farik
Well-Known Member
خوب ..اول سلام...
من که دیگه اینقدر واسه میتینگ گفتم حنجرم پاره شد
..خوب دوستان در مورد موارد زیر نظرات رو بدن ببینیم چیکار کنیم این میتینگ رو:
-محل برگزاری میتینگ
-زمان برگزاری میتینگ
خوب اینم بگم خدمات دوستان مشهدی خوبیه این نشست ها اینه که برنامه نویس هایی مثل خودتون رو میبینین و میتونیم واسه کارهای بزگتر هماهنگی کنیم..چون به قول یکی از دوستان:"کلید گنج،کار گروهیه"..البته یک تیم خوب...
خوب دیگه حرفی ندارم..آخه من اصولا بچه کم حرفیم....
پاینده باشید..

من که دیگه اینقدر واسه میتینگ گفتم حنجرم پاره شد
..خوب دوستان در مورد موارد زیر نظرات رو بدن ببینیم چیکار کنیم این میتینگ رو:-محل برگزاری میتینگ
-زمان برگزاری میتینگ
خوب اینم بگم خدمات دوستان مشهدی خوبیه این نشست ها اینه که برنامه نویس هایی مثل خودتون رو میبینین و میتونیم واسه کارهای بزگتر هماهنگی کنیم..چون به قول یکی از دوستان:"کلید گنج،کار گروهیه"..البته یک تیم خوب...
خوب دیگه حرفی ندارم..آخه من اصولا بچه کم حرفیم....
پاینده باشید..

بابا حالا اگه ساندویچ یا پیتزا بود انصافا من زیاد میشناختم که خوب هم بودن..ولی خوب اونطوری چون دیر میشه خیلی ها شاید نتونن بیان...به هر حال منم احتمالا هتل پردیسان رو میتونم بیام...دوستان هم فکر نکنم مشکلی داشته باشن..فقط یک چیزی..زمان رو اگه بندازین یکشنبه یا سه شنبه بیا قبل از 3:30 باشه یا بعد از 6:30 تا منم بتونم از کلاس خودم رو برسونم اونجا..اگه بتونیم یکشنبه ساعت 7 بزاریم فکر کنم بهترین زمان ممکن باشه واسه من..{خودخواه نیستم اصلا نه:دی}..بازم دوستان زماناشون رو بگن..مکان که ظاهرا همونجا میریم..