مشکلات ورژن جدید فروم

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا قبلی خوب بود/ این محیطش سرده. یک جوریه. ادم گم میشه توش. تازه گالری 3 بعدی هم باز نیمشه. اقا چه جوری میشه پیغام غیر خصوصی فرستاد. یکی به من پیغام خصوصی بده بگه. مرسی

yaiiaj

کاربر VIP
درود فراوان به همه و ممنون از تلاشتون
آقا یه چیز می گم شاید خندتون بگیره!!
شوخی شوخی داشتم اکانتمو از دست می دادم چون نمی تونستم وارد شم
306.gif
، دقیقا برای بار ششم بعد از 15 دقیقه صبر کردن و البته در خواست رمز جدید تونستم وارد سایت بشم!!
127fs1982754.gif

اگر میفرمایید رمزتو اشتباه زدی یا به هر دلیل دیگه نتونستی وارد شی اصلا اینطور نیست...
63izs7n.gif

سایت رمزمو قبول نمی کرد!
مرسی.

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
دوباره سلام
دوستان لطفا این رو هم درست کنین
http://forum.majidonline.com/http://forum.majidonline.com/threads

وقتی از تو میلم میخوام با کلیک بر روی لینکی که داده وارد اون پست شم اگه به نوشته بالا توجه کنید دوبار این رو http://forum.majidonline.com نوشته و این باعث میشه وارد لینک نشه من مجبورم اولی رو پاک کنم تا وارد همون لینک بشه.
باز تشکر از زحماتتون.

حق یارتون :rose:

BlueMMB

Well-Known Member
سلام . دست طراحان عزیز درد نکنه اما ...واقعیتش منم با نظر خیلی از دوستان موافقم . نسخه قبلی خوب که چه عرض کنم فوق العاده بود . هرچیزی سریع پیدا می شد . در ضمن این قالب واقعا تکراریه خیلی از سایت ها تقریبا همین قالب ، همین رنگها و ... رو دارن . در واقع متمایز بودن مجید آنلاین یکی از دلایلی بود که من بهش علاقه داشتم .اگه امکان داره از همون قالب قبلی استفاده کنین .ممنون .

mnh40

Well-Known Member
اصلا آدم میل نمیکنه بیاد تو سایت خیلی پیچیده و خیلی بی روح شده . من قبلا روزی حداقل 1 تا 1.5 ساعت وقتمو صرف سایتتون میکردم ولی الان تو این دوروزه شاید بگم کلا 5 دقیقه هم نیومدم سر بزنم هم پیدا کردن موضوع سخت شده هم اینکه قبلا موضوع های مهم جدا بود هم اینکه قبلا نوع فعالیت های هر فرد معلوم بود........ همون قالب قبلیتون خیلی بهتر از این بود .:sad:
من تو انجمن p30world هم عضو بودم ولی اون هم از اون روزی که قالب انجمنش رو عوض کرد دیگه حال نکردم برم تو سایتش چون اونم شده مثل سایت شما
این همه انتقاد از قالب سایتتون شده ولی هیچکدوم از مدیران نیومدن یه جواب درست و حسابی بدن , فکر کنم دیگه سایت شما هم داره مثل بقیه سایتها میشه
:sad:

Mandana

Active Member
دقیقن چه جوابی میخواین خوب دوست گلم؟لطفن تاپیک رو کامل مطالعه کنید:

http://forum.majidonline.com/threads/190801-مشکلات-ورژن-جدید-فروم?p=1237018&viewfull=1#post1237018

همونطور که رضا هم خدمتتون عرض کرده، این قالب اصلی نیست و دوستان دارن روش کار می کنن
قالب قبلی هم اگر دوستان یادشون باشه اول به اون شکل نبود، طی زمان با کمک و همکاری و انتقادات سازنده ی دوستان بهبود پیدا کرد و شد چیزی که هم شما و هم بقیه ازش راضی باشن.
این قالب هم العان مشکل داره.کامل باهاتون موافقم.ولی طی زمان و با کمک شما دوستان سعی داریم نواقص اونو از هر لحاظ برطرف کنیم و طوری باشه که امکانات بیشتر رو در قالب گرافیکی تری بهتون ارائه بدیم
موفق بباشین:rose:

mohammad.sub7

کاربر فعال
با تشکر از مدیران سایت قالب زیبا و خوبیه فقط 2 مورد

1. وقتی میخوام ورود به سایت بزنم کادری که باز میشه پشت تبلیغات میفته

2. رنگش خیلی روشنه چشم اذیت میشه 1 کم طوسی(مایل به بنفش یا آبی) دورش پررنگتر بشه بهتره

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
بابا شما خیلی سخت گرفتین.
مشکل داره ولی خب، خوب میشه. چه چیزی از همون اول خیلی خوب و کامله؟ باید صبر کنید تا همه چیز دست شه. مثل اون گزارشی که از مردم گرفته بودن که انرژی هسته ای حدود چند درصد پایین از انرژی برق رو تامین میکنه حالا به درد میخوره؟ مردم میگفتن : نه خیلی هم بده ، یکی هم نبود بهشون بگه کدوم ماشین موقع شروع حرکتش با اوج سرعتش حرکت میکنه یا هر جسم متحرکت دیگه. یه مقدار تفکر هم خوبه به خدا به جون من مقداری فشار به مغز سلول های مغز رو نمی کُشه :lol:
هر چیزی یه شروعی داره و به مرور زمان هم خوب پیش میره. البت خوب پیشرفتن هم بستگی به قبول مشکلات و رفع اوناست.
خواهشا از دوستان میخوام انقدر سطحی همه چیز رو نگاه نکنید از شما بعیده، خیلی هم بعیده.

خطاب به مسئولین سایت: آقا دستتون درد نکنه از زحماتی که میکشید برای ما فقط اگه نکاتی که دوستان بیان میکن رو به خوبی در نظر بگیرین حتما این سایت عالی میشه.

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
منم رنگ بندی گَرم قالب قبلی رو بیشتر دوست داشتم،از رنگ روشن هم سعی کنید کمتر استفاده کنید منم اکثرا شب کارامو انجام میدم و پدر چشمم با این رنگ در میاد
قسمت تشکرهای انجام شده در پروفایل حذف شده که من خیلی استفاده میکردم
قسمت بالای سایت (نوشته های بقل کاربر ویژه شوید) خیلی خوندنش سخت شده،بَکش سفیده نوشته هم به سفیدی میزنه؛هر چند من طراحی این قسمت در قالب قبلی رو بیشتر دوست داشتم
تاریخ عضویت هم قبلا همون فارسی بود بهتر بود
صفحه ی اول سایت هم نوشته هاش خیلی بزرگ شده که باعث میشه واسه پیدا کردن چیزی هی مجبور به بالا پایین بردن صفحه بشی که تو این مورد هم قالب قبلی بهتر بود
قسمت جست و جو سایت رو سعی کنید بهتر کنید چون اصلا خوب کار نمیکنه،من به شخصه از گوگل برای جست و جو تو سایت استفاده میکنم
لینکی از موضوعات که برامون ایمیل میشه مشکل داره که دوستان اشاره کردن

آخرین پستهای انجمن که به صفحه ی اول اضافه شده خوبه،آخرین پستهای دوستان هم که به پروفایل اضافه شده خوبه
بالای سایت هم که مطالب رو تقسیم بندی کردین خوبه

در کل من هم از قالب قبلی بیشتر خوشم میومد

hosienmax100

3D Artist
بابا شما خیلی سخت گرفتین.
مشکل داره ولی خب، خوب میشه. چه چیزی از همون اول خیلی خوب و کامله؟ باید صبر کنید تا همه چیز دست شه. مثل اون گزارشی که از مردم گرفته بودن که انرژی هسته ای حدود چند درصد پایین از انرژی برق رو تامین میکنه حالا به درد میخوره؟ مردم میگفتن : نه خیلی هم بده ، یکی هم نبود بهشون بگه کدوم ماشین موقع شروع حرکتش با اوج سرعتش حرکت میکنه یا هر جسم متحرکت دیگه. یه مقدار تفکر هم خوبه به خدا به جون من مقداری فشار به مغز سلول های مغز رو نمی کُشه :lol:
هر چیزی یه شروعی داره و به مرور زمان هم خوب پیش میره. البت خوب پیشرفتن هم بستگی به قبول مشکلات و رفع اوناست.
خواهشا از دوستان میخوام انقدر سطحی همه چیز رو نگاه نکنید از شما بعیده، خیلی هم بعیده.

خطاب به مسئولین سایت: آقا دستتون درد نکنه از زحماتی که میکشید برای ما فقط اگه نکاتی که دوستان بیان میکن رو به خوبی در نظر بگیرین حتما این سایت عالی میشه.

