(معرفی نرم افزار) مدلهای سه بعدی خود را به صورت ماکت کاغذی بسازید.

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام.

به نظر میاد اگه بشه مدلی رو که توی کامپیوتر با نرم افزار های سه بعدی میسازیم رو به صورت الگویی متشکل از خط های ممتد ( مخصوص برش) و خطهای مقطع( برای تا زدن ) و همینطور اضافاتی برای چسباندن درآورد کمک بزرگی به کار هایی مثل ماکت سازی که در معماری کار برد زیادی داره میشه کرد.:paint:

من توی عکس بالا یه دونه Geosphere رو از نرم افزار 3dsmax اکسپورت کردم و با این نرم افزار الگوی برش و تا زدن و محلهای چسب کاری رو درآوردم که میشه روی کاغذ پرینتش کرد و با برش ها و تا زدن ها و چسبکاری های مناسب به یه Geosphere کاغذی واقعی تبدیلش کرد.

در این صورت ساختن یه مدل پیچیده مثل روبوتهای فیلم تراسفورمرز و یا حتی یه ماشین با تمامی جزئیات حتی صندلی ها و واشر دور شیشه ها کار غیر ممکنی به نظر نمیرسه.
ساختن ماکت یه ساختمان معمولی و یا حتی با فرمهای منحنی که دیگه به سختی کارهای بالایی نیست!

در نظر داشته باشین که این برنامه میتونه تکسچر فایل رو هم به همراه الگو به منظور چاپ بفرسته.

با عرض معذرت چون حجم ترافیک اینترنتم رو به اتمامه در صورت درخواست فایل رو ضمیمه میکنم.
به همراه برنامه سه فایل برای ساختن یه camaro2009و فایل آموزشش و ساخت یه عروسک دختر بچه هم هست.

ضمنا" به نظر میاد از این برنامه میشه برای تنظیم UV هم استفاده کرد. خوبیش اینه که هیچ polygon ای کشیده یا فشرده نمیشه و همه تحت سایز واقعی خودشون باقی میمونن. ولی خب اون یکپارچگی و انسجام و شکل منظم کلی رو نداره. البته نظر شخصیه و میتونه درست نباشه

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام امیر جان.ظاهرا باید خیلی جالب باشه.اما باید دید توی حجم های پیچیده جواب گو هست یا نه.یه geosphere خیلی ساختار ساده ای داره.انشااله ترافیک بخر و فایل رو آپلود بکن.مرسی

سلام امیر جان خوبی استاد گل :rose:
حضور دوستان گل سلام
همه میدونید کع اسم بنده با یووی باز کردن بد دررفته!
در راستای تحقیقات همه جانبه من چند تا چیز جالب پیدا کردم که یکیش ظاهرا همین برنامه هست
pepakura designer
یه نرمافزار از خاستگاه اوریگامی
سرگرمی ژاپنی ها برای ساخت ماکت کاغذی از مدل سه بعدی خودساختشون.
مهمترین نکته همون طور که استاد فرمودن دست نزدن به ترکیب و سایز هر فیس هست. این یعنی واقعا بشه ساختش. و نکته دیگه زبونه گذاری برای آستر که درواقع جای چسب هست.
در رابطه با مقدار پیچیدگی هم عارف جان باید عرض بشه که نرمافزار به این کاری نداره. ما باید برای گیم مدل کنیم که فیس کمتری و انجام ممکنی داشته باشه. نرم افزار برش زده و باز میکنه. الان یادم نیست اتوماتیک بود یا نه ولی میشد تنظیم کرد که خودمون انتخاب کنیم لبه ها رو.
این وارد کردن عکس روی گسترده هم که معلومه چه امکان خفنیه.
توی این تکسچر آوردن هم خیلی از جزئیات رو باز میشه از حجم به نقش کار وام داد تا عملی تر بشه.
http://www.tamasoft.co.jp/pepakura-en/

1492.jpg

+

یه برنامه سردردآور دیگه. قطعه قطعه کردن با سطوح منحنی. دقیقا سردرنیاوردم ازش اما اینم برای ماکت و پروتوتایپ استفاده شده. فکر کنم کرک هم نداشت.
http://laminadesign.com/procmain.html

