من برای بانک ملت اینجا دروازه پرداخت کارکردم و اطلاعات هم داخل سیشن میریزم و از سیشن هم دریافت می کنم و می تونید ببینید :یه سوالی داشتم من با درگاه بانک ملت کار کردم و یه مشکلی که با این درگاه همیشه داشتم اینه که سشنهایی رو که قبل از رفتن به بانک مقدار دهی می کنم بعد از اینکه از بانک برمی گردم خالی می شن برای حل این مشکل باید چه کار کرد؟
اطلاعات رو در بانک اطلاعاتی بریزی یه کار بی خود و بی جهتیه . وقتی ما می تونیم با سیشن و کوکی این کار رو انجام بدیم چرا باید در بانک ذخیره کنیم(چرا وقتی می تونیم درست زندگی کنیم باید سخت زندگی کنیم) . اتفاقا بهتره که از سیشن استفاده کنید.
موفق و موید باشید
رضا قربانی
اگه پس فردا یوزرت اومد گفت فلان تاریخ من آنلاین طی سند فلان پول واریز کردم چطور میخوایین ثابتش کنین ؟؟؟ گردش حساب تراکنش های موفق و ناموفق رو نمیخوایین ببینین ؟؟؟؟ اگه پلیس سایبری بهتون نامه زد اطلاعات پرداخت فلان سند رو بدین چطور میخواین جوابگو باشین ؟؟؟؟
ما میخواییم درست زندگی کنیم اما خیلی ها هستند که نمیخوان و ما مجبوریم تمامی اطلاعات پرداخت (ip/date/os .. ) رو ذخیره کنیم وگر نه بله با سشن خیلی راهت تو 3 صوت میشه یه پرداخت آورد بالا !
کدوم دو تابع رو میگید و لطفا بگید که اون دو تابع رو دقیقا باید کجا قرار بدم میشه بیشتر توضیح بدید اون لینکی هم که گذاشتید که کد رو نشون نمیدهدر برگشت از بانک سیشن خالی نمیشه ، ولی گاهگداری خالی میشه . در صورتی خالی میشه که دو تا تابع کمکی که بانک بهتون میده و باید در جای مناسب قرار بدید رو به درستی پیاده نمیکنید و در نتیجه انجام نمیشه و بانک هم اطلاعات رو ریست میکنه .
سلامراه دیگه ای نیست که من بتونم برای سایتم قسمت پرداخت آنلاین بسازم؟
سلام
دوستان چرا از درگاه پرداخت payline.ir استفاده نمي كنيد؟
هزینه ها
تمام هزینه های موجود در سیستم به شرح زیر می باشد که برای راحتی و احترام به اعضای گرامی اکثر خدمات سایت ، نسبت به سیستم های مشابه مجانی می باشد.
نوع خدمات در Payline در سیستم های مشابه انتقال وجه رایگان هزینه دارد تسویه حساب بانکی رایگان 2.5% مبلغ درخواستی هزینه تراکنش طبق جدول زیر 2.5% مبلغ تراکنش
هزينه ها در :http://payline.ir/fees
- نکاتی که Payline را از سایر سیستم ها متمایز می کند عبارت است از :
- Payline برای فروشندگان اینترنتی و وب مسترها کاملا مجانی و بدون هزینه است.
- آسانی کار با سیستم و کاربر پسند بودن رابط گرافیکی
- رایگان بودن این سرویس برای افتتاح حساب و تسویه حساب بدون کارمزد
- راحتی و امنیت در خریدهای آنلاین
- کسر درصد خیلی پائین برای انجام عملیات های پرداخت آنلاین
- امکانات متنوع برای فروش کالا در اینترنت
- امنیت بسیار بالا در انجام تراکنش ها
- وجود پلاگین های متنوع برای سیستم های مدیریت محتوا و فروشگاه های آنلاین
- راحتی در استفاده از امکانات وب سایت برای وب مستر ها و حتی مدیران وبلاگ ها !
- تسویه حساب سریع و انتقال پول به حساب بانکی اعضا
- و صدها امکانات مختلف و متفاوت دیگر ..
دوستان درخواست کردن که تاپیک رو باز کنم ما هم گفتیم چشم !
ولی خدائیش سوال تکراری نپرسید دیگه اینجا !
پ.ن : بانک فقط به اشخاص حقوقی درگاه پرداخت میده !