مشکلات فعلی مجید آنلاین

mostafa_az

Well-Known Member
راستي يه نكته ديگه :

سابقا تو ويندوزهايي كه زبان فارسي رو ساپورت نميكرد ميشد فارسي تايپ كرد ولي الان نميشه .
اگه اين رو هم درست كنين عالي ميشه .

مخلصيم
مصطفي

Parham

Well-Known Member
این مشکل از نسخه 3.5 هستش و تو نسخه 3.0.9 به صورت معمول میشد که این کار رو انجام داد فکر می‌کنم که در نسخه نهایی‌ این سیستم 3.5 هم این مشکلات حل بشه ...

Sunboy454

Active Member
کامبیز جان این دکمه ی تنظیم های بیشتر درست کار نمیکنه و بجای بردن به صفحه ی تایپ ، نوشته ارسال میکنه ، ( موقعی که متنی رو میخوایم از اول تو اون محیط ( تنظیم های بیشتر ) تایپ کنیم ) ؛

Parham

Well-Known Member
اون قسمت در نسخه جدید عوض شده ... شما باید چند خط در قسمت پاسخ سریع وارد کنید یا حتی‌ یک کلمه و بعد از اینکه روی دگمه تنظیم های بیشتر کلیک می‌کنید میتوانید به صفحه مورد نظر برین

mostafa_az

Well-Known Member
يه مشكل كه تازه فهميدم :

با استفاده از كليد ميانبر ارسال پاسخ سريع پاسخ كه ارسال نميشه هيچ استايل صفحه هم بهم ميريزه ...

مخلصيم
مصطفي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
Alt+S رو كه بزني ميره توي حالت Print

مجيد

mostafa_az

Well-Known Member
آقا مجيد موس رو روي تكمه (( ارسال پاسخ سريع )) نگه دارين . ميانبرهايي رو كه نوشته Alt + S هستش . شايد ميانبر رو اشتباه نوشته ...

مخلصيم
مصطفي

bache +

Well-Known Member
من تو كافي نتم قالب يه قالب ديگست يعني قالب پيش فرضو عوض كردين خيلي اين قالبه تو په

bache +

Well-Known Member
نکته کفش شده توسط خودم که در نسخه قبلی هم بود در صفحه کنترل در ستون بازدید ها همیشه صفر میزنه ولی بتو بقلی درسته
در ضمن این سرعت زدن پست هم خیلی رفته بالا واقعا ترکونده

Sunboy454

Active Member
کامبیز جان ، این دکمه ی تنظیم های بیشتر هنوز درست نشده و مثل ارسال پاسخ سریع کار میکنه ، بجای بردن تو صفحه ی تنظیمات ، نوشته رو ارسال میکنه

Sunboy454

Active Member
تو استایل Default Beta 2 دکمه های جستجو و پیوند های سریع با مرورگر Opera 8.5 کار نمیکنن و بصورت menu عمل نمیکنن ؛
دکمه ی تنظیم های بیشتر در زیر هر پست هم که همچنان ...

kgbcia

Member
kami_mz گفت:
خوب این دیگه ایراد این لعنت الله هستش که css رو درست و حسابی ساپورت نمی کنه.
بي انصافي نكنيد. همه ي انجمنها كه اينجوري نيست. بعضي از انجمنها مثل برنامه Dreamweaver اينجوريه.

جدیدترین ارسال ها

بالا