.:: مـــاندانا تــولدت مبـــارک ::.

rohnaz

Well-Known Member
با سلام.
انجمن مجید آنلاین 9 امین سالگردش رو جشن میگیره.من هم به نوبه خودم به همه مدیران و کلیه کاربران و زحمتکشای این سایت موفق تبریک میگم.همچنین تولد ماندانای عزیز رو هم پشت سر گذاشتیم.ضمن تشکر و آرزوی سلامتی و موفقیت برای خودش و خانواده محترمش ،به نمایندگی از طرف دوستان مجیدآنلاینی یه کادوی هر چند ناچیز و به رسم یادبود واسش آماده کردم.
:rose:تولدت مبارک
:green:راستی قسمت نظرخواهی و گالریه نظرتون رو هم بذارین:rose:

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    569.6 کیلوبایت · بازدیدها: 101

nima_dsnr

کاربر VIP
احسنت خیلی زیبا شده
البته اگه میخواستی صورتی در بیاری این بنفش شده
مانیه هم تولدش مبارک
موفق باشی

MOSTAFA

کاربر فعال
من هم تولد ماندانا جان و 9سالگی مجیدآنلاین رو تبریک میگم
کارتونم قشنگ شده
موفقیتـ:rose:

AYANDEHSAZ

Member
سلام

واقعا قشنگه

من که کیف کردم

ماندانا هی بگو دوستای مجید آنلاینیم به فکرم نیستن. اینم هدیه ولی یادت باشه به ما که کیک ندادی :lol:

اطهر

New Member
خیلی زیبا شده فکت کااش اون تیکه مجید انلاینش نبود اون 9 هم پاک میشد تا بشه کشـــــــــــنگ سو استفاده کرد:evil:

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
سلام

واقعا قشنگه

من که کیف کردم

ماندانا هی بگو دوستای مجید آنلاینیم به فکرم نیستن. اینم هدیه ولی یادت باشه به ما که کیک ندادی :lol:
کیک دادم شما نبودی حاجاقا:دی
بعدشم می کی گفتم؟کلی هم همه به فکرمن(متقابله البته)
برو خونتون:دی

مانی برو کیف کن بعد کادو من این از همه بهتره :green:
علی بازم میگم راضی نبودم زحمت کادو بکشی.جشن تولد به اون خوبی به اندازه کافی ذوق مرگم کرد.تازه شم صورتی آبی داشت همه گفتن بهبه چقد بهت میاد:} دلت بسوزه:دی
بسي خجمل شده
ماني تولدت مبارك بوده باشه :دي

انشاالله جشن 120 سالگيت

میسی عسیسم:* خدا نکنه 120 سال میخوام عمر کنم چکار؟:green:

مرسییی rohnaz مهربووون.کلییی قشنگ بود معذرت زودتر نت نداشتم بیهام تشکر کنم.واقعن ازت ممنون.از همه که تبریک گفتن هم ممنون ایشالاه تفلد 120 سالگی همه تون:oops::oops::oops::oops::oops: واقعن خوشحالم کردین:rose::rose::rose::rose::rose:
موفق بباشین مهربونا.کلی هی می ذوقم اینهمه دوست جونهای مهربون دارم^.^

rohnaz

Well-Known Member
کیک دادم شما نبودی حاجاقا:دی
بعدشم می کی گفتم؟کلی هم همه به فکرمن(متقابله البته)
برو خونتون:دی

علی بازم میگم راضی نبودم زحمت کادو بکشی.جشن تولد به اون خوبی به اندازه کافی ذوق مرگم کرد.تازه شم صورتی آبی داشت همه گفتن بهبه چقد بهت میاد:} دلت بسوزه:دی

میسی عسیسم:* خدا نکنه 120 سال میخوام عمر کنم چکار؟:green:

مرسییی rohnaz مهربووون.کلییی قشنگ بود معذرت زودتر نت نداشتم بیهام تشکر کنم.واقعن ازت ممنون.از همه که تبریک گفتن هم ممنون ایشالاه تفلد 120 سالگی همه تون:oops::oops::oops::oops::oops: واقعن خوشحالم کردین:rose::rose::rose::rose::rose:
موفق بباشین مهربونا.کلی هی می ذوقم اینهمه دوست جونهای مهربون دارم^.^

از همه مهربونهای مهمون امروز تولد خانوم ماندانا تشکر میکنم.خوش به حال خودم که انجام وظیفه کردم :-?جز این کاری دیگه ای که نکردم:rose:

مرسسسسسی از همه .ایشالا تولداتون رو جشن میگیریم :green:

goodzila46

Active Member
با عرض سلام
تولدت مبارک مانادانا خانوم :rose:
من تازه وارد جمع بچه ها شدم امیدوارم تبریک من رو هم بپذیری

در ضمن حالا که بچه های گرافیک کار خفن اینجا هستن می خوام یه کوری هم بخونم که آماده باشید که قراره من هم به جمع شما خدایان گرافیک بپیوندم کل همتون رو هم قصد دارم بعد از شاگردیتون بخوابونم :cool:

Mehran coyote

Well-Known Member
:oops:Happy birth Manada :oops:

ماندانا جون مبارکا باشه ، این گل برای تو :rose:

ارزوی سلامتی، تندرستی، شادباشی و. . . رو برات دارم

همیشه موفق باشی :rose:

آخرین ویرایش:

r3za.fm

New Member
:oops::oops::oops::oops::oops:سلام به همگي:oops::oops::oops::oops::oops:

هنوز چند لحظه اي بيش نيست كه عضو مجيد آنلاين شدم .عضويتم داغه داغه !!!!!!

در همين ابتدا تولد ماندانا خانم رو تبريك عرض مي كنم و اميدوارم 120 سال نوري زنده باشند و البته سلامت

خوشحالم كه اولين كامنتم كامنتي بود كه با شادي و جشن همراه بود .

يه مدت طول ميكشه تا با حال و هوا اينجا آشنا بشم

به هر حال باز هم به عنوان يه تازه وارد كه هنوز مهر عضويتش خشك نشده تولد ماندانا خانم رو تبريك عرض مي كنم :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا