سند خونه یا قولنامه و اجاره نامه هم قبوله ، البته حتما باید بنام خود فرد یا اقوام درجه یک مثل پدر مادر یا خواهر برادر باشهبرای درگاه بانک ملت حتما باید سند مغازه باشه(یعنی تجاری باشه)یا سند و قول نامه خونه رو هم میشه فرستاد؟
آسان ترین شرایط مربوط به همین بانک ملت هست ، شما میتونی از درگاه زرین پال هم استفاده کنید آدرسش www.zarinpal.com هست . کلیه مطالب آموزشی و سوالات و مشکلات کاربران رو هم توی سایت توضیح داده .بعد از درگاه ملت چه بانکی شرایط آسون تری داره ،راستی جواز و پروانه کسب و اینارو باید از کجا گرفت؟آخه درگاه ملت جواز کسب هم می خواد.
چرا اقا! من گرفتم حقیقی هم بودم خیلی هم آسان و سریع کارم رو ردیف کردن خدا خیرشون بده!هیچ بانکی به شخصیت حقیقی درگاه پرداخت نمیدهد !
چرا اقا! من گرفتم حقیقی هم بودم خیلی هم آسان و سریع کارم رو ردیف کردن خدا خیرشون بده!
بانک ملت
بانک ملت جواز کسب نمیخاد فقط کافیه تو سایت شرکت به پرداخت فرم پر کنید بعد مدارک( تصویر سند منزل، کارت ملی و شناسنامه) رو براشون میفرستید و توابع و مستندات رو تحویل بگیریدببخشید جواز و پروانه کسب یعنی چی ؟
از کجا باید گرفت ؟
حتما" باید سایت داشت ؟
من میخوام فقط یه لینک باشه بدم به مشتری ها و مبلغ رو وارد کنند، آیا اینطوری امکانش هست ؟
بانک ملت میگید آسونه. برای بانک ملت رو بگید. ممنون
تشکر فراوان.بانک ملت جواز کسب نمیخاد فقط کافیه تو سایت شرکت به پرداخت فرم پر کنید بعد مدارک( تصویر سند منزل، کارت ملی و شناسنامه) رو براشون میفرستید و توابع و مستندات رو تحویل بگیرید
بانک که بفهمه شما سرویسی برای ارائه دادن دارید دیگه کاری به این نداره که شما مبلغ رو چجوری از کاربر میگیرید یا اصلا فروشگاه دارید و کالا که مبلغش مشخصهفقط در مورد اون موضوع که گفتم هم اطلاعات دارید ؟
میشه سایت نداشت و فقط یه لینک درواقع تنظیم بشه که ما بدیم به مشتری ها؟