...::: مشکل بسیار عجیب :::...

winsent

Banned
با سلام.
این بار چندم هستش که به این مشکل برمیخورم و واقعا دیگه خسته شدم و نمیدونم مشکل کار از کجایه...؟!

من فتوشاپ CS3 ME نصب کردم. بعد از حدود 2 ماه پیغامی که در تصویر پیوست شده میبنید ظاهر شد و من دیگه نتونستم از فتوشاپ استفاده کنم. حتی فتوشاپ رو uninstall کردم و دوباره نصب کردم بازم همین پیفام میومد.
2 روز پیش ویندوز رو عوض کردم و دیروز دوباره فتوشاپ نصب کردم و تا امروز صبح درست بود و الان که دوباره خواستم با فتوشاپ کار کنم دوباره همین پیفام آمد اونم در ظرف کمتر از 1 روز. مشکل کار از کجایه؟
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم...

پیوست ها

• PS3.JPG
    PS3.JPG
    77.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:

mostafa_cs

Well-Known Member
احتمالا از کرک مناسبی استفاده نمیکنید.
چون به لایسنس داره گیر میده.

winsent

Banned
از کرک استفاده نمیکنم.
آخه دوستام همه دارم از همین cd استفاده میکنند و مشکلی هم ندارند. میشه با ورژن ویندوز ارتباطی داشته باشه...؟!

nima_dsnr

کاربر VIP
خوب مشخصه که به لیسانس داره گیر میده.
شاید دوستات به اینترنت وصل نمیشن.
خوب از یه سریال دیگه استفاده کن ببین چی میشه؟

naruto

Member
ممکن گیر از administrator کامپوترتم باشه اگه یه فایل dll تون حذف شده باشه احتمال این خطا هست چون دیدم avast نصب کردی این به ذهنم رسید البته خوب اگه کاری از دستت بر نیومد ویندوزتو دوباره نصب کن البته همونجوری که nima_dsnr عزیز گفتن گیر از اینترنتم میتونه باشه مخصوصا اگه اصل باشه سی دی تون این کارهایی بود که به ذهنم رسید در نهایتم از یه اداب دیگه :green:

winsent

Banned
مشکلم رو با Windows Server 2008 RC1 و ZoneAlarm Internet Security Suite حل کردم...!
ممنون از همگی.

جدیدترین ارسال ها

بالا