hdnsoft
Well-Known Member
آقا جدنی من نمیخواستم پست بزنم ها... اما نمیذارین دیگه .. ععع بابا همچین میگین من فکر شکمم هستم که انگار تو همه میتینگ ها فقط من چیزی میخورم .. عععع اینجوریه ؟ یعنی من دوست دارم تو این متینگ کسی دست به خوراکی ها بزنه ... 
چشاش رو در میارم
از شوخی جات گذشته ... من هرگونه وابستگی به خوراکی جات ها رو شدیدن تکذیب میکنم
کلن مهم اینه که دور هم باشیم اصلن هیجی هم نخوردیم ، مهم نیستش
در مورد کوهسنگی نمیشه بریم ، اونجا اصلن خوب نیستش . لطفن اگر مکانی به غیر از کوهسنگی و هتل پردیسان و طرقبه بلدین بگین وگرنه هتل پردیسان تصویب میشه
گزینه های طرقبه و کوهسنگی و پارک ملت از لیست حذف شدن
( مثلن رستوران گردون آلتون هم خوبه اما خب اونجا باید باسه شام بریم . یا رستوان کنار آلتون هم خوبه خیلی با کلاسه و خیلی شیکه هم محدودیت زمانی نداره هم قیمتش مناسبه باسه شام فقط غذاهایی دریایی سرو میکنن و هزینه بوفه هم نفری 8 تومن اجباری هستش و هزینه غذا هم که بسته به هرچی که سفارش بدین اما قیمت هاشون خیلی مناسبه تقریبن نفری 15 تومن میشه )
حالا باز یگین چرا همش محل های رستورانی رو پیشنهاد میدی ؟ خب چیکار کنم تو این شهر جایی که بشه 20 جوون مختلط کنار هم بشینن و باهم گپ بزنن نیستش :دی
چشاش رو در میارم
از شوخی جات گذشته ... من هرگونه وابستگی به خوراکی جات ها رو شدیدن تکذیب میکنم
کلن مهم اینه که دور هم باشیم اصلن هیجی هم نخوردیم ، مهم نیستش
در مورد کوهسنگی نمیشه بریم ، اونجا اصلن خوب نیستش . لطفن اگر مکانی به غیر از کوهسنگی و هتل پردیسان و طرقبه بلدین بگین وگرنه هتل پردیسان تصویب میشه
گزینه های طرقبه و کوهسنگی و پارک ملت از لیست حذف شدن
( مثلن رستوران گردون آلتون هم خوبه اما خب اونجا باید باسه شام بریم . یا رستوان کنار آلتون هم خوبه خیلی با کلاسه و خیلی شیکه هم محدودیت زمانی نداره هم قیمتش مناسبه باسه شام فقط غذاهایی دریایی سرو میکنن و هزینه بوفه هم نفری 8 تومن اجباری هستش و هزینه غذا هم که بسته به هرچی که سفارش بدین اما قیمت هاشون خیلی مناسبه تقریبن نفری 15 تومن میشه )
حالا باز یگین چرا همش محل های رستورانی رو پیشنهاد میدی ؟ خب چیکار کنم تو این شهر جایی که بشه 20 جوون مختلط کنار هم بشینن و باهم گپ بزنن نیستش :دی