معماری web2

بله این مشکلاتم داره ! ولی باید اینو هم در نظر داشت که مردم عقلشون به چششونه.(البته نه همه)
به هر حال هر کس دید متفاوتی داره
به نظر من نباید در استفاده از این استاندارد ها زیاده روی کرد و البته برای اونها پادزهر هم در نظر داشت

sajjad_eb

Well-Known Member
فکر می کنم بعضی از دوستان Ajax رو با web2.0 اشتباه گرفتن
59.gif
66.gif
. اون چارتا اسکریپت برا آژاکس و نه برای web2.0
77.gif

وب 2 چیست ؟
وب 2 چیست ؟

حالا:
آژاکس چیست ؟
آموزش آژاکس

** ویرایش شد ** امید
در صورت تکرار ، به دلیل توهین به کاربران و انحراف بحث دسترسی ات مسدود خواهد شد.

I.NoBody

Active Member
به نظر من دسته بندی web1 و web2 و web3 و ... فقط برای بیان منظور هست.
بهتره اینجوری ببینیم که وب2 در واقع بک استفاده متفاوت از وب هست.
هدفی که ما در وب2 دنبالش هستیم، معمولاً متفاوت از اون چیزیه که توی به اصطلاح وب1 دنبالشیم.
به هر حال بهتره به فکر استفاده بهینه از وب باشیم. فارغ از اینکه این استفاده ما جزء کدوم دسته وب میشه

ali-msh

Member
کاش دوستان کمی اطلاعات عمومی وبشون رو افزایش بدن

بعضی موقع ها آدم میمونه که واقعا وب 2 رو چطوری تعریف کنه اما فکر میکنم این لینکی که سجاد جان گذاشتند تعریف خوبی کرده باشه و توضیح قابل قبولی رو هم داشته باشه

با انجام مقایسه های مذکور به خوبی رویکردها را در "وب 1" و "وب 2" نمایان می سازد. ویکی پدیا و بریتانیکا را مقایسه کنید: محتوای بریتانیکا را ویراستاران تهیه می کنند و کاربران تنها از آن استفاده می کنند اما تقریبا تمام محتوای ویکی پدیا را کاربران آن توسعه می دهند در حالیکه هر کاربر می تواند هر مطلبی را ویراش کند. هر داوطلب می تواند مقالات آنرا به سبک ویکی اضافه و ویرایش کند. این بدین معناست که دیگری نیز می تواند همان مقاله را ویرایش کند. مقایسه این دو سایت با هم به خوبی تمایز publishing و participation را نیز می رساند.

البته به این نکته هم توجه داشته باشید

"وب 2" را یک رویکرد نو می دانند نه یک تکنولوژی تازه. خمیرمایه "وب 2" مشارکت با دیگران برای انجام دادن چیزهایی است که به تنهایی امکان انجام دادن آنها را نداریم

شاید در خیلی وبسایتها برای راحت تر شدن و جذابتر شدن کار از یک سری روش ها برای مدیریت بهتر وبسایت استفاده شده باشه و مدیر هم واقعا ندونه که بهشون میگن "وب 2"

البته یک سری افراد به اشتباه مثلا میگن این سایت توش از اژاکس استفاده شده پس "وب 2" هست که اشتباهه بله میشه گفت در سایتی که استاندارد آژاکس رعایت شده باشه ناخداگاه هم به یک سری از اهداف وب 2 میرسه ولی هیچوفت نباید این فکر اشتباه رو داشت که آژاکس = وب 2

reza699

Active Member
خوب پس من هم ديگه اين بحث رو ادامه نميدم به 2 دليل

1- اساتيد به اندازه ي كافي اطلاعات به همه رسوندن (آقا سجاد دست شما درد نكنه)

2- مطالبي كه من در مورد وب 2 نوشته بودم از خودم نبود ترجمه ي يك كتاب از انتشارات OReilly بود (همون طور كه ميدونيد اين اتشارات از معروفترين انتشارات دنياست و هيچ چيز بيخود و بيجهتي رو چاپ نميكنه و هميشه دنبال بهترين ها ست براي چاپ) خوب وقتي شما ميگيد
به نظر شما جاي بحث و ادامه داره؟

sajjad_eb

Well-Known Member
راستی این بحث چه ربطی به php داره ؟ :neutral:

برای اینکه پست بی ربطم نباشه و از بحث هم منحرف نشیم لیستی از وب سایت هایی که در E-COMMERCE فعالیت دارن و همچنین ساختار web2.0 دارن رو ببینید .
البته علاوه بر E-COMMERCE بخش های زیاد دیگه ای هم هست که می تونید از اینجا ببینید. جالب اینجاست که توی بعضی از این وب سایت ها اصلا خبری از آژاکس نیست. راستی بخش فروم هم داره.

** ویرایش شد ** امید
بی احترامی، اخطار دوم.

md5

Member
به نظرم وقتی تعریف دقیقی واسه وب 2 وجود نداره پس نمیشه یه استاندارد در نظر گرفتش چون در اصل تو موجودیتش تردید وجود داره ولی هر چی هست یه سری تکنولوژی جدید به وجود اومده که دنیای وب رو متحول کرده و نمیشه بگیم بده چون راه حل ها و پیشرفت ها جهت از بین بردن کاستی ها به وجود میاد یعنی اون چیزی که وب 1 نامیده میشه مشکلاتی داشته که این تغییرات صورت پذیرفته حالا وب 3 هم احتمالا در تکمیل وب 2 اومده یه شاید جهت از بین بردن وب 2 همچنین در آینده هم وب 4 میاد و این وب ها از هم جدا نیستند طوری که بشه اونا رو از هم تمایز داد و گفت کدوم بهتره چون بسته به نوع کار و هدفی که از ایجاد یه برنامه تحت وب داریم نیاز ها یی داریم و باید ببینیم از چه راهی میتونیم به اهدافمون برسیم و مشکلات این راه کدومه درسته استفاده از ای جکس دیباگ رو سخت میکنه ولی فکر کن اگه تو یه برنامه مجبور باشیم قسمتهایی از صفحه هر 1 دقیقه یه بار به روز بشه اون موقه چی؟ حالا به نظرت هنوز هم باید کل صفحه رفرش شه ؟ یا از If استفاده می کنی؟ به نظرم این زیاد روش منطقی به نظر نمیرسه فکر کن مثلا 15 تا If تو یه صفحه !!!!!!! احتمالا به این هم فکر نمیکنید که کل صفحه رفرش شه ...

I.NoBody

Active Member
چند وقتيه كه بعضي از دوستان، از من در مورد وب 2 ميپرسن.
من يه هو يادم اومد كه قبلاً يه بحثي در موردش شده بود و اونو پيدا كردم و الآن اين پست رو دادم تا بياد بالا و دوستاني كه اين سوال براشون جديد هست، شايد به دردشون بخوره.
البته يه توضيح كوچولو هم بدم.
با توجه به ديد عرفي كه كابران دارند، در وب 2 حتماً از AJAX استفاده ميشه ولي هر سايتي كه از AJAX استفاده كرده باشه، web2 نيست.
ضمناً همونطور كه قبلاً هم گفتم، web2 هيچ موجوديتي جز كمي تغيير در روش هاي استفاده امكانات موجود نداره

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
چند وقتيه كه بعضي از دوستان، از من در مورد وب 2 ميپرسن.
من يه هو يادم اومد كه قبلاً يه بحثي در موردش شده بود و اونو پيدا كردم و الآن اين پست رو دادم تا بياد بالا و دوستاني كه اين سوال براشون جديد هست، شايد به دردشون بخوره.
البته يه توضيح كوچولو هم بدم.
با توجه به ديد عرفي كه كابران دارند، در وب 2 حتماً از AJAX استفاده ميشه ولي هر سايتي كه از AJAX استفاده كرده باشه، web2 نيست.
ضمناً همونطور كه قبلاً هم گفتم، web2 هيچ موجوديتي جز كمي تغيير در روش هاي استفاده امكانات موجود نداره
کلا این اصطلاح وب2 یه چیز من درآوردی هست!
اصلا معیاری براش موجود نیست.

به نظرم اصطلاح مزخرفیه!!:cool:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من تا اونجای که شنیدم ه web 2 به سایت های میگند که کار ها و امکانات مختلفی به کاربران می دهند ( نسل جدید وب سایت ها )و یا تغیر در کارایا یی سیستم هاشون

مثل : yahoo , google , BBC و ...

I.NoBody

Active Member
کلا این اصطلاح وب2 یه چیز من درآوردی هست!
اصلا معیاری براش موجود نیست.
:cool:
كاملاً موافقم.
البته كساني كه براشون سوال هست، با دنبال كردن اين تاپيك مي تونن به يه نتايجي برسند.
البته بهتره براي بيان منظور از يك اصطلاح استفاده بشه و وب2 اصطلاح مناسبي هست. ولي اين اصطلاح كمي خودشو بزرگ جلوه داده

yakoza

Well-Known Member
فکر نکنم وب 2 ربطی به استفاده از جاوا اسکریپت و ایجکس داشته باشه

تا اونجا که من میدونم وب 2 بیشتر در مورد طراحی گرافیکی سایت بکار برده میشه تا یه تکنولوژی برای پیاده سازی

میتونید به سایت templateMonster یه سر بزنید و طرح های وب 2 رو ببینید

I.NoBody

Active Member
فکر نکنم وب 2 ربطی به استفاده از جاوا اسکریپت و ایجکس داشته باشه

تا اونجا که من میدونم وب 2 بیشتر در مورد طراحی گرافیکی سایت بکار برده میشه تا یه تکنولوژی برای پیاده سازی

میتونید به سایت templatemonster یه سر بزنید و طرح های وب 2 رو ببینید
منظور از وب2 استفاده موثر، مناسب و كاربردي تمام ابزارهاي دخيل در ارائه سايت ها و برنامه هاي وبي است.
اين ابزارها شامل گرافيك هم ميشه.
براي اينكه بخوايم به يك سايت اصطلاح وب2 رو اتلاق كنيم، تمامي پارامترها بايد به خوبي استفاده شده باشند.
البته باز هم ميگم، وب2 فقط يك اصطلاح براي بيان منظور و تفكيك است نه چيز ديگري.

جدیدترین ارسال ها

بالا