مشکلات ورژن جدید فروم

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
تا اونجایی که من میدونم امتیاز که فقط برای تعداد پست و تاریخ عضویت نیستش که، دفعات تشکر و تعداد مشاهدات فایل های پیوستی و تعداد دوستان و خیلی چیزای دیگست همش هم تو این لینک توضیح داده شده.

Mandana

Active Member
اول از همه عذرخواهی می کنم باسه مدتی که درگیری داشتم و نبودم. اول از همه در مورد اسمایلی ها، به نظرم تنوع خوبه.می گردم اگر ست اسمایلی بهتر پیدا کردم میذارم.دوستان دیگه هم لطفن ست اسمایلی قشنگ و جدید ( نه ازین تکراریا ککه توی همه فروما گذاشتن:دی) یابیدن لطفن فقط و فقط با پیغام خصوصی ارسال کنن باسم.مقسی پیشاپیش ^.^

/

در مورد سایز امضا متاسفانه امکان بیشتر از اون نیست.سایز ارتفاع و عرض چیزی نیست که فقط مدیرا راجبهش تصمیم گرفته باشن.چون قبلن این سایز محدودیتش کمتر بود ولی در نهایت توی یک تاپیک توی همین بخش ( اگر سرچ کنین مطمئنم راحت پیداش می کنین) بین کاربرا صحبتی شد که چه سایزی هم برای بقیه راحت تر هست و هم تمام فضاییکه برای امضا نیاز هست در اختیار کاربر گاشته میشه.العان که دکمه های دویانت آرت و فیسبوک و ویمو و غیره هم اضافه شدن طبیعیه دیگه اونهمه نیاز نباشه.اینم در نظر بگیرین که سایز مانیتور همه مثل هم نیست و فکر کنین کسی که توی نت بوک کوچیک داره فروم رو چک می کنه چقدر عذاب میشه باسه اونهمه اسکرول کردن.سرطان اسکرول بار نگیرن خوبه:دی بازم اگر همه موافق بیشتر شدن سایز امضا باشن طبیعتن نظر کاربراس که مهمه نه چیزه دیگه.بازم مرسی باسه پیغامهاتون مرسی تاپیک رو حمایت می کنین و کمک می کنین مشکلات فروم رو برطرف کنیم ^.^

/

اوه راستی سجاد هاین باسه می لینکی که دادی توی همه صفحات پیوست ها رو نشون میداد مشکلی نداشت:-/

/

و اما در مورد امتیاز ها، فقط تاریخ عضویت ملاک نیست.در اصل پستهایی که زده شده توسط کاربر، تشکر ها،ساعات آنلاین بودن در فروم و حتی اتچمنت ها و شرکت در نظر سنجی ها و تاپیک های زده شده و خیلی موارد دیگه در امتیاز ها تاثیر داره.خیلی وقت ها هم دوستان لطف دارن و از امتیازشون اهدا می کنن که باعث میشه امتیاز بالاتر هم بشه.خیلی از موارد تاثیر گذار در امتیازها رو اینجا می تونین ببینین:

http://forum.majidonline.com/xperience.php?go=earn
موفق بباشین:rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
میشه جمله درست این رو بنویسید؟
امتیاز برای تخلفات
به عنوان مثال ، تخلفات با 4 امتیاز ، ضرب با ارزش از 100 خواهد بود را به ضرب 400. بنابراین کاربر می شده اند تفریق 400 نقطه است.
من متوجه نشدم!
این یعنی اینکه تخلف داشته باشی خوبه یا اخطار بدی به کسی یا چی؟

the_king

مدیرکل انجمن
میشه جمله درست این رو بنویسید؟

من متوجه نشدم!
این یعنی اینکه تخلف داشته باشی خوبه یا اخطار بدی به کسی یا چی؟

تخلف طبیعتا بده، چون هر کی تخلف کنه از امتیاز اش کم میشه، اونم با ضریب 100، یعنی اگه از مدیری اخطار 20 امتیازی (امتیاز اخطار چیز خوبی نیست) گرفته باشه،
در امتیاز کلی کاربر برایش 2000 امتیاز منفی در نظر می گیره، یعنی 2000 تا از امتیاز مثبت اش کم میشه.

sallarmelli

Active Member
یه چیزی که خیلی عجیب تر هست اینه که بعضی از کاربرها
برای یه پست 90 امتیاز می گیره یکی دیگه نه 9 امتیاز می گیره این دادن امتیاز بر چه اساسه
هر چند اساسا مهم به نظر نمی رسه و معلوم نیست با این کار چه هدفی دنبال شده
ممنون

Mandana

Active Member
هنوز سیستم امتیازدهی کامل نیست و در حال حاضر هنوز جای کار خیلی زیادی داره.علی هم اینترنتش مشکل دار شده ایشالاه اوکی بشه مجدد میاد و به مسائل رسیدگی می کنه.اما در مورد امتیازها و اینکه چطور هدف دار بشن ایشالاه بعد از مشورت بیشتر و پیدا کردن بهترین راه حل، همون رو هدف اصلی امتیازها قرار میدیم.اما در مورد اینکه به یک کاربر 9 امتیاز میده برای پست و به یکی 90 تا می به شخصه همچین چیزی ندیدم و البته دقت هم نکردم.مطمئنن ملاکهای دیگه هم مد نظر سیستم قرار گرفته بوده.اما با ذکر مثال بگی راحت تر می تونیم مشکل رو حل کنیم.مرسی:rose:

sallarmelli

Active Member
این هم یه نمونه موردی

البته من نمی خواستم اسم کاربران مشخص باشه

کاربری که با رنگ سبز مشخص شده یه کاربر معمولی هست و کاربری که با رنگ قرمز مشخص شده یه کاربر معمولی نیست

آیا رنگ کاربر در امتیاز دهی سیستم ملاک عمل قرار می گیره؟

jh.jpg

Mandana

Active Member
درست مطمئن نیستم ولی فکر نکنم تاثیری داشته باشه.معیارهایی مثل تعداد بازدید از اون پست،تاپیک، تعداد تشکرها ازون پست و غیره در امتیاز اثر میذارن.ولی باز خود علی بیاد توضیح بده بهتر هست
العان اگر بخش امتیازهای کلی رو نگاه کنین کسی که 53 امتیاز گرفته برای یک پست کاربر معمولی هست ولی مدیر هم در همون مقطع پست زده و تنها 2 امتیاز کسب کرده.بنابراین مطمئنم رنک کاربر در امتیاز بی تاثیر هست
موفق بباشی

the_king

مدیرکل انجمن
این هم یه نمونه موردی

البته من نمی خواستم اسم کاربران مشخص باشه

کاربری که با رنگ سبز مشخص شده یه کاربر معمولی هست و کاربری که با رنگ قرمز مشخص شده یه کاربر معمولی نیست

آیا رنگ کاربر در امتیاز دهی سیستم ملاک عمل قرار می گیره؟

مشاهده پیوست 87388

اینجا رو ببینید :

امتیازات به دست امده

فرضا امتیاز برای موضوع یک امتیاز کلی است و مجموع امتیاز های 8 مورده، یعنی مجموع امتیاز های :
  • امتیاز ها برای موضوع
  • امتیاز برای بحث های گروهی اجتماعی
  • امتیاز برچسب ها
  • امتیاز برای رای دادن به موضوع شما
  • امتیاز برای استفاده از رتبه بندی موضوع
  • امتیاز برای پاسخ به موضوعات خود
  • امتیاز برای دیدن موضوع
  • امتیاز برای تاپیکها مهم
فرضا کاربری که در تاپیک خودش پاسخی داده امتیازی که برای تاپیک اش می گیره بیشتر از کاربری است که در تاپیک اش پست دیگه ای نداره.

diberater

Member
خیلی از کاربران گفتن که قالب قبلی بهتر بود اما قالب جدید سر در گم هستند و ... .
در جواب باید بگم که دلیل این که شما این احساس رو میکنید اینکه زیاد با قالب قبلی کار کردید و منتظر تغییرات گرافیکی جدید سایت نبودید مثل این که شما با فتوشاپ cs me زیاد کار کردید و وقتی که با cs4 کارمیکنید همه چیز براتون گنگ است. انگار بار اوله که وارد میشید و هم اساس میکنید که امکاناتش بیشتر شده اما چون نمی بینید فکر میکنید امکانات نداره و بد تر شده.
اما باید بهتون بگم که مجید آنلاین با این حجم فایل های سنگین خیلی سرعت خوبی داره(سرور اختصاصی). و در مورد یه سری مشکلاتی از قبیل باز نشدن گالری سه بعدی و... باید بگم که مشکل از دو جا هست یا مرور گر شما مشکل داره (افزونه یا ...) یا قالب در حال ترمیم و تعمیر بوده.
به نظر من قالب جدید مجید آنلاین خیلی زیبا و کاربردی هست و برای یک انجمن که به صورت کامل روی گرافیک کار میکنه لازمه، و همیشه مشکلات اینچنینی بوجود میاد و جای تعجب نداره.
با تشکر

SajadCG

کاربر فعال
2 تا پیشنهاد:

1.اگه یه امکانی بزارید که موقع مطلب گذاشتن بشه به جای تایپ کردن کلید های کیبرد دکمه های خود کبیرد را بزاریم خیلی جالب میشه
در ضمن متن هم خواناتر میشه و هم کار کسی که مطلب میزاره راحتره مثل این عکس:
1.jpg

2-اینکه جستجوی اصلی انجمن در قسمت "جستجو پیشرفته" هست زیاد جالب نیست
به نظر من اگه امکان داره به جای جستجوی گوگل همون جستجوی قالب قبلی را بزارید.
یعنی اینکه جستجو را توی انجمن انجام بده.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    8 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:

hdnsoft

Well-Known Member
دوستان این سرج معمولی سایت مشکل داره ها ! من چند کلید واژه رو تست کردم اما خب نتیجه ای نداشت ! از چستجو پیشرفته استفاده کردم با همون کلید واژه اما جالبه که جواب داد ! چرا ؟

mnh40

Well-Known Member
من هنوزم که هنوزه قانع نشدم که چرا باید یکی که 10 تا پست داده و فقط 2 بار ازش تشکر شده امتیازش بیشتر از کسی که 300 تا پست داده و کلی هم ازش تشکر شده باشه فقط به خاطر اینکه تاریخ عضویتش برای سال 87 باشه :-?

آخرین ویرایش توسط مدیر:

SajadCG

کاربر فعال
من هنوزم که هنوزه قانع نشدم که چرا باید یکی که 10 تا پست داده و فقط 2 بار ازش تشکر شده امتیازش بیشتر از کسی که 300 تا پست داده و کلی هم ازش تشکر شده باشه فقط به خاطر اینکه تاریخ عضویتش برای سال 87 باشه :-?

علتش تجربه است.
و درستش هم همیه.
چون کسی که حدود 4 ساله عضو هست قطعا باید یه امتیازی براش در نظر گرفته بشه تا کسی که 1 ساله عضو شده.
من نمیدونم این امتیاز ها چه فایده ای داره که انقدر بچه ها واسشون مهمه.؟؟!!!!:shock:

the_king

مدیرکل انجمن
امتیاز فروم ملاک ارزیابی کلی فعالیت کاربر ها است، ربطی به ارزش فعالیت شون نداره. ممکنه کاربری
100 تاپیک سوال و درخواست ایجاد کنه و یک کاربر دیگه یک تاپیک آموزش بنویسه، امتیاز ملاک این نیست
که سوال های اون کاربر ارزش شون از آموزش اون یکی بیشتره.

هر چیزی امتیاز اش جدا است، سابقه عضویت امتیاز داره، پست نوشتن و تشکر دریافت کردن هم امتیاز داره.
هر کاربری ممکنه در برخی از ملاک های امتیاز ضعف داشته باشه، دلیل نمیشه که اون ملاک رو کلا نادیده بگیریم.
فرضا از نظر تعداد پست من نفر چهارم فروم ام، اما تعداد تاپیک هایی که تا حالا ایجاد کردم خیلی کمه، چون
صرفا در حال پاسخ دادن به تاپیک های سایرین ام و خودم درخواست و سوالی ندارم و طبیعتا از امتیازی
که بابت بازدید کننده تاپیک و پاسخ به تاپیک شخصی و ... میشه گرفت بهره کمی می برم. اما این دلیل نمیشه
که به این شیوه امتیاز دهی معترض باشم، چون این امتیاز ربطی به ارزش فعالیت من و سایرین نداره.

هر کسی بابت میزان سابقه عضویت اش امتیاز می گیره، کاملا جدا از بحث اینکه چند تا پست یا تشکر داشته باشه.
اتفاقا این شرایط که ملاک امتیاز موارد مختلفی یه عادلانه تر از اینه که ملاک امتیاز ها صرفا تعداد پست و تشکر باشه،
همه پست ها نه مفید اند و نه همه تشکر ها ارزش یکسانی دارند، سابقه عضویت هم به تنهایی ملاک خوبی نیست.
وقتی ملاک ها متنوع باشه ارزیابی فعالیت کاربران عادلانه تره.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام و با تشکر از زحماتتون
نمیدونم این مطلب رو دوستان چند بار گفتن ولی هر چی صبر کردم درست بشه نشد که نشد

میل هایی که برام فرستاده میشه برای مطلع کردن از این که جوابی در پستی داده شده در هم ریخته ست، خودم باید از میون اون همه کلمه لینک رو انتخاب کنم و new tab کنم و همه جملات هم به ریخته شده.

ممنون یشم درستش کنید.

حق یارتون

جدیدترین ارسال ها

بالا