مشکلات و توصیه ها برای بهتر شدن سایت

سلام
بازم سایت مشکل داره دوست جون
بازم فعالیت من مشکل پیدا کرده ممنون می میشم مشکلم را حل کنید

بعد مشکل بعدی اینکه سایت دیر بالا می اید

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
علتش از سایت نیست . از پرشین سرویس و سرورهای اونه . وقتی مجیدانلاین دیر باز میشه یا باز نمیشه سایت پرشین سرویس هم باز نمیشه:green:

سلام ببخشید همه اش من مشکل می گی رم:lol:
وایه من دیر باز می شه زیاد دیر نه یه خورده
بعد چرا فعالیت من اینجوری است و چگونه می شه نقل قول چند گانه کرد :-?

the_king

مدیرکل انجمن
مثلا همین الان فعالیت من کامل است ولی این اولین پست من توی امروز است

از دید ساعت فروم، هنوز روز یکشنبه تموم نشده که روز جدیدی شروع بشه. شما یکشنبه چندین پست داشتید که
طبیعتا بخاطر اونها فعالیت تون کامل بوده. ساعت فروم حدود یک ساعت و ربع عقبه، به همین جهت هنوز پست های
شما جزو یکشنبه حساب میشه و به آغاز روز دوشنبه دقایقی باقی مونده.

سلام ماندانا و بقیه اعضا :paint:
والا من وقتی از خونه بخوام بیام که با دیال آپ میام به هیچ عنوان مجید آنلاین باز نمی شه :-? به طوری که پشیمون می شم می بندم

ولی از شرکت که ای دی اس ال داره می تونم و مشکلی ندارم البته بستگی داره به این که :mad: سرعت نت خوب باشه گاهی به خاطر خود سرویس دهنده نت مشکل پیدا می کنم :sad:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
آپلود سنتر باز نمیشه . عکسهای آپلود سنتر باز نمیشه . تاریخ انجمن هم قاطی کرده و هم میلادی شده . favicon سایت برگشته به حالت پیشفرض یعنی آیکون Vbulletin میاد . پستها خیلی دیر ارسال میشن .

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
این عکس نشون میده که سایت برای خیلی ها مشکل داره . یعنی برای خیلی ها باز نیمشه .

screenshot2kf.jpg

داش ممد جان واقعاً این فعالیت و تعداد پست و ... برات مهمه ؟ :green:

چرا دروغ بگم مهمه ول تعداد پست مهم نیست فعالیتم مهمه

از دید ساعت فروم، هنوز روز یکشنبه تموم نشده که روز جدیدی شروع بشه. شما یکشنبه چندین پست داشتید که
طبیعتا بخاطر اونها فعالیت تون کامل بوده. ساعت فروم حدود یک ساعت و ربع عقبه، به همین جهت هنوز پست های
شما جزو یکشنبه حساب میشه و به آغاز روز دوشنبه دقایقی باقی مونده.

چرا درست نمی کنید روی سرور قبلی هم همین طور بود

آپلود سنتر باز نمیشه . عکسهای آپلود سنتر باز نمیشه . تاریخ انجمن هم قاطی کرده و هم میلادی شده . Favicon سایت برگشته به حالت پیشفرض یعنی آیکون vbulletin میاد . پستها خیلی دیر ارسال میشن .

تاریخ من هم می گم و موافقم

این عکس نشون میده که سایت برای خیلی ها مشکل داره . یعنی برای خیلی ها باز نیمشه .

screenshot2kf.jpg

من هم اومدم نوشته بود سایت داره اپ می شه از اینها فکر کنم همه رفتند خوابیدن و بعد نمی ساعت درست شد

ماندانا جان یک کاری بکن :-?

L-B

Well-Known Member
سایت ساعتش 1 ساعت چند دقیقه عقبه ! چرا درست نمیشه ؟!:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا