من وکتوری:d

ereshkigal

Member
سلام به همه ی دوستان خوبم
این اولین تجربه ی من در زمینه ی طراحی چهره با ایلوستریتوره...
ممنون می شم نظرتون رو بشنوم:rose:

پ ن: ایشان که می بینید خودم هستم:green:البته لباسش رو از روی یک عکس دیگه طراحی کردم.

پیوست ها

• vectorart-2.jpg
    vectorart-2.jpg
    176.1 کیلوبایت · بازدیدها: 57
  • eye.jpg
    eye.jpg
    55.3 کیلوبایت · بازدیدها: 19

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام دوست گلم
چطوري؟
كلا ايلوستريت رو خيلي خوب باهاش كار ميكني آورين
فقط دور چشم ها يكم زيادي سياه شده !
چشم ها رو خوب در آوردي !
سوراخ هاي مماخشو ميتونستي يكم وقت بيشتر بزاري
كلاه هم خشمل شده
در كل خيلي زيبا
خسته نباشي

ereshkigal

Member
سلام دوست گلم
چطوري؟
كلا ايلوستريت رو خيلي خوب باهاش كار ميكني آورين
فقط دور چشم ها يكم زيادي سياه شده !
چشم ها رو خوب در آوردي !
سوراخ هاي مماخشو ميتونستي يكم وقت بيشتر بزاري
كلاه هم خشمل شده
در كل خيلي زيبا
خسته نباشي

مرسی دوست جونم... :oops: دلم برات تنگ شده بود!
مرسی... من عاشق ایلوستریتورم و امیدوارم بتونم بهتر از اینا باهاش کار کنم... می دونی دوست جون من اینو از روی یک عکس از خودم طراحی کردم که رتوش خیلی شدیدی داره... شاید برای همینه که سایه هاش اینقدر کمند:sad:

اما حتماً با دقت بیشتری روش کار می کنم... به جون خودم لبام هم تو عکس همین شکلی بود(حالا بهداً عکسشو بهت نشون می دم:wink:)
مرسی دوست جونم بابت حوصله ای که به خرج دادی:rose:

راستی یه سوال... شما می دونی چرا انجمن گرافیک وکتوری گالری نداره؟:cry:

Leoric

Active Member
به نظرم طرح از دور قشنگ تره . این یعنی کلیت کار جالبه اما جزئیات طرح هنوز جای کار داره .خوب استارت خوبی زدی . امیدوارم روی جزئیات

طراحیای جدیدت بیشتر کار کنی . روی سایه روشن ها کار کنی روی ظرافت های لب کار کنی و حدالامکان از رنگ صورتی هم استفاده نکنی

(تنفر شخصی :دی )

ممنون

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
براي اين طور حالتها بهترين كار اينه كه يك منبع نور مشخص كني و خودت سايه ها رو ايجاد كني و لايت هارو!!

البته ميگم كار خيلي خوبه !‌چون وكتور آرت هم مشكلات خودشو داره!!

اون قسمت انجمن چون كمتر يوزر اكتيو داره و تقريبا دوستاني كه با اين برنامه كار ميكنند و طراحي ميكنند كمتر هست شايد نياز به گالري حس نشده!

موفق باشيد

PrinceofCs

Well-Known Member
کار خوفی شده دوستان همه چیز رو گفتن دیگه جا واسه من نیست :ی
ولی همونطور که خودت گفتی عکس اصلی سایه کم داشت میتونی خودت سایه سازی کنی و جاهایی که حس میکنی سایه لازم داره به کار اضافه کنی / برش بعضی از نقات ضعف داره که طبیعیه کار اولته و خیلی هم خوبه :wink: Just Do IT

nima_dsnr

کاربر VIP
کار خوبی شده
با ایل زیاد نمیشه مثل فتوشاپ کار رو طبیعی در آورد
اما برای تبدیل به نقاشی با وکتور کردن عکس خیلی خوبه.
به نظر من برای سایه روشن اگه بیای لایه لایه روش کار کنی و مرحله به مرحله درجه رنگاش رو کم کنی (مثل مقطع تنه درخت) خیلی جزییاتش بهتر میشه.

ereshkigal

Member
به نظرم طرح از دور قشنگ تره . این یعنی کلیت کار جالبه اما جزئیات طرح هنوز جای کار داره .خوب استارت خوبی زدی . امیدوارم روی جزئیات

طراحیای جدیدت بیشتر کار کنی . روی سایه روشن ها کار کنی روی ظرافت های لب کار کنی و حدالامکان از رنگ صورتی هم استفاده نکنی