ای کاش می دونستم منظور از زدن این پست چیه > ؟خب هر کسی هرجوری که دوست داشته باشه از سلول های مغزش استفاده میکنه

مشکلات فنی به مرور حل میشن دوستانی که نظر میدن در مورد ظاهرسایت هست خب وضعیتش جالب نیست اگر کسی چیزی نگه به روال همه ی کارهای ایران کسی عکس العملی جهت بهبودانجام نمیده بطور پیشفرض (در کل میگم ما نه اینجا )/ بنابراین هر چقدر بگن تم مزخرف تشریف داره به نظر من باعث میشه مدیریت تمام سعی شون رو انجام بدن که یه چیز شاخ تحویل بدن ../

آرزوی توفیق /

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
عزیز من نگفتم مشکلات گفته نشه که حتی خودم هم تا به حال دوتا پست از مشکلات گذاشتم اینجا.
منظورم اینه که سریع نگین بابا قبلیه بهتره برگردید قبلیه که من اصلا از شکل قبلیه خوشم نمی امد. این قالب هم با این که مشلاتی از جمله بالا نیومدن لینک ها و رنگ بندی و یه سری نکات ریز خوب که در قبلی بود تو این نیست داره ولی به نظر من اگه این نکاتش حل بشه خیلی هم از اون قبلیه حالت بهتری میگره و گرفته.
به نظر من خیلی هم خوبه فقط باید یه سری مشکلاتش حل بشه.
اون جمله هم برای این گفتم که یه سری از دوستان سریع امدن گفتن این چیه بابا به درد نمیخوره و .......... اول بگم این جمله ی اون قبلیه بهتر بود بیشتر برای این بود بهش عادت کرده بودن و این عادت باعث میشه بگن اون بهتر بود که اصلا و ابدا اون حالت به قل معروف جینگول مستونش یعنی شلوغه شلوغش اصلا به حالت یه سایتی که به مسائل هنرهای دیجیتال اختصاص داره نمیخوره.
خودتون برید اون همه فروم سایت های دیگه رو ببینید. از اینی هم که الان شده ساده تره.

فقط و فقط اصلاح لینک ها (( که فکر نکنم ربطی به قالب داشته باشه بیشتر فنیه)) و بعد تغییر رنگ به یه خاکستریه تیره مثل header و مقداری تنوع تیرگی روشنی تو قسمت هایی مثل اطلاعات فرد ، قاب متن و صفحه ی پشت بشه خیلیییییییییییی و خیلیییییییی هم از قبلیه بهتر و گرافیکی تر و ساده و شیک تره.
درضمن اگه مقدار فعالیت و زمان ثبت نام هم به حالت قبلی برگرده خیلی بهتره.

... و یه پیشنهاد این که اگه دوست دارید یه لطلاعیه ساده بدید به کاربران تا با ایجاد یه قالب صفحه با نرم افزارهای معمول هر شخصی رنگ بندی ای پیشنهاد کنه و بعد به نظر خواهی یا نظر خو مدیران اون رنگ بندی اعمال بشه.

باز با تشکر و این که منظور من بی احترامی نبود. اون خنده هم فقط برای متنی که بر اساس گزارش گذاشتم بود چون داشتم میمردم از خنده و هیچ بی احترامی به دوستان نکردم.

بنابراین هر چقدر بگن تم مزخرف تشریف داره به نظر من باعث میشه مدیریت تمام سعی شون رو انجام بدن که یه چیز شاخ تحویل بدن ../

آرزوی توفیق /

در مورد این جمله این رو از برادر کوچیکتر اگه دوست داری به گوش بگیر هیچ وقت از کسی میخوای انتقاد کنی با این جملات مزخرف و چرت و بدرد نخور استفاده نکن چون بد جور توی طرفت ایجاد سپر و مقالبه به مثل میکنه خلی دوستانه مشکلات رو بگو ریفیق.
حق یارت :rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
مثل قالب php زمانهای دور مجیت آنلاین شده
یادش بخیر

در قسمت پیمایش سریع وقتی روی گزینه بالا کلیک میکنی عکس العملی نداره
قبلا روی گزینه برو کلیک میکردی میرفت :green:
در قسمت پیمایش سریع وقتی روی فلش کلیک میکنی که انجمن رو انتخاب کنی از گزینه اول شروع میشه و باید بگردی قسمت مربوط رو پیدا کنی.
اما قبلا اگر یکی دو تا انجمن بالا پایین تر از مگان فعلی میخواستی بری راحت پیدا میشد.

hosienmax100

3D Artist
در مورد این جمله این رو از برادر کوچیکتر اگه دوست داری به گوش بگیر هیچ وقت از کسی میخوای انتقاد کنی با این جملات مزخرف و چرت و بدرد نخور استفاده نکن چون بد جور توی طرفت ایجاد سپر و مقالبه به مثل میکنه خلی دوستانه مشکلات رو بگو ریفیق.

من به تم سایت گفتم مزخرف که فکر نکنم باعث دلخوری کسی بشه یه قالبه تااینجا تقریبآپیش فرض (خیلی جاها هم اگر اشتباه نکنم مشابه رو دیدم مربوط به