+

نرمافزار جدید اتودسک که برام خیلی جالب بود اما خیلی باهاش حال نکردم (دانلود و نصبش کردم ...)
autodesk 123D
برای پرینت سه بعدی
trex-large.jpg020183ef-d0cf-433e-a623-110d20414f3cLarge.jpg

http://www.123dapp.com/Store/Index.cfm?media_typeid=22&categoryid=920056

تشکر به خاطر تاپیک خوب. توضیحات و اطلاعات تکمیلی امیر جان و دوستان رو منتظرم.
یا علی

moslancer2

Member
سلام بر دوست عزیزم...:rose:
واقعا لذت بردم... مرسی از معرفی این حرکت... :rose:
از سید جان هم همینطور ممنون برای معرفی یه حرکت دیگه :rose:
همگی سلامت و شاد باشید... :rose:
موفق باشی دوست عزیز... حق نگه دار:rose:

abbasi_0912

Active Member
دوستان میتوانید برنامه ای که امیر جان لطف کردن در موردش توضیح دادن رو از لینک تورنت زیر دانلود کنید
از امیر و برهانی هم تشکر میکنم :rose:
در ضمن برنامه به صورت اتوماتیک هم کار میکنه
http://1337x.org/torrent/181796/Pepakura-Designer-3-0-8-serials-FUGITIVE-H33T/

موفق باشید

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام.
از همه متشکرم مخصوصا از برهانی عزیز و عباسی 0912 گل.
یه معذرت خواهی هم بدهکارم بابت فراموشی قرار دادن اسم و لینک نرم افزار.
همونطور که دوستان فرمودند این نرم افزار Pepakura Designer نام داره و برای ویرایش و ساخت این فایلهاست.
البته یه نرم افزار دیگه هم از این شرکت برای دیدن این فایلها ارائه شده که امکانات ویرایشی نداره به نام Pepakura Viewer

سایت این نرم افزار هم این هست:

http://www.tamasoft.co.jp/pepakura-en/

دوستان اگر فایل جالبی از این برنامه پیدا کردن لطف کنن ادرسش رو توی همین تاپیک بذارن و یا آپلود کنن تا دیگران هم استفاده کنن. متشکر

سلام امیر جونبازم تشکر و ببخشید برای فضولی :green:
اگه به خود گالری سایت سربزنید نمونه های جالب و احتمالا قابل دان داره.
بخش ژاپنیش شاید نمونه های بیشتر هم داشته باشه اخه دقیق یادم نیست اما انیجور به خاطرم میاد.
برنامه هم تو سایت های ایرانی معمولا برای دانلود پیدا میشه. با دید بسته بندی ...
یا علی

.:BehzAd:.

Active Member
اول یه تشکر از امیر عزیز بکنم یه نرم افزار خوب به ما معماران معرفی کرد و واقعا به درده ما میخوره مرسی امیر :rose:

منتظر آپلود هم هستم.

دوم هم از سید محمد جان عزیز هم بکنم که همیشه به روز به روزه دستت طلا :rose:

vpic

Well-Known Member
سلام و خسته نباشید.آقا من این نرم افزار رو با کرکش دارم و آپلود کردم(نمیدونم چرا نمی تونم فایل رو آپ کنم 3 مک بیشترم نیست)این کی جنشه واسه ورژن 2.16.
امیدوارم بتونم با این کار یه گوشهه کوچولوووووووووووو از اون همه لطفی که بچه های مجید آنلاین بهم داشتن رو جبران کنم.خیلی باهاش کار کردم ولی همیشه ماکت هامو خودم دستی میسازم.
موفق باشید.

پیوست ها

• pap-key.rar
    3.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1,058

Active Member
سلام و خسته نباشید.آقا من این نرم افزار رو با کرکش دارم و آپلود کردم(نمیدونم چرا نمی تونم فایل رو آپ کنم 3 مک بیشترم نیست)این کی جنشه واسه ورژن 2.16.
امیدوارم بتونم با این کار یه گوشهه کوچولوووووووووووو از اون همه لطفی که بچه های مجید آنلاین بهم داشتن رو جبران کنم.خیلی باهاش کار کردم ولی همیشه ماکت هامو خودم دستی میسازم.
موفق باشید.

خوده نرم افزار رو هم آپلود کن تا کسی خوست استفاده کنه اینجا هر دوتا رو دانلود کنه.:rose:

abbasi_0912

Active Member
بهزاد جان از همون لینک تورنت که گذاشتم دانلود کن
دیگه وقتش هست با دنیای بی پایان فایل های تورنت کار کنی و از اونجا فایل دانلود کنی
موفق باشی:rose:

Active Member
مرسی حسین جان من همون روزه اول که امیر عزیز خبر داد دانلودش کردم یه صورت کلی گفتم برای اینکه بمونه تو سایت

آزادی

New Member
سلام:ممنون از لطفتون
ولی آخه اسم این برنامه چیه؟ و از کجا دانلود میشه؟و ضمنا کار کردن تو محیطش ساده است؟

جدیدترین ارسال ها

بالا