معرفی دیتا سنتر Caro.net

arashsoft

Well-Known Member
یکی از دوستان گفتن که دست شرکت هایی آمریکایی نیست که با ایران همکاری کنن
و دولت آمریکا ممنوع کرده
ولی میگم که هنوز شرکت هایی هستن که با ایران همکاری می کنن و به دولتشون کاری ندارن

maxpelank

Active Member
با سلام خدمت اقای نیکان هاست

من کلی جستجو کردم .و در چند فرم دیگه هم همین شرکت رو معرفی کردند تا رسیدم به این شرکت البته نمی دونستم شما از قدیم با اون کار می کردید من از طریق پارس دو
http://parsdev.ir
با اون اشنا شدم
حالا که می بینم شما با اون ها در ارتباط بیشتری هستید خوشحال شدم و مطمئن تر شدم .
چند تا سوال داشتم

در سایت خودتون قسمت سرور های مجازی لینوکس خالی بود می خواستم بدونم شما ارائه نمی دید یا خیر.چ

در صورتی که ارائه یم دید قیمت رو هم بگید تا با پارس دو مقایسه کنیم .

می خواستم راهنمایی بفرمایید که اگر سرور مجازی بگیریم قابل ارتقا به سرور اختصاص هست چون الان حداکثر 35 بیشتر نمی تونم ماهی بدم

اگر میشه کمی هم در مورد سرور مجازی توضیح بدید ممنون میشم .

موفق باشدی محمد

maxpelank

Active Member
ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم

با توجه به این که شما سابق همکاری با اون شرکت رو دارید بهتره مطالب بیشتری در ساتتون قرار دهید . چون من که سایتتون رو زیر رو کردم زیاد اطلاعاتی به کاربر نمی داد . به احتمال زیاد نوسازی کردید .

. راستی حق امتازی سی پنل که در سایتتوت اوردید چیه
ممنون میشم در این مورد توضیح بدید .

موفق باشید محمد

maxpelank

Active Member
اطلاعات خوبی از این شرکت نیکان هاست و شرکت کارو :
P address: 76.76.15.201 IP country:
us.png
United States IP Address state: North Carolina IP Address city: Charlotte IP postcode: 28217 IP latitude: 35.168098 IP longitude: -80.915298 ISP: Carolina Internet Organization: CaroNet Managed Hosting Host: server41.nikanhost.com
مکان این شرکت :
البته دقیق مشخص نیست با توجه به تصویر و عکس موجود در سایت شرکت کارو احتمالا یکی از اون دوجا هست :

attachment.php

attachment.php

واما مکان واقعی :
attachment.php

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    125.8 کیلوبایت · بازدیدها: 57
  • 2.JPG
    2.JPG
    118.6 کیلوبایت · بازدیدها: 55
  • 3.JPG
    3.JPG
    98 کیلوبایت · بازدیدها: 52

NikanHost

Member
سلام

با سلام خدمت اقای نیکان هاست

من کلی جستجو کردم .و در چند فرم دیگه هم همین شرکت رو معرفی کردند تا رسیدم به این شرکت البته نمی دونستم شما از قدیم با اون کار می کردید من از طریق پارس دو
http://parsdev.ir
با اون اشنا شدم
حالا که می بینم شما با اون ها در ارتباط بیشتری هستید خوشحال شدم و مطمئن تر شدم .
چند تا سوال داشتم

در سایت خودتون قسمت سرور های مجازی لینوکس خالی بود می خواستم بدونم شما ارائه نمی دید یا خیر.چ

در صورتی که ارائه یم دید قیمت رو هم بگید تا با پارس دو مقایسه کنیم .

می خواستم راهنمایی بفرمایید که اگر سرور مجازی بگیریم قابل ارتقا به سرور اختصاص هست چون الان حداکثر 35 بیشتر نمی تونم ماهی بدم

اگر میشه کمی هم در مورد سرور مجازی توضیح بدید ممنون میشم .

موفق باشدی محمد

ممنون از پست شما در این تاپیک .

شرکت مهندسی نرم افزاری نگاه پارس ( parsdev.ir/ ) یکی از شرکت هایی هستند که سه الی چهار سال است با ما همکاری دارند و سرورهای آنها در دیتا سنتر کارو هست و از نظر فنی هم مورد تایید ما هستند و سرورهای بسیار قوی هم برای خدمات سرور مجازی دارند .

همانطور که در این تاپیک هم مشاهده می فرمایید ما بیشتر فعالیت خودمان را در مورد سرور اختصاصی قرار دادیم و کمتر به سرور مجازی پرداختیم و بیشتر سعی کردیم که از شرکت هایی مثل نگاه پارس حمایت کنیم تا بتوانند با گسترش فعالیت هایشان بیشتر سرور اختصاصی داشته باشند. البته در صورتی که شما بخواهید حتما از ما سرور مجازی تهیه کنید امکانش هست ولی از نظر قیمتی یک مقدار قیمت ما بیشتر است .

شما اگر سرور اختصاصی با کنترل پنل cPanel تهیه بفرمایید هر زمان که بخواهید می توانید به سرور اختصاصی منتقل کنید و انتقال اطلاعات توسط سی پنل خیلی ساده قابل انجام است.

در مورد اینکه سایت ما هنوز تکمیل نشده من از شما عذرخواهی می کنم ( بچه های طراحی در حال تکمیل آن هستند ) و فکر می کنم تا قبل از سال جدید حتما سایت جدید کامل شود .

با تشکر

maxpelank

Active Member
با سلام
با تشکر از توضیحات خوبتون
خوب ببخشید که اینقدر سوال می .کنم امید وارم پساخ های شما جواب سوال دوستان دیگر هم که قصد پرسیدن سوال دارند باشد .

خوب در چند مورد توضیحاتتون کامل و خوب و مفید بود و نهایتا به خری از شکرت کارو رسیدیم .
اما چند نکته همانطور که می دونید پرداخت هزینه ماهیانه سرور های اختصاص از چند جنبه خوبه و از چند جنبه بد . در حال حاضر سایت های ما به دلیل چند بار جابجایی هاست و تحریم چندین بار لطمه خورده و دیگر احتمال ریسک رو باید بیاریم پایین و هزینه ها رو در این بش کم کنیم .
شما توضیحات خوبی در پست های ول این تاپیک در مورد مشکل نداشتن این شرکت با ایران بیان کردید می خواستم بدونم ایا شرکت شما این گارنتی را می دهد که تا یک سال اینده سی پنل بر روی ایران بسته نشود . چون همانطور که گفتم نمی تونم ریسک بکنم چون درامد ها اجازه این کار رو نمی دهند .
برای اینکه به این سوال پاسخ بدید می تونید در صورت امکان لیست مشتریانتون رو که توسط این شرکت ساپورت می شند رو بدید تا ما متوجه بشیم که شرکت های معتبر ایران به این هاست اطمسنان دارند .

ببخشید که این طور حرف می زنم امید وارم حق بدید چون من تا به حال بیش از 4 بار هاست خود رو عوض کردم و اگر نتونم جلوی این خطر ها رو بگیرم و ریسک رو بیارم پایین ورشکست می شم امید وارم از این حرف من ناراحت نشید .

ببخشید که این سوال رو کردم واقعاا معذرت اما در این شرایط بد اقتصادی مردم خیلی به هم بی اعتماد می شن . امید وارم من رو بخشیده باشید .
امید وارم شرکت شما به ما این اطمینان رو بده و دست خدا باشه به سوی ما شرکت های پایین دستی .

موفق و پیروز باشید
محمد

NikanHost

Member
سلام

ممنونم از اینکه در این تاپیک سوالاتتون را مطرح می فرمایید.

همانطور که در پست های اولیه این تاپیک مطرح شده موضوع تحریم سی پنل در اختیار ما و یا دیتا سنتر نیست و نه ما و نه هیچ کس دیگری نمی تواند گارانتی 100% بدهد که سی پنل دچار اشکال نمی شود ولی این امکان وجود دارد که ما تا جایی که امکان دارد با تنظیماتی که روی سرور انجام می دهیم که ساده ترین آن موضوع hostname است از بروز آن جلوگیری کنیم و اینکه در صورتی که اگر روزی این مشکل به وجود آمد آن را با تغییر آی پی سرور و یا ... حل کرد .

من می توانم به شما گارانتی بدهم که تحت هیچ عنوان از طرف کارو برای شما مشکلی به وجود نخواهد آمد .

در مورد لیست مشتری ها هم من فکر نمی کنم درست باشد که در این تاپیک مطرح کنم ولی برای شما و سایر دوستانی که علاقه مند باشند به صورت پیغام خصوصی ارسال می کنم.

با تشکر

NikanHost

Member
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

در طی این چند مدت که در فروم فعال نبودم ما در حال راه اندازی Rack جدید در دیتا سنتر Caro بودیم که این موضوع چند روز پیش به صورت کامل انجام شد و از این به بعد امکان ارائه سرور های اختصاصی با پهنای باند بیشتر و همچنین و تعداد آی پی بیشتر را در اختیار ما قرار می دهد.

ما از امروز سری جدید فروش ویژه برای سرورهای Xeon Quad Core و همینطور Dual Xeon 3.2 را شروع می کنیم که من برای آنها تاپیک جدید باز خواهم کرد.

با تشکر

teamnet

Member
سرویس دوست عزیزمون NikanHost سرویس خوبی هست بنده چند صباحی است که با هاشون کار می کنم و از سرویسشون راضی هستم .

آرزوی موفقیت رو براشون دارم .

NikanHost

Member
سرویس دوست عزیزمون nikanhost سرویس خوبی هست بنده چند صباحی است که با هاشون کار می کنم و از سرویسشون راضی هستم .

آرزوی موفقیت رو براشون دارم .

سلام

تشکر می کنم از ارسال پاسخ در این تاپیک

با تشکر

NikanHost

Member
سلام

گسترش فعالیتتون رو تبریک عرض می کنم

یه لیست قیمت میدین؟

سلام

Irlogo عزیز از دیدن پست شما خیلی خوشحال شدم و امیدوارم که سال جدید برای شما همراه با موفقیت باشد :)

همانطور که سال گذشته با هم صحبت کرده بودیم من علاقه زیادی دارم تا بتوانیم پلن جدیدی برای Web-cluster ارائه دهیم. با توجه به راه اندازی Rack جدید من فکر می کنم که قابلیت خوبی برای ارائه این سرویس داشته باشیم.

خوشحال می شوم که بیشتر در این مورد با هم صحبت کنیم

با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا