موزاییک های جادویی - برای بساز بفروشها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

adame_haji

Member
آموزش موزاییک های جادویی - برای بساز بفروشها

موزاییک های جادویی
این آموزش خوراک بساز بفروشاست
سطح آموزش هم خیلی لغزنده نیست یعنی متوسطه
این آموزش در ابعاد 165*165 هست اگه خواستید بزرگتر هم میشه کار کرد یه سر هم به توضیحات آخر آموزش بزنید

1- یه سند جدید با ابعاد 165*165 با رزلوشن 100 باز کنید و اسم اونو هم بزارید Mini-Techno . حالا دکمه D را فشار میدیم تا رنگهای فورگراند و بکگراند بصورت پیشفرض در بیاد بعد دکمه X را زده تا رنگ سفید فورگراند بشه بعد با Alt+Backspace رنگ زمینه رو به سفید تغییر میدیم . حالا فیلتر noise filter رو از آدرس Filters>Noise>Add Noise را با تنضیمات [Amount: 300%, Distribution: Gaussion, Monochromatic: Checked] اعمال میکنیم .

step_100.jpg

2- خب حالا فیلتر mosaic رو از آدرس Filter>Pixelate>Mosaic رو میزنیم به کار البته با تنضیمات [Cell Size: 12] البته این تنضیمات وابسته به سایز عکستون یا اندازه ای که میخواهید خطها و سلولهایی که قراره بدست بیاد داره . به هر حال به قسمت بعدی میریم .

step_200.jpg

3- بعدی ، شما فیلتر glow the edges رو از آدرس Filter>Stylize>Glowing Edges رو انتخاب کنید با این تنضیمات [Edge Width: 2, Edge Brightness: 10, Smoothness: 5] اگه شما میخواید لبه های ملایم تری داشته باشید تنضیمات Smoothness رو بالاتر ببرید .

step_300.jpg

4- حالا شما میتونید رنگ هم به عکس اضافه کنید . برای این کار یه لایه جدید باز کنید (Ctlr+Shift+ N) بعد اونو با هر رنگ دلخواهی که خواستید رنگ کنید البته من پیشنهاد میکنم با رنگ آبی که عشق منه این کارو بکنید بعد اون لایه رو به بالاترین لایه بکشید و blending mode اونو از Normal به 'Color' تغییر بدید . مقدار Overlay اونو هم به دلخوا تنظیم کنید . حالا شما موزاییک های کوچولوی مامانی دارید برای خودتون و میتونید باهاش آپارتمان هم بسازید !!!!

step_400.jpg

خب اگه خواستید این آموزشو تو ابعاد بزرگ کار کنید بعد از مرحله 2 از image>image size سایز عکس را به دلخواه زیاد و کم کنید و در مرحله 3 هم تنضیمات را بطور دلخواه تغییر دهید

امیدوارم استفاده کرده باشید
نظر هم فراموش نشه
یا علی

آخرین ویرایش:

adame_haji

Member
این سایت imageshack.us هم بالاخره فیلتر شده و تو آموزش بالا من عکسها رو روی همین سایت گذاشته بودم و حالا نمیاد
البته اگه برای کسی فیلتر نشده باشه هیچ مشکلی نداره

لعنت به هر چي فيلتره
184.gif

نمي دونم چه صيغه ايه كلد كردن روي imageshack.us
مي شه عكس ها را يك جاي ديگه آپ كنيد
ديگه حالم دار از هر چي فيلتره بهم مي خوره
65.gif

آخرین ویرایش:

d@nial

Well-Known Member
rasooltak گفت:
اول ایمیج آپ کردن یاد بگیر بعد آموزشی بذار
دوست عزیز ، هر گونه بی احترامی به اعضای انجمن خلاف قوانین این انجمنه!!

ایشون با درستی اپلود کردن ولی مشکل از هاستینگ هست که فیلتر شده، در رفتارتون کمی دقت داشته باشید!

دانیال

irania

Member
هان!!!بابا نفس کش
حاجی جون بروبچز راست میگن، آموزش بدون عکس فاز نمیده!
حالا ما یه تیری تو تاریکی میزنیم، شاید بشه فهمید که چه کار کردی!
راستی تا یه فس کتک نخوردم از اینکه آموزش گذاشتی ممنون فقط این وقت ایمیج آپلود کردنو بیشترش کنید!

adame_haji

Member
d@nial جان ممنون
عکسارو آپلود کردم رو سایت مجید آنلاین آپلود سنتر
من وقتی فهمیدم imageshack.us فیلتر شده دوروز تو بستر بیماری خوابیده بودم
اصلا یادم نبود میتونم رو خود سات آپلود کنم
فقط یه مشکلی هست اونم اینه که بعد سه ماه عکسها از روی هاستینگ پاک میشه
یا علی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها