من یه فایل swf دارم، چطور فونت فارسی بهش اضافه کنم؟

phpweb

Active Member
من یه فایل swf دارم، لطفا بگید که چطور فونت فارسی بهش اضافه کنم؟

majid_a95

Active Member
سلام. با اجازه اساتید
اول با برنامه swf decompiler سورسش رو به دست بیار بعد توی سورسش تغییراتی که میخوای بده
---------------------------
یاعلی

phpweb

Active Member
سلام. با اجازه اساتید
اول با برنامه swf decompiler سورسش رو به دست بیار بعد توی سورسش تغییراتی که میخوای بده
---------------------------
یاعلی
اگه برنامه فلش رو نصب کنم، این برنامه هم نصب می شه یا اینکه باید جداگانه نصبش کنم؟

من الان یه متن توی صفحه سایتم می نویسم، با جاوا اسکریپت متن رو می گیرم و می دمش به فلش و فلش متن رو نمایش می ده.

ایا استفاده از روشی که گفتید، مشکلی توی نمایش مطلب ایجاد نمی کنه؟

majid_a95

Active Member
در باره سوال اول باید بگم نخیر. باید جدا نصب کنید..
اون یکی هارو نمیدونم
------------

++Hadi++

Active Member
روشش تو امضام هست.باید تو لایبرری یه شی از نوع font بوجود بیارین و بعد ......(امضام)

phpweb

Active Member
روشش تو امضام هست.باید تو لایبرری یه شی از نوع font بوجود بیارین و بعد ......(امضام)
من فکر می کردم که نمی شه از طریق خود برنامه فلش این کار رو کرد.

یه سوال دارم و اونم اینکه این امکان وجود داره که طراح فایل، فایل رو قفل کنه به طوری که نتونم روش کاری انجام بدم؟ اگر جواب مثبت هست راه چاره چیه؟

++Hadi++

Active Member
بله
یا قفلش معروفه که می شه با برنامه هایی بازش کرد مثل قفل mochi که برنامه باز کنش رو بهروز عزیز نوشت و یا اینکه نمی شه کاری کرد . دوست عزیز چرا همش میخواهین کپی رایت رو نقض کنین ؟ خوب شما هم زحمت بکشین بهتر از اونو بنویسین ...

phpweb

Active Member
یا قفلش معروفه که می شه با برنامه هایی بازش کرد مثل قفل mochi که برنامه باز کنش رو بهروز عزیز نوشت و یا اینکه نمی شه کاری کرد . دوست عزیز چرا همش میخواهین کپی رایت رو نقض کنین ؟ خوب شما هم زحمت بکشین بهتر از اونو بنویسین ...
من یه قالب رو می خوام کپی بزنم.

البته مشتری اومده و می گیه دقیقا همین قالب رو کپی برن برام، من چی باید بهش بگم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا