مشکلات و توصیه ها برای بهتر شدن سایت

L-B

Well-Known Member
نمیشه امکان این رو بزارید که تو لیست دوستانی که داریم ...بشه به همشون پیام داد ؟ یک دفعه ای ؟
چون این جوری هی همشون رو دونه دونه باز کنیم و بعد 30 ثانیه برای هر پیام صبر کنیم پیر میشیم !

modj.ir

Member
انجمن زمانهای زیادی پیش میاد که برای من غیر فعال میشه ( منظورم از زمان زیاد، زمانی بیشتر از حد استاندارد هست ! برای همچین انجمنی روزی 5 دقیقه هم زیاده ! نه اینکه همش دان باشه )
خوب دلیل هم فکر کنم مشخص باشه اون هم بار زیادی هست که روی انجمن هست، بازدید بالا و امکان مصور زیاد ! مثلا تصاویر هیدر انجمن فکر کنم حجمش زباد باشه ! امکاناتی مثل تشکر و .. رو توو اجمن های دیگه شاید صاحب هاش رسما نگن، اما عملا برای این غیر فعال می کنن که به سرور فشار میاره !
بهتر نیست یک سری امکانات حذف بشن تا سرور راحتتر و سریعتر در دسترس باشه ؟

البته من که زیاد اینجا نمیام و در جریان مسائل نیستم ! این رو فقط به عنوان تنها راهکاری که به نظرم رسید گفتم

Mandana

Active Member
هدر که فقط توی صفحه اول بزرگ استش دوست جان! توی بقیه صفحات کوچولو موچولو می باشه که:rose:
در مورد این دو روز هم حق دارین، مشکل رو داریم بررسی می کنیم ببینیم ایراد از کجاست و برطرفش کنیم...
تنکس و هدر که همیشه بوده...العان طبیعتن مشکلی پیش اومده که این اتفاق افتاده
امیدبارم طی روزهای آینده برطرف بشه
ممنونم دوست جانه مهربون و موفق بباشین:rose:

L-B

Well-Known Member
نمیشه امکان این رو بزارید که تو لیست دوستانی که داریم ...بشه به همشون پیام داد ؟ یک دفعه ای ؟
چون این جوری هی همشون رو دونه دونه باز کنیم و بعد 30 ثانیه برای هر پیام صبر کنیم پیر میشیم ! یه جور مثل یک اعلان کوچیک ! دسته جمعی

جواب منو هم میدادی !

Mandana

Active Member
مهذرت داشتم بهش ور می رفتم ببینم امکانش هست العان یا نه!:green:
خداوکیلی ستم ئه آخه! اون قسمت پروفایل کاربران بخواد توش ارسال گروهی انجام بشه...
توی امضات بذاری بهتر نیست؟:rose:

L-B

Well-Known Member
حالا بعد ور رفتین بود یا نبود ....
من چه ستمی کردم :دی :green: آه اینجوری پیر میشیم بعد دیگه نمیتونم کلیک کنم ها ... از من گفتن بود ...( همش تقصیر توست )
ولی نه جدا به قضیه نگاه کنی ( سیریوسلی ) میبینی که من بخوام به 50 / 70 نفر یک پیغام ساده بدم مدونی چقدر زمان میبره !
30*70=2100 ثانیه ! وای خدا مردم :دی

اگه باشه که خیلی خوبه ... نه برای من حتی برای دیگران ( حالا این نشد , پیغام خصوصی چی ؟ ) حدااقل چت رو که چند روز پیش بالای اتیندکس سایت بود رو بیارین ! :rose:

L-B

Well-Known Member
راستی اگه امکان سوال من بود که هیچی ولی اگه نبود به نظر خود مجید و مدیر فنی به همرا چند حرفه ایی اسکریپتشو بنویسن خیلی خوب میشه ها ! :rose:

modj.ir

Member
هدر که فقط توی صفحه اول بزرگ استش دوست جان! توی بقیه صفحات کوچولو موچولو می باشه که:rose:
در مورد این دو روز هم حق دارین، مشکل رو داریم بررسی می کنیم ببینیم ایراد از کجاست و برطرفش کنیم...
تنکس و هدر که همیشه بوده...العان طبیعتن مشکلی پیش اومده که این اتفاق افتاده
امیدبارم طی روزهای آینده برطرف بشه
ممنونم دوست جانه مهربون و موفق بباشین:rose:
ممنون
راستش آخر پستم نوشتم من این انجمن رو به خاطر تفاوتش با تخصصم خیلی کم میام، اینه که نمی دونستم تا الان مشکل زیاد بود یا نه. الان دیدم اینجوریه فکر کردم اکثرا اینطوری بوده.
راستش قدیم ها هم آخه یادمه بعضی وقتها صفحه طول می شکید تا لود بشه، یعنی یکجورایی سرور زیر بار بود.(منظورم از قدیم ها اینه که چون هر یکی 2 سال یکبار آی دی ای که باهاش فعالیت می کنم رو کلا عوض می کنم، قدیمها آی دی های دیگه داشتم( البته فعالیتی جز 2 تا پست نداشتم، امیدوارم سر این خلاف مقررات عمل کردن و چند آی دی داشتنم حلالم کنین )

در کل حیفم میاد اینجا که قدیمی و به نوعی مرجع تر از بقیه سایتها توو زمینه وب سایت ها و اینها هست، خودش مشکل داشته باشه ! لاقل اینجا که ادمین هاش آنلاین میشن همیشه (ولی شاید دیر به جواب رسیدن تاپیک ها یا اصولا به جواب نرسیدنش کمی مایوس کننده است ) و پیگیر هستن، ارزشش بیشتر از این حرفهاست ... :rose::oops:

Mandana

Active Member
باهشه تو اگر پیر شدی می به گردن میگیرم :دی
درسته در حالت عادی حق با توه الیاسی...اما مساله اینه که این امکانات به عمد حذف شدن...درسته تو به شخصه باعث میشه کار ات راحت بشه اما گاهی هستن افرادی که از امکانات سو استفاده می کنن.قبلن تازه امکان ارسال پیغام در آن واحد برای 10 نفر بود اما العان کمتر شده..دلیلش هم مشخصه ...چندین دفعه دیدم بچه ها سر این امکان اذیت شدن _ برای مثال طرف میرفت یک یوزر میساخت باهاش برای 1000 نفر پخ تبلیغاتی می فرستاد...یا توی پروفایل چندین نفر پیغام تبلیغاتی می زد...در نهایت فواصل کامنتها رو هم زیاد کردیم و الی آخر...
می دونم گاهی در زمانهای معدود لازم میشه اما باور کن دردسرش واقعن زیاده...همون توی امضات بذاری بهترین راه حله دوست جون..می دونم می درکی می را:rose:

ممنون
راستش آخر پستم نوشتم من این انجمن رو به خاطر تفاوتش با تخصصم خیلی کم میام، اینه که نمی دونستم تا الان مشکل زیاد بود یا نه. الان دیدم اینجوریه فکر کردم اکثرا اینطوری بوده.
راستش قدیم ها هم آخه یادمه بعضی وقتها صفحه طول می شکید تا لود بشه، یعنی یکجورایی سرور زیر بار بود.(منظورم از قدیم ها اینه که چون هر یکی 2 سال یکبار آی دی ای که باهاش فعالیت می کنم رو کلا عوض می کنم، قدیمها آی دی های دیگه داشتم( البته فعالیتی جز 2 تا پست نداشتم، امیدوارم سر این خلاف مقررات عمل کردن و چند آی دی داشتنم حلالم کنین )

در کل حیفم میاد اینجا که قدیمی و به نوعی مرجع تر از بقیه سایتها توو زمینه وب سایت ها و اینها هست، خودش مشکل داشته باشه ! لاقل اینجا که ادمین هاش آنلاین میشن همیشه (ولی شاید دیر به جواب رسیدن تاپیک ها یا اصولا به جواب نرسیدنش کمی مایوس کننده است ) و پیگیر هستن، ارزشش بیشتر از این حرفهاست ... :rose::oops:

میسی دوست جان ^.^
قبلنا روی قالب قبلی انقدر خرت و پرت نصب شده بود که واقعن جون می داد..باسه همین هم عوضش کردیم و الا خودم به شخصه دوس داشتم قالب قبلی رو
بازم ممنون و چشم، پیگیری می کنم خبرش رو میدم
موفق بباشین :rose:

modj.ir

Member
راستش من صواطم در این مورد ها شدیدا کمه ! شرمنده اگر دخالت کردم.
فقط مثلا می گم، تعداد پستهای هر شخص زیر آواتورش به صورت عکسه ! ستمه برای سرور :cry: یا همین مد میزان فعالیت کاربر ! یا ...

راستش فروم هایی که تازه راه میفتن، چون کاربر اینها و محتوی ندارن، چیز های شنگول منگول زیادی اضافه می کنن ، مدهای اجق وجق ( املاش رو نمی دونم غلط نوشتم، کسی درستش رو بلده ؟ البته تازگیا توو نوشته های معمولی اونقدر قلت دارم که فکر نکنم اینها مهم باشن ! ) و ... تا کاربر جذب کنن. اما اینجا اونقدر محتوی داره که حیفه با این چیزها ... :sad:

وای من چقدر حرف می زنم ها !! برم تا با جارو خاک انداز ننداختنم بیرون :paint::)

ms_1992

Member
مجید آنلاین قدیم = یک گروه گرافیک کار
مجید آنلاین فعلی = یگ گروه اسپمر حرفه ای

نظر من بود :-?

modj.ir

Member
مجید آنلاین قدیم = یک گروه گرافیک کار
مجید آنلاین فعلی = یگ گروه اسپمر حرفه ای

نظر من بود :-?

