مجید آنلاین قدیم = یک گروه گرافیک کار
مجید آنلاین فعلی = یگ گروه اسپمر حرفه ای
نظر من بود
یکی بود یکی نبود، کلاغه به خونش نرسید
زمان قدیم که همه اینترنت نداشتن، تصور کسب درآمد از اینترنت توو ایران خنده داربود !
تعدادی سر علاقه ای که داشتن، صادقانه محیط هایی رو فراهم کردن تا لااقل با دوست هاشون یک جا جمع باشن، تبادل نظر و افکار کنن و ...
معمولا اصطلاحا نیت ها بهشتی بود

این بود که جدا افراد از اومدن به اونجور جمع ها لذت می بردن !
وقتی کمی اینترنت عمومی تر شد، اولا اون جمع ( فرم ) ها نیاز به سخت افزار های و سیستم های پیچیده پیدا کردن، دیگه با سالی چند تومن ساده که بشه با نیست فقط دور هم جمع بودن انجامش داد، کار پیش نمی رفت ! به مرور گفتن خوب حالا که سرور پول می خواد ، تبلیغ بگیریم، حالا که تبلیغ تعداد بازدیدکننده است، اسپمر بیاد، هر کی میاد بیاد، فقط پول همبیاد، سن اونهایی که این کار رو هم شروع کرده بودن زیاد شد، اگر قدیم بچه بودن، الان آدم بزرگ شدن با دنیای واقعی ! کسب در آمد برای زن و بچه و ...
نیت دور هم جمع شدن شد نیت خالصانه من پول می خوام !
دیگه مهم نیست جو چی شده ! مهم اینه که پول بیاد ! اونقدر هم آدم هست که اگه کسی هر قدر مفید ، خوشم نیومد، می ندازیم بیرون ...
بعد تمام محیط های مجازی ایران، خراب شدن ! این وسط تعدادی دون پا هم پیدا شد ! از راه خرده فروشی ( توو مایه های سیگار فروشیه دنیای واقعی ) شروع به کسب درآمد های کاذب کردن ! بعد سر فروش 2 تا سیگار بیشتر، مخیط رو سوهان روح کردن !
به مرور هر کی می خواست صادقانه کمک و عمل کنه دید اینجوری نمی شه !شدم ابزاری برای کسب درآمد بقیه و اینکه این وسط هر از گاهی هم بزنن توو سرم ! یا کلا از محیط مجازی ناامید شد، یا هر کدوم رفتن برای خودشون یک فروم زدن ! همه پراکنده شدن ! مجیط های مجازی موند و یک چند نفر خون مردم خور برای کسب درآمد ، چند نفر تازه وارد و ساده لوح به دنیای مجازی با این تصور که داره به من کمک میشه ! اما خبر ندارن ... تا یه ذره بعد اونها هم خبر دار شن و ...
خلاصش ، قصه ما به خونش نرسید، کلاغه دوغ بود