مشکلات و توصیه ها برای بهتر شدن سایت

modj.ir

Member
به نظر من که یک کاربر ساده و تازه وارد هستم، تقسیم بندی های این انجمن خیلی گنگ و غیر قابل تشخیصه ! راستش دفعه دومه که می خواستم تاپیکی بزنم و کاملا موندم کجا این اجمن و توو کدوم بخش تاپیک رو بزنم ! همینطوری یاالله گفتم اومدم یکی از بخشها و ...

شاید افرادی که مدتهاست هر روز اینجان و به مرور تغییر ها رو دیدن، بتونن راحتتر کنار بیان، ولی فکر کنم اینکه به مرور نیاز به زیر بخش شده و اضافه شده و ... کمی ساختار رو به هم ریخته !

Mandana

Active Member
دوست جان آخه انجمن تخصصی گرافیک و برنامه نبیسی استش، برق و اینجور چیزها زیاد با حیطه ی فعالیت انجمن همخونی نداره ^.^
در مورد تقسیم بندی هم نی دونم ولی فکر کنم بهترین حالت ممکن رو انتخاب کردیم...ولی خوب هر موقع احساس کردین نی دونین کجا تاپیک رو بزنین بهم پیغام خصوصی بزنین لینکتونو بدین منتقل می کنم به بخش مربوطه ^.^
موفق بباشی مهربون دوست:rose:

modj.ir

Member
در مورد تخصصی نگه داشتن و اینکه برخلاف بقیه جاها که با وجودی که حتی اسم سایتهاشون، تخصصی برای کاری بوده، شروع کردن هر کی اومده گفته یک زیر بخش هم برای فلان تخصص من بزنین ! زدن و بعد از مدتی طرف رفته و ... خیلی خوشحالم ! این رو تمجید می کنم. امیدوارم حفظی کنین و برای اینکه بازدید 4 تا بالا نره و پول تبلیغ و ... الکی بخش اسپم باز نکنین ...
مشکل دوم هم می تونه این باشه که : من تخصص توو طراحی ندارم ! شاید به همین دلیل نمی تونم زیر بخش ها رو پیدا کنم، اما مثلا دیروز خواستم راجع به سایت مپم سوال کنم :
مسایل مربوط به مجید آنلاین
گرافيك 2 بعدي
گرافيك 3 بعدي
انجمنهاي Flash و مالتي مديا
فیلم سازی
عمومي كامپيوتر و اينترنت
عمومي
به این بالایی که ربطی نداره !
می مونه :
طراحي سايتهاي اينترنتي
وب مسترها و مديران سايتها
مديريت محتوا
اولی و سومی رو از این نظر نوشتم که به طراحیش ربط دارن ! سوال من هم چیز دیگه بود، زیر بخش هاشم زیاد مربوط نبود ! موند دومی، زیر بخشهای اون :
وب هاستينگ
مديريت سرور
!
خوب من یک عالمه با خودم سکه انداختم ببینم آخرش سوالم رو کجا بنویسم !
چشم، اینکه پیگیرین جای قدر دانی داره :rose:

Mandana

Active Member
نه قدردانی نیاز نداره وظیفه ام رو انجام میدم حبیبی...
در مورد سوالتون هم توی بخش طراحی وبسایت بپرسین فکر کنم از همه بهتر باشه...در صورت نیاز مدیر مربوطه خودشون منتقل می کنن به بخشی که بهترین جواب رو دریافت کنین ...
راستش می خودم هم گاهی قاطی می کنم که تاپیکم رو کجا بزنم...آخه مباحث گرافیک و وب انقدر گسترده ست آدم هنگ می کنه بنکلن:green:

modj.ir

Member
شرمنده یک نکته آف تاپیک بگم :
اینجا ایرانه ! هر کسی بخشی از وظایفش هم انجام بده، باید ازش تقدیر کرد !
اینجا یک هزارم وظیفه رو انجام (999هزارم هم کاری رو می کنن که به نفعشون باشه و سود کنن ) میدن، تا خرخره منت می گذارن که دیدی برات چیکار کردم :oops:

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
مانی جان
مدتی که مجید فیل شده بود با https ،
ir میشد راحت وارد انجمن شد ولی برای من با این 2 دامنه دیگه باز نمیشن

hosienmax100

3D Artist
سلام !

آیا امکان تغییر در چیدمان انجمن ها هست ؟ و در واقع حذف و ترمیم ....

یه ایده دارم در مورد انجمن های سه بعدی ....

قبلا با مدیر انجمنش حرف زدم ایشون گفت تاپیک زده بشه خوبه ..

اگر هست بگید تا روش صحبت کنیم به نظرم وقتشه اندک تغییراتی اعمال بشه ..

اگرم نه /

موفق باشید /

Mandana

Active Member
امکانش که هست..با مدیرش مطرح کن حسین هاین اگر اوکی بود از نظرشون بعد از مشورت با بقیه مدیرا انجامش میدم:rose:

hosienmax100

3D Artist
امکانش که هست..با مدیرش مطرح کن حسین هاین اگر اوکی بود از نظرشون بعد از مشورت با بقیه مدیرا انجامش میدم

thx ماندانا ! من Topic میزنم /صحبت میکنیم با ایمان و سایر بچه ها /شاید به نتیجه ی خوبی برسیم /

خودت هم بیا ....

بازم ممنون

Mandana

Active Member
چسب تاپیک رو زدی لینکشو به می هم بده.میسی دوست جون ^.^:rose:

L-B

Well-Known Member
چت چی شد ؟ قبلا یک چند لحظه ای اومد بود بالای ایندکسه فروم .؟؟

Mandana

Active Member
اون دفعه شانسی اومده بود :دی
از نظره می که مساله ای نیست، منتظرم مدیر فنی بیهان بهشون اطلاع بدم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا