مشکل در تبدیل پی اس دی به متن

massomeh1

Member
سلام
طبق تصویر دوم وقتی متن سه بعدی شده را از سینمافوردی وارد المنت تری دی می کنم شکلش بهم می ریزه علتش چیه ؟

من از هر راهی وارد میشم( از طریق شاتر در افترافکت عمل کردم سه بعدی شد اما کیفیت لبه ها نرم نیست یعنی یکم پله پله است بعدهم محدودیت متریال داره .از راه سینمافوردی وارد مشم به مشکل تصویر زیر برمی خورم . از راه المنت تری دی وارد میشم باز کیفیت لبه های متن آنطور که می خوام نیست چون وقتی با auto trace ماسک میشه کیفیت لبه ها آنطور که باید نیست ناهمواری و پله پله ایی میشه خلاصه هر راهی یک مشکلی داره) که متنهایی شبیه به زیر یعنی خوشنویسی و عبارات عربی و اسلامی رو سه بعدی کنم برای کارم به یک مشکلی برمی خورم میشه راحت ترین راه رو به من معرفی کنید که من از چه طریقی باید عمل کنم که به مشکل برنخورم؟

h.jpg

پیوست ها

• ggggggggggggggggg.psd
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 7
  • h.psd
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 7
  • ggggggggggggggggg.jpg
    ggggggggggggggggg.jpg
    112.3 کیلوبایت · بازدیدها: 19
آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
البته یک راه وجود داره اونهم اینه که مثل تصویر زیر با استفاده از فارسی نویس مخصوص ادوب مثلا جمله را بنویسیم بعد در افتر در حالت سه بعدی افتر سی اس 6 اونو سه بعدی کنیم اما مشکل این هست که ما فقط از یکسری از فونتها می تونیم استفاده کنیم مثلا اگر بخواهیم یک تایپوگرافی نستعلیق یا شکسته یا معلی یا ثلث رو سه بعدی کنیم مشکل داریم چون فونتی در افتر برای نستعلیق و شکسته و معلی نیست ؟
bbbbbbbbbb.jpg

آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام،دلیل اینکه این اتفاق می افته اینه که شما واسه روی path سابدیویژن نذاشتید و رویه اون کاملا تخت هستش

جدیدترین ارسال ها

بالا