madmaster_3d
Well-Known Member
اقا قبلی خوب بود/ این محیطش سرده. یک جوریه. ادم گم میشه توش. تازه گالری 3 بعدی هم باز نیمشه. اقا چه جوری میشه پیغام غیر خصوصی فرستاد. یکی به من پیغام خصوصی بده بگه. مرسی
بابا شما خیلی سخت گرفتین.
مشکل داره ولی خب، خوب میشه. چه چیزی از همون اول خیلی خوب و کامله؟ باید صبر کنید تا همه چیز دست شه. مثل اون گزارشی که از مردم گرفته بودن که انرژی هسته ای حدود چند درصد پایین از انرژی برق رو تامین میکنه حالا به درد میخوره؟ مردم میگفتن : نه خیلی هم بده ، یکی هم نبود بهشون بگه کدوم ماشین موقع شروع حرکتش با اوج سرعتش حرکت میکنه یا هر جسم متحرکت دیگه. یه مقدار تفکر هم خوبه به خدا به جون من مقداری فشار به مغز سلول های مغز رو نمی کُشه
هر چیزی یه شروعی داره و به مرور زمان هم خوب پیش میره. البت خوب پیشرفتن هم بستگی به قبول مشکلات و رفع اوناست.
خواهشا از دوستان میخوام انقدر سطحی همه چیز رو نگاه نکنید از شما بعیده، خیلی هم بعیده.
خطاب به مسئولین سایت: آقا دستتون درد نکنه از زحماتی که میکشید برای ما فقط اگه نکاتی که دوستان بیان میکن رو به خوبی در نظر بگیرین حتما این سایت عالی میشه.
بنابراین هر چقدر بگن تم مزخرف تشریف داره به نظر من باعث میشه مدیریت تمام سعی شون رو انجام بدن که یه چیز شاخ تحویل بدن ../
آرزوی توفیق /
در مورد این جمله این رو از برادر کوچیکتر اگه دوست داری به گوش بگیر هیچ وقت از کسی میخوای انتقاد کنی با این جملات مزخرف و چرت و بدرد نخور استفاده نکن چون بد جور توی طرفت ایجاد سپر و مقالبه به مثل میکنه خلی دوستانه مشکلات رو بگو ریفیق.