(تنفر شخصی :دی )

ممنون

ممنونم از وقت و حوصله ای که به خرج دادید:rose:
آره موافقم که طرح از نزدیک یه جوریه... کار کردن جزئیات تو ایلوستریتور یکم سخته اما من مطمئنم در این راه موفق می شم:) البته با کمک دوستان مهربونم در مجیدآنلاین.
باور کنید لبا تو عکس همین جوری بود... تقصیر ن نیست ولی قبول دارم یه جوری شده:sad: قول می دم بهتر باشم:)
رنگ اصلی این لباس و کلاه فیروزه ای بود... فایل اصلی شو تو خونه ندارم ولی حتماً شنبه می ذارم:wink:
باز هم ممنونم.

براي اين طور حالتها بهترين كار اينه كه يك منبع نور مشخص كني و خودت سايه ها رو ايجاد كني و لايت هارو!!

البته ميگم كار خيلي خوبه !‌چون وكتور آرت هم مشكلات خودشو داره!!

اون قسمت انجمن چون كمتر يوزر اكتيو داره و تقريبا دوستاني كه با اين برنامه كار ميكنند و طراحي ميكنند كمتر هست شايد نياز به گالري حس نشده!

موفق باشيد

حق با شماست گیلاس جان صورت شاید مشکلی از لحاظ نور زیاد نداشته باشه اما کلاً چون از روی یک دیگه ست احتمالاً منبع نورش با عکس متفاوته... منون بابت گوشزدت دوست جون:oops:
واسه کار اول خیلی خوب شده، اونم با ایلوستریتور ...
موفق باشی:rose:
ممنون... خجالتون ندید... لطف دارید. ممنونم از حوصله و وقتی که گذاشتید:rose:. البته ایلوستریتور قابلیتاش بیشتر از این حرفاست. واقعاً دوستش دارم.
راستی چقدر آواتارتون بانمکه:oops:
یه دنیا ممنونم... لطف دارید:rose:
خجالتمون ندید
:)

کار خوفی شده دوستان همه چیز رو گفتن دیگه جا واسه من نیست :ی
ولی همونطور که خودت گفتی عکس اصلی سایه کم داشت میتونی خودت سایه سازی کنی و جاهایی که حس میکنی سایه لازم داره به کار اضافه کنی / برش بعضی از نقات ضعف داره که طبیعیه کار اولته و خیلی هم خوبه :wink: Just Do IT

سپاسگزارم ازتون.
آره واقعاً خوب می شه اگه رو سایه هاش کار کنم... فقط یکم نگرانم بخاطر اینکه رفرنس ندارم کمی غیر طبیعی بشه اما حتماً امتحانش می کنم.
در نهایت ممنونم از لطف و دقت نظرتون.:rose:

کار خوبی شده
با ایل زیاد نمیشه مثل فتوشاپ کار رو طبیعی در آورد
اما برای تبدیل به نقاشی با وکتور کردن عکس خیلی خوبه.
به نظر من برای سایه روشن اگه بیای لایه لایه روش کار کنی و مرحله به مرحله درجه رنگاش رو کم کنی (مثل مقطع تنه درخت) خیلی جزییاتش بهتر میشه.

از دقت و وقتی که گذاشتید سپاسگزارم:rose:
من کار یه طراحو دیدم که با ایلوستریتور طوری کار کرده بود انگار خود عکسه اما کلاً فکر می کنم اصرار به طبیعی بودن طرح تو ایلوستریتور زیاد منطقی نیست... آره منم دوست داشتم حالت نقاشی کارتونی بشه. واقعاً لذت می برم از این طور طراحی ها.
یه سایتی بود یه زمانی عکس رو تقریباً شبیه نقاشی وکتوری می کرد... کسی آدرسش رو داره؟
راستی منظورتون رو از لایه لایه کردن کار نفهمیدم... می شه بیشتر توضیح بدین؟

آخرین ویرایش:

hsajj

Member
کار جالبی شده ، تبریک :rose:
من هم کار با Illustrator رو خعلی دوس دارم خصوصا کارای اینجوری رو !

ereshkigal

Member

مرسی:):rose:

کار جالبی شده ، تبریک :rose:
من هم کار با Illustrator رو خعلی دوس دارم خصوصا کارای اینجوری رو !

مرسی
منم کلاً کارای رئال رو دوست ندارم. تو نقاشی با تبلت هم از کارای شلوغ که مرز مشخصی ندارن و همه چیز درهم و برهمه خوشم میاد(چه تناقضی:wink: )
ممنونم از وقتی که گذاشتید.:rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا