مشکل با unity

Little-Demon

Well-Known Member
:shock: جدی ؟ بنازم به این بدشانسیت !:lol:
عجب چیزایی نصیب ملت میشه ، جالبه . خدا نصیب ما هم بکنه . آااااامین:green:

ولی خوب جدایی از این حرفا من از این حیرت زده موندم که معمولا لایسنس ها 6 ماهه یا یک ساله هستن ...این نسخه تازه اومده ...چطور لایسنس که من استفاده کردم بعد از 14 روز منقضی شد ؟ برام جای سوال داره . . .
ممکنه لایسنس 3.2 و 3.4 با هم مشترکاتی داشته باشند ! ممکنه اون لایسنسی که من داشتم از 3.2 بوده و حالا یه مقداریش رو 3.4 هم کار داده ! فکرای شیطانی زد به کله ام :neutral:

amin-simorg

New Member
در آموزش یونیتی برای ایجاد یک بازیکن ساده در قسمت project گزینه ی first person controlles را در قسمت search تایپ می کنند ولی در سیستم من این گزینه فعال نمی شود:mad:

taghi abbas

Well-Known Member
در آموزش یونیتی برای ایجاد یک بازیکن ساده در قسمت project گزینه ی first person controlles را در قسمت search تایپ می کنند ولی در سیستم من این گزینه فعال نمی شود:mad:

با سلام . شما یه Project جدید ایجاد کنید و برای ساختنش گزینه ی charracter controller.unitypackage رو انتخاب کنید . در این صورت در تب project یونیتی ، گزینه ی standard assets وارد میشه و در زیر گروهش میتونیین از first person controller و یا 3rd person استفاده کنید.حتما نباید از search استفاده کرد چون به راحتی پیدا میشه.

سلام وقت بخیر . من یک پروژه دارم که یک گردونه شانس دوبعدی و کاراکتر دوبعدی و دکمه باید باشه .
حالا ما باید به محض اینکه دکمه زده شد کاراکتر بیاد و گردونه رو بچرخونه و گردونه به چرخش دربیاد حالا من گردونه و چرخش رو درست کردم ولی در کاراکتر و دکمه مشکل دارم و نمیدونم چیکار کنم . میشه کمکم کنید خیلی عجله دارم منونم.

سلام وقت بخیر . من یک پروژه دارم که یک گردونه شانس دوبعدی و کاراکتر دوبعدی و دکمه باید باشه .
حالا ما باید به محض اینکه دکمه زده شد کاراکتر بیاد و گردونه رو بچرخونه و گردونه به چرخش دربیاد حالا من گردونه و چرخش رو درست کردم ولی در کاراکتر و دکمه مشکل دارم و نمیدونم چیکار کنم . میشه کمکم کنید خیلی عجله دارم منونم. لطفااا کمکم کنید

Black-Fox

New Member
سلام دوستان من با یونیتی کار میکنم اما روش import کردن فایل های مکس و مایا و... رو بلد نیستم کسی میتونه کمکم کنه؟ بعد اینکه منبعی برای آموزش یونیتی رو کجا میتونم پیدا کنم ؟من تازه کارم.
برای import کردن فایل‌های مکس یا مایا به یونیتی، باید ابتدا فایل رو به فرمت FBX تبدیل کنی چون یونیتی به راحتی این فرمت رو می‌شناسه. وقتی که فایل رو به FBX تبدیل کردی، به سادگی می‌تونی اون رو در یونیتی بکشونی و بندازی تو پروژه‌ات. اگر هنوز توی این مرحله گیر کردی، می‌تونی ویدئوهای آموزشی یوتیوب رو چک کنی که معمولاً توضیحات خوبی دارن.

جدیدترین ارسال ها

بالا