مشکل در نصب مجموعه برنامه های adobe master collection cs6

Maryam.20

Member
سلام به همه دوستان.
من مجموعه adobe master collection cs6 رو نصب کردم و کرک هم شد اما بعد یکی دوروز اتوماتیک رفت روی ترایال 30روزه :cry: الانم سی روزش تموم شده...
چندین بار هم پاکر کردم و دوباره نصب کردم اما بعد از یکی دوبار باز شدن برنامه دوباره ازم شماره سریال خواست و بعد دوباره پیغام داد که سی روزش تموم شده و الان دیگه هیچ کدومو برام باز نمیکنه. از برنامه Adobe remove tool هم استفاده کردم اما فایده نداشت ... حتی فایروالم هم خاموشه و تو فایروال تنظیم کردم که کلا این برنامه ها به اینترنت وصل نشن ...
میخوام بدونم چطور میشه این قضیه رو حل کرد!؟ توی رجیستری سیستم چیزی ثبت میشه که باید پاکش کنم آیا؟!:-?

nima_dsnr

کاربر VIP
نیازی نبود پاکش کنی
یک کر*ک معتبر گیر میاوردی نصب میکردی درست میشد.

دو حالت داره

یا کر*کت معتبر نبوده و expire شده بود

یا اینکه یه جوری به اینترنت وصل شدن...

موقع نصب باید به اینترنت وصل نمیبودی

آخرین ویرایش:

Vecto.Ps

Banned
پیشنهاد من به شما اینه که سعی کنید محصولات شرکت ادوبی و هر شرکت دیگه ای رو در firewall قرار بدید تا از وصل شدن به اینترنت جلوگیری بشه !

موفق باشید

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
اصلا کاری به فایروالتون نداره , چون آپدیتش رو میپرسه و کلا نصب سی اس 6 اول برای نصب ریجیستر توی سایت میخواست و شناسایی میکرد بعد میگذاشت نصب کنید ! البته الان دیگه فکر میکنم نمیخواد نت رو!
شما 30 روزش تمام شده ؛اگر کرک میکردید این مشکل پیش نمیومد
حالا هم میتونید برای برنامه ها جداگانه کرکش رو نصب کنید .
مثلا فتوشاپ یا ایلوستریت و .. که توی انجمن سرچ کنید کرک های سالمش هست و چندین بار قرار دادیم!
اما بخش 3d بعضی نرم افزار ها مثل فتوشاپ بعد از 30 روز و کرک شدن میپره! و من چندین بار تست زدم نشد برش گردونم فقط با تعویض ویندوز !

جدیدترین ارسال ها

بالا