[phpNuke] مشکل با دکمه های سایت

d@nyal

Member
سلام !

آقا یه مشکل حد که خفن جور منو پیچونده !:razz:

اول برین توی این سایت : www.mrh.ir

یه پیغام سریع بنویسین : ( به آدرسی که بعد از زدن دگمه "ارسال" پیام کوتاه میره توجه کنین )
مثل این عکس ها :

می تونم بگم که همه دکمه های سایت ( بجز ثبت نام سریع و ثبت نام معمولی )درست کار نمیکنن و بعد از کلیک کردن روی اونا ، فقط به این آدرس میرن :

یعنی اینکه دیگه اصلا دکمه کار نمی کنن . ... نه وارد مدیریت میشه ، نه پیغام سریع میده ، نه تماس با ما کار می کنه ، نه معرفی به دیگران کار میکنه . خلاصه یعنی هیچی کار نمیکنه ( بجز ثبت نام )
و فقط به این آدرس منتقل می شن :
:neutral:

حالا من توی کفش موندم که چه بلایی سر این اومده :cry: :-?

کسی تابحال اینجوری شو دیده بود ؟:sad:

Masoud1365

مدیر انجمن
اشکال از قالبتون هست . منم یه بار قالبو عوض کردم یعنی از دو سه تا قالب یکی در آوردم همینجوری شده بود ! به نظر من اگه قالبو عوض کنی درست میشه

d@nyal

Member
اشکال از قالبتون هست . منم یه بار قالبو عوض کردم یعنی از دو سه تا قالب یکی در آوردم همینجوری شده بود ! به نظر من اگه قالبو عوض کنی درست میشه

مسعود عجب جوابی دادی ها ... :neutral:

آخه من یه ماهه که همین قالبو زدم ولی الان آثار اشکالاش پدیدار میشه ؟؟!
ولی خب دستت درد نکنه ! قالبمو بررسی میکنم

البته 90 % حق با تو هستش اما .... چرا از اول مشکل نبود ؟ چرا الان؟

حالا می دونی مشکلش از کجای قالبه ؟؟ کجاشو تصحیح کنم ؟

مرسی دانیال

YTERROR

Active Member
والا واسه من همه چی درست بود نمی د.ونم دقیق تر بگو

d@nyal

Member
والا واسه من همه چی درست بود نمی د.ونم دقیق تر بگو

... میشه یه پیام کوتاه توی همین سایت بزنی ببینم .( با نام Yterror )

اگه پیام کوتاه بتونی بزنی یعنی اینکه درست کار میکنه

S4DEGH

Well-Known Member
مسعود عجب جوابی دادی ها ...

آخه من یه ماهه که همین قالبو زدم ولی الان آثار اشکالاش پدیدار میشه ؟؟!

تعجب نداره ! الان انجمن طراحان آفاق تا همين پريروز ثبت نامش درست كار ميكرد ! ولي از ديروز ارور ميده !

اين يكي خيلي باحال تره ...

من ارسال ميكنم ميگه :
اشکال در ثبت اشتراک!

خطا: از این نشانی ایمیل قبلا استفاده شده است

ببينم پاسخ كوتاه رو محدود به كاربران كردي ؟!

bache +

Well-Known Member
دانیال جان خیلی بررسی کردم متاسفانه از یه باگ موجود mysqlرو دستکاری کردن یعنی هکت کردن!چون دسترسیشون در اون حد نبوده فقط دستکاری کردن البته من تمام مشخصات ها رو چک کردم و به این نتیجه رسیدم صادق جون ماله شما هم همین بلا سرش اومده!فک میکنم دیروز تو مشهد تیم دیدم یه پچ براش گذاشته بودن!

Masoud1365

مدیر انجمن
ولی من بازم میگم از قالبه چون من خودم 2 تا قالبو مخلوط کردم یکی از توش در آوردم همین اشکالو داره ولی نمی دونم که از کجای قالب هست الان هم همین اشکالو داره اگه خواستید ببینید یه پیغام کوتاه در سایت بدید !

S4DEGH

Well-Known Member
صادق جون ماله شما هم همین بلا سرش اومده!فک میکنم دیروز تو مشهد تیم دیدم یه پچ براش گذاشته بودن!

اگه گفتي مشكل از چي بود !

نصفه آپلود شدن usercp_register.php
137.gif

بعد مال من فقط انجمن هست نه پلاتينيوم !
نميشه گفت هك بشي !‌ چون sql براحتي هك نميشه !

پچ پلاتينيوم براي انجمن 2.0.20 هم اومده كه دارم آماده ميكنم !

پچ امنيتي V2 براي B.4 هم اومده كه دارم رديفش ميكنم !

d@nyal

Member
جواب ها :

1-
اشکال از قالبتون هست

2- اصلا
مشکلی وجود نداره
!!

3-
تعجب نداره ! الان انجمن طراحان آفاق تا همين ....
ببينم پاسخ كوتاه رو محدود به كاربران كردي ؟!

4-
! این دیگه از اون حرفاست ها !:lol:

5-
اگه گفتي مشكل از چي بود ! نصفه آپلود شدن ....

جمیعا استاد ها سر کارین !! :lol: یعنی البته سر کار نیستینن ! ( چی گفتم ؟)

بابا این مسعود راست میگفت !
قالبم رو امتحان کردم. اشکال از هدرش بود . ولی آخرش نفهمیدم اشکالش چی بود . یه بارم هم آپلودش می کنم درست میشه و دیگه سایت به سلامتی راه می افته .

ممنون از صادق ، مسعود ، وحید ، عرفان ، Yterror (فکرکنم عادل) ، بخاطر اینکه کمک کردین تا مشکل حل بشه .
قربون بر بچ : دانیال :wink:

bache +

Well-Known Member
صادق جون این سوتیا از شما بعید بودا
24.gif

من بازم میگم هیچ نیوکی نیوک پلاتینیوم افاق نمیشه نمیدونم چرا اینو کشف نمیکنن واقعا از لحاظ امکانات بی نظیه البته میشه گفت کاملترینه!و چیز دیگه اینکه خدایی پشتیبانی مثل شما ندیده بودم من 1 بار نیوک ریختم به یه مشکل برخوردم 1 ماه تو فرومشون تاپیک میزدم تا یکی جواب بده ولی تو فروم افاق دیدم نوشته ما برای شما نصب میکنیم اونم مجانی
24.gif

و نکته دیگه فک میکنم باگهایی که کشف شده تو افاق کمتر بوده
البته ببخشید ربطی به موضوع نداره ها ولی لازم دیدم از صادق جان همینجا تشکر کنم!
300.gif

bache +

Well-Known Member
جمیعا استاد ها سر کارین !! یعنی البته سر کار نیستینن ! ( چی گفتم ؟)

بابا این مسعود راست میگفت !
قالبم رو امتحان کردم. اشکال از هدرش بود . ولی آخرش نفهمیدم اشکالش چی بود . یه بارم هم آپلودش می کنم درست میشه و دیگه سایت به سلامتی راه می افته .

ممنون از صادق ، مسعود ، وحید ، عرفان ، Yterror (فکرکنم عادل) ، بخاطر اینکه کمک کردین تا مشکل حل بشه .
قربون بر بچ : دانیال
توصیه میشه حتما پچ جدیده رو بریزید والا با یه عضویت ساده و یه اسکریپت ساده میشه sqlرو دچار مشکل کرد خواستی میتونم برات امتحان کنم

d@nyal

Member
والا با یه عضویت ساده و یه اسکریپت ساده میشه sqlرو دچار مشکل کرد خواستی میتونم برات امتحان کنم

آره ؟.... یعنی دقیقا مثلاچیکار میتونی بکنی ؟ میتونی کاملا به دیتابیس دسترسی پیدا کنی ؟ یا چه شکلی؟چیکار می کنی ؟

d@nyal

Member
لیست جدید ترین باگها و سایتهای هک شده روز در اینجا

فقط یادم رفت بهت بگم ، یه وقت سایت رو هک نکنی ها ! یا اگه هم بکنی تعطیلش نکن . توی یه گوشه کوچیک بنویس : هک شد !

( آدم عجب اشتباهی میکنه با هکر ها دوست میشه ! )

d@nyal

Member
ای بابا !

ببینم کاری با دیتابیس mrh.ir داشتین ؟؟؟ !

مشکل پیدا کرده ! ... ای دیونه ها ! (منظورم همون کسی هستش که دستکاری کرده )

آقا یه رحمی به من بکنین . والا بک آپ نگرفتم ....

خیلی مخلصیم | دانیال

S4DEGH

Well-Known Member
bache + گفت:
صادق جون این سوتیا از شما بعید بودا
24.gif

من بازم میگم هیچ نیوکی نیوک پلاتینیوم افاق نمیشه نمیدونم چرا اینو کشف نمیکنن واقعا از لحاظ امکانات بی نظیه البته میشه گفت کاملترینه!و چیز دیگه اینکه خدایی پشتیبانی مثل شما ندیده بودم من 1 بار نیوک ریختم به یه مشکل برخوردم 1 ماه تو فرومشون تاپیک میزدم تا یکی جواب بده ولی تو فروم افاق دیدم نوشته ما برای شما نصب میکنیم اونم مجانی
24.gif

و نکته دیگه فک میکنم باگهایی که کشف شده تو افاق کمتر بوده
البته ببخشید ربطی به موضوع نداره ها ولی لازم دیدم از صادق جان همینجا تشکر کنم!
300.gif
ميدوني مشكل چي بود !

فايل بد آپلود شده بود ! خدايي هيچ كدوم از مديران phpbb نتونستن ارورش رو بفهمن هركي يكچيزي ميگفت ! آخرش رفتم گفتم نصفه فايل آپلود شده بود .. حال همشون گرفته شد !:D

والله چون ساختار پلايتينوم كاملا فرق ميكنه براي همين 5% ممكنه توش باگ پيدا بشه !
بزودي يك پچ باحال ميدم بيرون براي B.4 كه تا 5 سال ديگه نياز به آپديت نداشته باشيد !:wink:

bache +

Well-Known Member
صادق ادمو وسوسه میکنی بره بگرده یه باگ تو پلاتینیوم پیدا کنه ها
crazy.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا