NanoWorld_co
Member
به هر حال هر کس دید متفاوتی دارهبله این مشکلاتم داره ! ولی باید اینو هم در نظر داشت که مردم عقلشون به چششونه.(البته نه همه)
به نظر من نباید در استفاده از این استاندارد ها زیاده روی کرد و البته برای اونها پادزهر هم در نظر داشت
به هر حال هر کس دید متفاوتی دارهبله این مشکلاتم داره ! ولی باید اینو هم در نظر داشت که مردم عقلشون به چششونه.(البته نه همه)
با انجام مقایسه های مذکور به خوبی رویکردها را در "وب 1" و "وب 2" نمایان می سازد. ویکی پدیا و بریتانیکا را مقایسه کنید: محتوای بریتانیکا را ویراستاران تهیه می کنند و کاربران تنها از آن استفاده می کنند اما تقریبا تمام محتوای ویکی پدیا را کاربران آن توسعه می دهند در حالیکه هر کاربر می تواند هر مطلبی را ویراش کند. هر داوطلب می تواند مقالات آنرا به سبک ویکی اضافه و ویرایش کند. این بدین معناست که دیگری نیز می تواند همان مقاله را ویرایش کند. مقایسه این دو سایت با هم به خوبی تمایز publishing و participation را نیز می رساند.
"وب 2" را یک رویکرد نو می دانند نه یک تکنولوژی تازه. خمیرمایه "وب 2" مشارکت با دیگران برای انجام دادن چیزهایی است که به تنهایی امکان انجام دادن آنها را نداریم
به نظر شما جاي بحث و ادامه داره؟چرت نوشته...
ISBN کتاب رو بنویسید2- مطالبي كه من در مورد وب 2 نوشته بودم از خودم نبود ترجمه ي يك كتاب از انتشارات OReilly بود
کلا این اصطلاح وب2 یه چیز من درآوردی هست!چند وقتيه كه بعضي از دوستان، از من در مورد وب 2 ميپرسن.
من يه هو يادم اومد كه قبلاً يه بحثي در موردش شده بود و اونو پيدا كردم و الآن اين پست رو دادم تا بياد بالا و دوستاني كه اين سوال براشون جديد هست، شايد به دردشون بخوره.
البته يه توضيح كوچولو هم بدم.
با توجه به ديد عرفي كه كابران دارند، در وب 2 حتماً از AJAX استفاده ميشه ولي هر سايتي كه از AJAX استفاده كرده باشه، web2 نيست.
ضمناً همونطور كه قبلاً هم گفتم، web2 هيچ موجوديتي جز كمي تغيير در روش هاي استفاده امكانات موجود نداره
كاملاً موافقم.کلا این اصطلاح وب2 یه چیز من درآوردی هست!
اصلا معیاری براش موجود نیست.
![]()
منظور از وب2 استفاده موثر، مناسب و كاربردي تمام ابزارهاي دخيل در ارائه سايت ها و برنامه هاي وبي است.فکر نکنم وب 2 ربطی به استفاده از جاوا اسکریپت و ایجکس داشته باشه
تا اونجا که من میدونم وب 2 بیشتر در مورد طراحی گرافیکی سایت بکار برده میشه تا یه تکنولوژی برای پیاده سازی
میتونید به سایت templatemonster یه سر بزنید و طرح های وب 2 رو ببینید