مشکلات ورژن جدید فروم

alionline1366

Active Member
چه جوری یه پیام عمومی و یا حتی خصوصی برا یکی بفرستم دیگه دارم کلافه میشم ؟؟

یعنی چی مشکلی نداره که پیغام های خصوصی اگه مشکلی با اکانتتون دارید به مانی و یا رضا تماس بگیرید چون این ربطی به ورژن جدید انجمن نداره

یه چیزی هست حالا نمیدونم مشکل یا...
وقتی ازمون تشکر میشه یه پیغام خصوصی با این عنوان:
اگه قرار باشه هر تشکری که میشه یه پ.خ بیاد که یکم ناجوره!!!!:-?
پیشاپیش ممنون:rose:

عزیزم این مال تشکر نیست گویا کسی به خاطر تشکر از تاپیک خوبی که داشتی بهتون امتیاز داده

نه برای من فقط یه اطلاعیه اون بالا اومد البته من تم اصلی vb4 رو انتخاب کردم

ربطی به اون قالب نداره کلاً تشکز ها زو اعلام میکنه

موافقم
ابن پیغام داره یکمی ایجاد مزاحمت میکنه
اگر برداشته بشه خیلی بهتره.

شما نمیا جان تنها کسی هستی که تا الان اینو گفتی :) بازم ببینیم نظر بقیه چبه

nima_dsnr

کاربر VIP
نظر من در مورد پیغام تشکر 50-50 است.:green:
اگه میشد امکانی گذاشت تا هرکس دوست داشت این ویژگی را غیر فعال کنه یا اینکه فعالش کنه خیلی خوب میشد.

من صد در صد با اين امکان موافقم،به نظر من خيلی امکان جالبی هستش و باعث بيشتر شدن روابط دوستی ميشه:rose:
اين خيلی خوبه:oops:

منم با نشون دادن تشکر کاملا موافقم ( همون لایک فیسبوک )
حداقل طرف میفهمه ازش تشکر شده ...
:wink:

تسلیم آقا تسلیم
تحمل مینماییم :wink:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
بنظر من اون بخش تشکرها چندان مزاحمتی نداره گرچه اگر انتخابی بشه بسیار بسیار بهتره، به هرحال با یه کلیک از شرش خلاص میشیم :دی
اما اینکه بهمون امتیاز دادن بنظرم بهتره مثل تشکر تو یه صفحه مخصوص به خودش بیاد همراه با توضیحات، با پیغام خصوصی مزاحمت ایجاد میکنه، بخصوص برای من که رو موبایل هم ایمیلی که مخصوص انجمن هست رو چک میکنم، پیغام خصوصی برای اتفاقای کمی مهمتر هست نه گرفتن امتیاز (به نظر من)

ممنون علی جان بخاطر زحماتتون :rose:

sallarmelli

Active Member
یه موردی که قبلن هم من باهاش مشکل داشتم و الان هم دارم اینه که زمانی یه نفر یه پیغام توی پروفایل می ذاره و بخواهیم تاییدش کنیم حتمن باید دوبار بریم تیکش رو فعال کنیم و دکمه تایید رو بزنیم این مشکلش چی هست؟

mnh40

Well-Known Member
خسته نباشید میگم به کلیه مدیران سایت
از اون موقعی که دوستان مشکلات رو بیان میکنن سایت خیلی بهتر شده به نظر من که از قبلی هم بهتر شده ممنون و دستتون درد نکنه
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا