تبليغات گوگل
براي عضويت در سيستم تبليغاتي سايت گوگل: بايد اولا يك حساب بانكي در خارج از كشور داشته باشيد چون به دليل تحريم ها، گوگل با ايراني ها همكاري نمي كنه. ثانيا محتواي سايتتون بايد به يكي از زبان هايي باشه كه مورد حمايت گوگل هستند (البته زبان فارسي جزو اين زبان ها نيست!)
من قبلا با سايت گوگل كار كردم. يعني شخصي رو مي شناختم كه در كشور امارات حساب بانكي داشت، با اسم و مشخصات اون شخص عضو شدم. و يه وبلاگ انگليسي ساختم و تبليغات گوگل رو در اون نمايش دادم. نهايتا پول رو پرداخت كردند ولي با تاخير بسيار زياد. يعني بعد از رسيدن حسابم به حدنصاب پرداخت، سايت گوگل طبق قراردادش تا يك ماه وقت داشت كه چك رو برام پست كنه. اين كار رو كرد... 2 ماه بعد چك به دست من رسيد! وقتي چك رو به بانك امارات داديم گفتند چون مال امريكاست 1 ماه طول مي كشه تا مراحل اداريش انجام بشه و پول بياد به حساب شما... خلاصه 4 ماه بعد از رسيدن حسابم به حدنصاب، پول پرداخت شد.
قوانين سخت گيرانه اي هم داره سايت گوگل. از جمله اينكه تبليغات در يك صقحه خالي نبايد نمايش داده بشه. همچنين در صفحه ورود به سايت. ضمنا موضوع وبلاگتون نبايد هك و كرك باشه و اگر عكس توي سايتتون داريد بايد كپي رايت داشته باشه... اگر حتي يك بار خودتون روي تبليغاتي كه در وبلاگتون هست كليك كنيد حسابتون بسته مي شه و...
موضوع وبلاگ من آموزش نحوه هك نشدن (مبارزه با هك) بود ولي حسابم بسته شد. وقتي دليلش رو پرسيدم گفتند هر موضوعي كه در ارتباط با هك يا كار هاي خلاف باشه ممنوعه!
نكته مهم اينه كه با توجه به حساسيت اين سايت به مسائل مربوط به كپي رايت، شما نمي تونيد مطالب يا عكس هاي سايت هاي ديگر رو بي اجازه برداريد. (چون ممكنه حسابتون بسته بشه) نمي دونم چرا يه دفعه ياد ايران خودمون افتادم!!!
صفحه اصلي ميهن بلاگ هم به زبان انگليسيه.