بی بی کد موزه یا گورستان فرهنگ و هنر!

ali_118

کاربر VIP
سلام علی جان
من یه بار گفتم متروکه همه فکر کردن یه ساختمون متعلق به قرن 18 طراحی کردم که در حال فروپاشیه:)
این پایانناممه آخه:wink: میخواستم حس رو منتقل کنه نه اینکه واقعا متروکه باشه.
سعی میکنم یکم dirt بیشتری به لبه ها اضافه کنم .
در مورد چمن هم... درست میگی خیلی یه دست و تروتمیز شده
auto grass رو دارم ولی سرعت رندر ( vrayproxy+vray scatter ) ده برابر autograss هستش. حداقل روی سیستم من که اینجوریه
در ضمن اگه دقت کرده باشی autograss برای جاهایی که چمن از نزدیک دیده میشه مناسبه. از دور یه رنگ مرده و یکنواخت ایجاد میکنه. displacement هم که برای این صحنه زیاد خوب نشد مجبور شدم از proxy scatter استفاده کنم.

میدونی آب رو چجوری ساختم؟ :wink:
به یه تکسچر بتن روشن به عنوان رفلکت+همون تکسچر برای بامپ+رنگ سفید برای رفرکت نوری.
همیشه برای ساختن آب مشکل بامپ داشتم . ولی این کار راضیم کرد تا حدودی. البته باید یه مقدار شدت بامپ رو بیارم پایین.
Autograss یه گزینه داره که چمن ها رو به صورت پروکسی میزاره تو کار ! ، نداره ؟
راستش من رو این نسخه مکسی که استفاده میکنم نمیتونم روش Autograss نصب کنم، فقط تستش کردم
واسه اون مورد یکنواخت شدن هم اون مپ ها هست که خیلی خیلی کار رو راحت و جذاب میکنه
flirtysmile1.gif

علف های پوسیده و خشک شده و علف رشد نکرده و علف برش خورده و کج شده و . . . ، خیلی چیز کامل و خوبیه
trappersmiley.gif

واسه بامپ آب هم گفتم که میتونی از ArchExterior ورداری ! (به کسی نمیگم
evilgrin.gif
)
رفلکتشم مثل رفلکت شیشه تنظیم بشه خوبه
یه بار دیگه اون کارا رو یه نگاه بنداز، فکر میکنم بعضیاش همون متروکه ی مورد نظر شماست :wink:
البته فکر میکنم واسه متروکه شدن کار آشغال ها رو توی صحنه بیشتر کنی بهتره، برگ های روی زمین و روی آب و . . .

*farshid*

کاربر VIP
Autograss
یه بار دیگه اون کارا رو یه نگاه بنداز، فکر میکنم بعضیاش همون متروکه ی مورد نظر شماست :wink:
البته فکر میکنم واسه متروکه شدن کار آشغال ها رو توی صحنه بیشتر کنی بهتره، برگ های روی زمین و روی آب و . . .
علی جان دارم روش کار میکنم
سعی میکنم کلیه ایراداتی که گرفتی و گرفتنو گرفتمو گرفتشو ...رو برطرف کنم
فردا یا پس فردا یه رندر میگیرم که توش:
- dirt بیشتری به دیوار ها دادم
- چمن رو تا جایی که میتونم اصلاح میکنم
- نور نسبتا شدیدی رو داخل فضا میذارم ( به توصیه فرخ)
- دیتایل ها رو افزایش میدم
- یه مقدار حجم رو تغییر میدم
- درختای بهتری تو پستپروداکشن اضافه میکنم
چیز دیگه ای به نظرتون برسه بگین تا رعایت کنم :rose:

hmv-ray

Member
سلام
تبریــــــــک میگم رندرت فوق العاده شده از اون بهتر کار پستته که عالی انجام میدی
تا حالا همچین حسیو با دیدن یه رندر نداشتم
فقط میتونم بگم عالیـــــه:rose:

*farshid*

کاربر VIP
سلام
تبریــــــــک میگم رندرت فوق العاده شده از اون بهتر کار پستته که عالی انجام میدی
تا حالا همچین حسیو با دیدن یه رندر نداشتم
فقط میتونم بگم عالیـــــه:rose:
خیلی ممنون
شما لطف دارین:rose:

البته یه سری ایراد اساسی داره که روش دارم کار میکنم و میذارم تو فروم
درخت ها مشکل دارن
روی آب یه نور اضافه دیده میشه
متریال dirt کمی داره و ...

جدیدترین ارسال ها

بالا