یکی بود یکی نبود، کلاغه به خونش نرسید

زمان قدیم که همه اینترنت نداشتن، تصور کسب درآمد از اینترنت توو ایران خنده داربود !
تعدادی سر علاقه ای که داشتن، صادقانه محیط هایی رو فراهم کردن تا لااقل با دوست هاشون یک جا جمع باشن، تبادل نظر و افکار کنن و ...
معمولا اصطلاحا نیت ها بهشتی بود :green: این بود که جدا افراد از اومدن به اونجور جمع ها لذت می بردن !
وقتی کمی اینترنت عمومی تر شد، اولا اون جمع ( فرم ) ها نیاز به سخت افزار های و سیستم های پیچیده پیدا کردن، دیگه با سالی چند تومن ساده که بشه با نیست فقط دور هم جمع بودن انجامش داد، کار پیش نمی رفت ! به مرور گفتن خوب حالا که سرور پول می خواد ، تبلیغ بگیریم، حالا که تبلیغ تعداد بازدیدکننده است، اسپمر بیاد، هر کی میاد بیاد، فقط پول همبیاد، سن اونهایی که این کار رو هم شروع کرده بودن زیاد شد، اگر قدیم بچه بودن، الان آدم بزرگ شدن با دنیای واقعی ! کسب در آمد برای زن و بچه و ...

نیت دور هم جمع شدن شد نیت خالصانه من پول می خوام !
دیگه مهم نیست جو چی شده ! مهم اینه که پول بیاد ! اونقدر هم آدم هست که اگه کسی هر قدر مفید ، خوشم نیومد، می ندازیم بیرون ...
بعد تمام محیط های مجازی ایران، خراب شدن ! این وسط تعدادی دون پا هم پیدا شد ! از راه خرده فروشی ( توو مایه های سیگار فروشیه دنیای واقعی ) شروع به کسب درآمد های کاذب کردن ! بعد سر فروش 2 تا سیگار بیشتر، مخیط رو سوهان روح کردن !

به مرور هر کی می خواست صادقانه کمک و عمل کنه دید اینجوری نمی شه !شدم ابزاری برای کسب درآمد بقیه و اینکه این وسط هر از گاهی هم بزنن توو سرم ! یا کلا از محیط مجازی ناامید شد، یا هر کدوم رفتن برای خودشون یک فروم زدن ! همه پراکنده شدن ! مجیط های مجازی موند و یک چند نفر خون مردم خور برای کسب درآمد ، چند نفر تازه وارد و ساده لوح به دنیای مجازی با این تصور که داره به من کمک میشه ! اما خبر ندارن ... تا یه ذره بعد اونها هم خبر دار شن و ...

خلاصش ، قصه ما به خونش نرسید، کلاغه دوغ بود:neutral:

:snap:

ms_1992

Member

نزن بابا
مگه دروغ میگم
مثلا گیر دادید به ساعت سایت که چی بشه
ساعت فروم رو که به مچتون نمیبندید :lol:
اسپم هم جای خودشو داره
مثلا همین خود من تو یاهو بهت اسپم میدم فحش نمیدی :-?
تو انجمن که بد تره :mad:

البت سرورتون یه خورده مشکل داره ها :rose:

L-B

Well-Known Member
مانی میگم که امکانش رو نمیتونید لیمیت بزارین ... یا برای افراد خاص ؟

چت چی شد ؟ :-?

Mandana

Active Member
فعلن داریم سرور رو اپتیمایز می کنیم.بعدش ببینم چجوریاست چسب ^.^

آخرین ویرایش:

modj.ir

Member
یک مشکل که امروز متوجه اون شدم و خیلی برام آزار دهنده هست ، این هست که وقتی پیش نمایش تاپیک رو میبینیم، کد های BBC رو هم می نویسه !
zfuxlixi772myujawnl1.jpg

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
این مشکل رو توی اکثر Bulletin Board دیدم و فکر نمیکنم یک مشکل باشه . چون Tool tip که بوجود میاد نمیتونه BB Code ها رو تجزیه کنه

modj.ir

Member
راستش من بیشتر با SMF کار می کنم،که این مشکل رو نداره. تو یکی 2 تا انجمن دیگه که vb هستن ندیدم این مشکل رو.من تنها چیزی که توو اونها دیدم میاد، quote هست .
راستش به شخصه علاقه زیادی به این پیش نمایش دارم، چون می دونین که ایرانی جماعت عنوان تاپیک رو بلد نیست درست بزنه :mad: این هست که بهتره اول بدونیم جدا موضوع اونیه که فکر می کنیم یا نه ، بعد باز کنیم تایپ کر و...

راستی این جشن 7 سالگی رو الان دیدم، مبارکه

جدیدترین ارسال ها

بالا