باشیم اصلن هیجی هم نخوردیم ، مهم نیستش
در مورد کوهسنگی نمیشه بریم ، اونجا اصلن خوب نیستش . لطفن اگر مکانی به غیر از کوهسنگی و هتل پردیسان و طرقبه بلدین بگین وگرنه هتل پردیسان تصویب میشه
گزینه های طرقبه و کوهسنگی و پارک ملت از لیست حذف شدن
( مثلن رستوران گردون آلتون هم خوبه اما خب اونجا باید باسه شام بریم . یا رستوان کنار آلتون هم خوبه خیلی با کلاسه و خیلی شیکه هم محدودیت زمانی نداره هم قیمتش مناسبه باسه شام فقط غذاهایی دریایی سرو میکنن و هزینه بوفه هم نفری 8 تومن اجباری هستش و هزینه غذا هم که بسته به هرچی که سفارش بدین اما قیمت هاشون خیلی مناسبه تقریبن نفری 15 تومن میشه )
حالا باز یگین چرا همش محل های رستورانی رو پیشنهاد میدی ؟ خب چیکار کنم تو این شهر جایی که بشه 20 جوون مختلط کنار هم بشینن و باهم گپ بزنن نیستش :دی

عزیز ناراحت نشو، گفتم من اخلاق بدی دارم بیرون از تناول خوشم نمیاد...
بازم اگر باعث آزار شما شدم، پوزش

farik

Well-Known Member
دوستان فقط هر جا تصویب شد..قیمت هاش رو بگن که ما هم بدونیم....

mohammadbasri

کاربر فعال
دوستان عزیز
لطف کنید از زدن پستهای اسپم و نامربوط خودداری کنند تا بحث منحرف نشه
من با اماکن عمومی مثل کوهسنگی و پارک ملت مخالم، 1- شلوغه 2- گرمه 3- کافیه یک خانم در جمع ما باشه، میشه همون اتفاقات نمایشگاه اله سیت!
به نظر من این جلسه باید هدفمند باشه، براش برنامه ریزی بشه و فقط به جهت اشنایی نباشه، باید فعالیتها و قابلیتهای دوستان عنوان بشه تا بشه به نحوی دوستان مجید آنلاینی با هم همکاری کنند، نمونش انجمن خبرگان فلش که داره اوج میگیره
منظور من اینه که باید در واقع یک سمینار(همون جلسه خودمون، منتهی رسمی تر) تشکیل بشه ، جاش هم باید مناسب همچین سمیناری باشه
من تا حالا وارد سالن هتل پردیسان نشدم و از شرایطش بی اطلاعم، اما اگه دوستان نظرشون مثبته من هم تاییدش میکنم.
امیدوارم یه روزی شاهد تشکیل سمینار جامع مجید انلاینی ها باشیم، با حضور مجید و سایر دوستان فعال
موفق و انلاین باشید.

آخرین ویرایش:

farik

Well-Known Member
باسلام..
خوب راستش من با برنامه ریزی داشتنش مخالف نیستم اما اینکه بخوایم رسمیش کنیم خوب نیست..تو همون کافی شاپ هم میشه یک جلسه نیمه رسمی برگزار کرد..
در کل من توصیه میکنم در تاپیکببخشید شما(اینجا) مشخصاتشون رو پست بزارن و لینکش رو بزارن اینجا..
موفق باشید...

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام دوستان

منم لابي هتل پرديسان رو پيشنهاد ميكنم. هم محيط خوبي داره و هم ميشه جلسه‌ رسمي رو برگزار كرد.

در باره برنامه ميتينگ هم بيشتر از آشنايي و هله هوله خوردن پيشنهاد ميكنم بحث‌هاي جدي‌تري داشته باشيم.

آشنايي و خوردني نهايتا يك ربع از كل ميتينگ رو شامل ميشه بعدش يا بايد بريم خونه هامون يا بشينيم همديگه رو نگاه كنيم. :دي پس يه برنامه جدي براي جلسه داشته باشيم بهتره

فقط در مورد زمانش اگه براي اواخر هفته آينده باشه منم ميتونم بيام چون اين هفته ميرم سفر .

اگه زمانش رو جوري انتخاب كرده باشين كه منم برگردم از سفر كه حتما ميام اما اگه زودتر گذاشتين خوش بگذره :rose:

o_real_love

Well-Known Member
سلام
بنده رو که میشناسید؟؟؟
پدر میتینگ مشهدی ها هستم
میبینم که بدون من قرار و مدار میزارین باز
در ضمن خیلی خوشحالین ها
هی واسه خودتون میتینگ میزارین
دیگه میتینگ داره جهانی میشه
همچی قضیه لوس شده نه؟؟؟؟

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
بنده رو که میشناسید؟؟؟
به به سلام آقا شما خیلی آشنا میزنین ها ... احیانا کلاه لبه دار گم نکردین ؟ :)

همچی قضیه لوس شده نه؟؟؟؟
آخه دوست من جناب آقای farik و همچنین مصطفی ... من موندم ، شما که خودتون از علاقه مندای برگزاری این متینگ هستید و تازه اصلن یک جورایی خودتون پیشنهاد برگزاریش رو دادین ، باز زیر پستی رو که محتواش داره میگه اساسن برگزاری این تور خیلی لوس و بی نمک هست رو لایک ( همون تشکر فارسی ) میزنین :-?
البته من از آقای لیدر جان که توقعی ندارم ، چون بنده خدا همیشه تو این زمینه ها نظر خودش رو میگه ، و ممنونم از امید عزیز ، اما شما دوتا ورپریدهــــ :mad:مطالب رو خوب بخونین بعد لایک و تشکر رو بزنین !!!
دوستان اونطور که مشخصه ظاهرن تمایلی به رفتن متینگ ندارید. خب من که تابع جمع :neutral:میتنیگ نرفته ام خیلی خوش گذشت .....:paint:

mostafa20010

Well-Known Member
بابا منه ورپریده برا خنده لایک کردم :sad:
تو رو خدا میتینگ رو لغو نکنین ....تو رو خدا :cry:
بگو که نمیخوای لغو کنی .... بگو :there:

mohammadbasri

کاربر فعال
لطفا پیشنهاد دهنده عزیز لطف کنن و پست نهایی رو بزنن، دوستان هم اینجا رو با فیسبوک اشتباه نگیرن که ممکنه تاپیک قفل بشه!
موفق و انلاین باشید

aliamel

کاربر فعال
هر کار می کنید و هر جا قرار می ذارید بذارید .فقط پنج شنبه یا جمعه باشه .در ضمن منو بیخبر نذارین

farik

Well-Known Member
باسلام..
باز من یک مین رفتم آب بخورم بچه ها دست زدن به این کامپیوتر:green:جدا از شوخی من پستهای دوستانی که تو بحث شرکت میکنن رو لایک کردم ..چون میخواستم ازشون بابت شرکت در بحث تشکر کنم...این از دلیل من..
اما در مورد 5شنبه یا جمعه..من حرفی ندارم..ولی خودم به شخصه قول نمیدم پنجشنبه بیام..3شنبه باشه حتما میام..
راستی صبح پنجشنبه هم باشه میام ها..
موفق باشید.

Mandana

Active Member
جمعه چطوره باست فرشاد؟اخه روزای دیگه باسم یکم سخته :( فک کنم باسه بقیه هم هم باشه:rose:

farik

Well-Known Member
من میگم چند تا زمان بگین تو هر کدوم که افراد بیشتری میومدن میتینگ همون موقع باشه..من سهشنبه بعد از ظهر رو میگم+پینجشنبه صبح+شما و علی جان هم جمعه رو میگین..خوب دوستان هر کس نظر دیگه ای داره بگه..اگه کسی هم با این زمانها مشکل داره بگه..

mohammadbasri

کاربر فعال
روز یکشنبه 15 شعبان، تعطیل رسمی کشور
فکر کنم بهترین گزینه باشه
شما اگه بخوای پست نهایی رو بزنی برا پنجشنبه یا جمعه الان هم دیره
به نظر من همون یکشنبه بهتره، صبح ساعت 10 باشه هم بهتره
لطفا هر چه سریعتر پست نهایی رو بزنید تا هی دوستان نیان بگن من نمیتونم بیام و از این حرفها...
دست بجنبونین بچه ها ، بذارید صفحه 5 این مبحث مال عکسها باشه نه کامنتها
موفثق و انلاین باشید

mostafa20010

Well-Known Member
من فکر میکنم حسین جان جمعه هفته آینده رو میگفتن نه این هفته :-?
ولی اگه یکشنبه تعطیله منم میام

Mandana

Active Member
یکشنبه تعطیله پس منم بازی:rose:منم یکشنبه موافقم.همون کافیشاپ هتل پردیسان؟قطعی شد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا