مشکل در نور vray

shin shin

Member
دوستان لطفا کمک کنید
من از vray برای نورپردازی استفاده می کنم برای فضاهای داخلی وقتی متریال سقف و دیوار مثلا کرو رنگ هستش وقتی نور vray light رو روی سقف میگذارم نور سقف تغییر می کنه اگر شدت نور هم کم کنم نور کم مشه چه راه حلی وجود داره که رنگ سقف با رنگ دیوار یکی باشه و فرقی نکنه

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
خوب این که خیلی سادست شما باید رنگ نورتونو با رنگ اتاقتون یکی کنید شما باید بدونید که هرنوری رو که ایجاد کنید یه رنگی داره که معمولا سفید هست اگه شما رنگ اونو تغییر ندید خوب روی دیوار رنگ سفید میفته
اگه نفهمیدی بگو یه عکس برات بزارم
موفق باشی:rose:

shin shin

Member
درسته که میشه رنگ نور رو تغییر داد من میخوام کار واقعی باشه شما مگه تو واقعیت نور اتاق رو با رنگ رو دیوار یا سقف یکی میگیرید؟ این کار که در واقعیت امکان پذیر نیست دنبال راهی هستم که واقعی باشه معمولا سقف سفیده ولی تو سه بعدی اگر نورت کم باشه سقف تیره میشه اگر هم نور رو زیاد کنید اول اینکه ممکنه نور یه جاهایی که نباید زیاد شه زیاد بشه دوم هم اینکه نور مصنوعی جلوه کنه من میخوام بدونم چه راهی وجود داره که اون چیزی که واقعا هست رو تو 3d انجام داد

shin shin

Member
آقا اون تیک ها رو هم برداشتم اثر نکرد خود عکس رو میگذارم ببینید و بگین چی کار کنم

پیوست ها

• 4.jpg
    4.jpg
    953.5 کیلوبایت · بازدیدها: 38

Tomatico

Member
baz salam
khob bezar moshkela ro ue ja begam
1 : materiale saghfet moshkel dare rabt be nour nadare ehtemal midam vray light bashe ye material default bede natijero bebin chi mishe bad vasash yekji besaz
2: un baghale parde ke nour zard omade dakhel marbut be noure ziad bad nist ama age mikhay behtar she tik invisble ro tu noure olane bezan
3:momkene in tik hich taghyiri nade age didi injurie 3ta rah dari
A: maxo restatrt koni
B: hotfix autudesko begiri ke albate bazzam chon vray demo dari momkene j nade
c: inke ye texture ru nour bezari masaln ye manzare injuri ba ye tir do neshun mizani ke behtare ama nore dakhel ye khorde kamtar mishe
4:materiale kafo bayad reflectesh az ayenei dar biad ke bayad refGlos ro bezari masaln 8.7 ya balatar baste b salighat
5:dorbinam biari payintar ye goldunam bezari jolosh khelyi behtar mishe
6:in opene ashpazkhune ro ham rush charta mive bezar dg :wink:
movafagh bashi

shin shin

Member
سلام
1- سقف متریال نداره از vray light استفاده نکردم فقط یک نور vray light سراسری زیر سقف گذاشتم که روشنش کنم
2- تیک invisible ro ham ghablan zadam vali tasiri nadashte
3- تو دقیقا میدونی فرق reinhard ba exponential چیه؟
4- من یه تغییر جدید انجام دادم لطفا ببین نظزت چیه؟

پیوست ها

• 11.jpg
    11.jpg
    247 کیلوبایت · بازدیدها: 11

Tomatico

Member
salam
ghabli moshkelesh hamun vray lighte saghf bud in behtar shode ama jaye dorbinet jaleb nist aslan
bebin ino ya negah bendaz

to Composition ro tu safhe 13 va 14 bekhun bedardet mikhore

جدیدترین ارسال ها

بالا