من 100دلار مستركارت دارم آموزش مايا رو سريع مي خوام؟؟؟؟؟؟/

modjtaba

Member
age mikhay amoozeshy bekhary Man Image based Train Modeling ya Image based Modeling
az gnomon ro pishnahad mikonam
ya Digital Sets

samoel_love

Banned
دوست عزيز

شما با 100 دلار فكر نكنم زياد بتوني خريد كنيد چون هر سي دي اورژينال 400 تا 500 دلار است خيل هم كم باشه 200 دلار . اگر ايران هستي فقط همون سري گنمون را بگير خوبه
موفق باشي

marsino

Member
shoma age iranid lazem nist enghad pol bedin. to teh ba yek chaharome gheymat
mitoni bekhari ya barat copy konan.

va ageh birone irani va soorate balaye internet dary, boro to `emule `onja bezan
bara download, ke hamash barat majani dar biad.

albateh be in karam migan dozdi, ama ina enghad bi ensafan ke pole joneshono
vase ye barnameh mikhan.

ehsanmaya

New Member
مايا

اينا رو ولشون كن من تمام آموزشهاي مايا را با قيمت پايين بهت مي دهم فقط فوري به من email:[email protected] بزن و شماره ات را بگذار با تشكر
ehsanmaya
:twisted: :neutral: :lol:

ToFaN

Well-Known Member
فكر نكنم حتي بتوني با اين پول كتابش رو هم بخري
نگاه به سايت gnomon بنداز بهترين سي دي هاي اموزشي مايا تو دنيا داره
http://www.thegnomonworkshop.com/
اگه هم دوست داري ميتوني از خوده سايت الياس (‌شركت مايا )‌ خريد كني
http://www.alias.com/eng/education/purchasing.shtml
اگه هم زبونت خوبه ميتوني ممبر بشي تو سايت با 100 تا هم ميشه ممبر شي تمام فايل هاي اموزشي و تمام فايل هاي كه در هين كار بهش احتياج داري ميتوني دانلود كني و يا سوال و پرسشي اگه داري
اين ممبر در سه رديف
برونز
سيلور
پلاتنيوم
در دسترس ميباشد كه قيمت ها مختلفه
http://www.alias.com/eng/members/
موفق باشين

samoel_love

Banned
yaseman گفت:

دوست من من در دبي شركت داشتم و نماينده شركت آلياس همسايه من بود . قيمت ارزون ترين كتابهايي مايا شركت آلياس 400 درهم به بالا است يعني حدودا 100000 تومان خودمون كه از 100 دلار هم بيشتر ميشه . دوست عزيز به نظر من 100 دلار را خرج نكن بجاش دانود كن از سايتها چون فقط پولت را هدر ميدهي .آره ميتوني در سايت آلياس عضو بشي و از يه سري محصولات استفاده كني اما اون چيزي كه تو ذهن تو است دستگيرت نميشه .

موفق باشي

seca

New Member
یکی در مورد این cd های gnomon توضیح بده چند سی دی هست به چه زبانی

ehsanmaya

New Member
من تمام مجموعه cd های آموزش maya را می توانم با قیمت ÷ایین جور کنم با من تماس بگیرید
ehsan:88428808

ehsanmaya

New Member
مايا

من در مورد هاي آموزش مايا به پايتخت و بازار رضا رفتم و بعد از تحقيقاتي در يافتم كه بهترين مجموعه آموزش مايا كه جديد است وبه راحتي مي توان آنرا فرا گرفت
مجموعه آموزشي digital tutors مي باشد كه حتي بدون بلد بودن انگليسي مي توان آنرا ياد گرفت ولي قيمت آن بالا است )200.000( تومان
من از شما مي خواهم هم براي يادگيري راحت مايا وهم خريد اين نرم افزار به طور شريكي وقيمت پايين با هم همكاري كنيم ومن مجموعه هاي ديگر مايا را نيز دارم
و يك شريك ديگر هم دارم من فقط فوري مي خواهم اين مجموعه را تهيه نمايم براي اطلاعات بيشتر و خريد اين مجموعه و خلاصه در هر صورت بامن تماس بگيريد
باشد بهتر است و ام‍ا شماره من احسان:88428808
email:[email protected] :lol:

ehsanmaya

New Member
مايا

من در مورد هاي آموزش مايا به پايتخت و بازار رضا رفتم و بعد از تحقيقاتي در يافتم كه بهترين مجموعه آموزش مايا كه جديد است وبه راحتي مي توان آنرا فرا گرفت
مجموعه آموزشي digital tutors مي باشد كه حتي بدون بلد بودن انگليسي مي توان آنرا ياد گرفت ولي قيمت آن بالا است )200.000( تومان
من از شما مي خواهم هم براي يادگيري راحت مايا وهم خريد اين نرم افزار به طور شريكي وقيمت پايين با هم همكاري كنيم ومن مجموعه هاي ديگر مايا را نيز دارم
و يك شريك ديگر هم دارم من فقط فوري مي خواهم اين مجموعه را تهيه نمايم براي اطلاعات بيشتر و خريد اين مجموعه و خلاصه در هر صورت بامن تماس بگيريد
باشد بهتر است و ام‍ا شماره من احسان:88428808
email:[email protected] :lol:

nova

New Member
من سي دی آموزشی دارم

من یک سری کامل 45 تایی آموزش مایا رو به زبان اصلی انگلیسی خریدم
هر کی از انگلیسی سر در می آره این سی دی ها خیلی توپن
برای خرید یه درخواست به ایمیل من بزنید
[email protected]

hrhajiali

New Member
http://www.cgcourse.com

اينجا يه سر بزن . كيلويي ميفروشه . از شير مرغ تا جون ادم ايزاد . من كه ليستش و ديدم كف كردم فكر نكنم تو ايران اين ارشيو و كسي داشته باشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا