مشکلات فعلی مجید آنلاین

Sunboy454

Active Member
با سلام
این تاپیکو واسه این ساختم که اگه دوستانی که تو این انجمن فعالیت میکنن و مشکلاتی تو نحوه ی ساختار بندی انجمن (و یا در رابطه با مسایل دیگه ...) دیدن ، اینجا مطرح کنن و هم مدیران با اطلاع از مشکلات راحتتر به رفعشون اقدام کنن ؛ امیدوارم از طرف مدیران انجمن هم مورد استقبال واقع بشه و ترتیب اثری به مشکلات داده بشه
-=-=-
خودم یه سری از مشکلات رو که بعد از آپدیت V-Bulletin پیش اومد رو مینویسم ، بقیه ی دوستان هم اگه با مشکلی موجه شدن بگن ؛

1.حذف شدن پیغام خصوصی ، که کمک بسیاری به کاربرا میکرد تو حل مشکلات و بقیه ی مسایل ...

2.عمل نکردن یه سری از option های ارسال پاسخ تو حالت تنظیم های بیشتر

3.گزینه ی جستجو تو بعضی از انجمن ها "مثل اخبار کامپیوتر و تکنولوژی" غیر فعاله

4. امضای کاربرا بعد از اصلاح پست دیده نمیشه ( برای من که اینطوره !) ؛

5.درست کردن آیکون برای انجمن "درخواست ها و نمونه کارها" زیر انجمن فلش

6.حذف گزینه ی تشکر در زیر هر پست

7. در انجمن نظرات و پیشنهادات :
برداشتن نهمین قرار عمومی از حالت پین ( به انتخاب مدیر) ؛
برداشتن تاپیک تسلیت از حالت پین ( به انتخاب مدیر) ؛
انتقال تاپیک پین شده ی " نظرسنجی در مورد بهبود مسابقه ی عکس به انجمن " دوربین و عکاسی" (به انتخاب مدیر) ؛
برداشتن تاپیک تبریک تولد از حالت پین ( به انتخاب مدیر) ؛

آخرین ویرایش:

kami_mz

Well-Known Member
خیلی ممنون. هم از بابت این تاپیک هم اون مواردی که به صورت شخصی گوش زد کردی.

حذف شدن پیغام خصوصی ، که کمک بسیاری به کاربرا میکرد تو حل مشکلات و بقیه ی مسایل ...
والله پیغام خصوصی کار می کنه. میشه لطف کنید بگید چه ایرادی می گیره؟ اصلا چه جوریه که غیرفعال به نظر می رسه؟

عمل نکردن یه سری از option های ارسال پاسخ تو حالت تنظیم های بیشتر
اینو دربست قبول دارم. یه باگ کوچیکه که رفع شده و در ارتقای بعدی درست میشه.

گزینه ی جستجو تو بعضی از انجمن ها "مثل اخبار کامپیوتر و تکنولوژی" غیر فعاله
اینم فعاله. میشه یه عکس بذارید؟

امضای کاربرا بعد از اصلاح پست دیده نمیشه ( برای من که اینطوره !) ؛
وئقتی خودت ادیت می کنی؟ یعنی وقتی از کوییک ادیت استفاده می کنی؟

حذف گزینه ی تشکر در زیر هر پست
چون با این نسخه همخوانی نداشت حذف شد. به زودی زود اضافه میشه.

dark-man

Member
مشکلی که من دارم (حالا نمی دانم فقط روی دستگاه من است یا نه )این است که قبلا که می خواستم جواب یک پست را بدهم نیازی نبود که صفحه کلید را به فارسی بر گردانم ولی الان حتما باید اول صفحه کلید را فارسی کنم و بعد ...

d@nial

Well-Known Member
تو انجمن نظرات و پیشنهادات و یکی دو تا انجمن دیگه ، قالب خونده نمیشه!

dark-man

Member
d@nial گفت:
تو انجمن نظرات و پیشنهادات و یکی دو تا انجمن دیگه ، قالب خونده نمیشه!
برای من هم اینجری است یعنی وقتی وارد این بخش می شوی فقط نوشته ها هستند و قالب صفحه و رنگ های دیگر نیست

kami_mz

Well-Known Member
خوب این دیگه ایراد این لعنت الله هستش که css رو درست و حسابی ساپورت نمی کنه.

Sunboy454

Active Member
در رابطه با پیغام خصوصی ، عکس attach شده ؛

در رابطه با گزینه ی جستجو فیلم گرفتم ، فیلم attach شده ، (به اون 3 تا پیکان توجه کن) ؛

در رابطه با edit پست اولم و این پستم یه نمونشه ، درضمن یه نوع edit زیر هر پست بیشتر نیست و من edit دیگه ای نمیبینم
با تشکر
و مرسی از اینکه پیگیری میکنی کامبیز جان
مرورگر من Opera 8.0 هست

پیوست ها

• 11.jpg
    11.jpg
    123.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 13.rar
    89.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

kami_mz

Well-Known Member
در مورد پی ام. یه بار روی یوزرنیم من همین بالا کلیک کن( بغل آواتارم) یه منو باز میشه . توی این منو هستش. گویا توی این نسخه کلا از اونجایی که عکس گرفتی برداشته شده.
در مورد سرچ هم یه بار کش سیستموتو خالی کن ببین افاقه ای می کنه؟

mostafa_az

Well-Known Member
آره . برا منم معمولا انجمن نظرات و پيشنهادات اينجوري ميشه .

يه نكته ي ديگه هم هست :
اين استايل ها روي استايل default كه هستن عوض ميشن ولي وقتي داخل بقيه استايل ها بري و بخواي عوضشون كني كار نميكنن.

يه نكته ديگه :
گاهي اوقات كه ميام انجمن تمام انجمنها و زير انجمنها به حالت بدون نوشته جديد هستند و از اون لحظه به بعد هر چي پست زده بشه به عنوان جديد انجمنش رو روشن ميكنه . اگه دوباره اينجوري شد يه اسكرين از صفحه ميگيرم .

StarSoheil

Member
کلا مجیدآنلاین در قسمت نظرات و پیشنهادات حدود دو هفته ای میشه که قالب نمیاد و یه صفحه سفید با فونتهای بزرگ نمایش داده میشه.قضیه چیه!!

d@nial

Well-Known Member
StarSoheil گفت:
کلا مجیدآنلاین در قسمت نظرات و پیشنهادات حدود دو هفته ای میشه که قالب نمیاد و یه صفحه سفید با فونتهای بزرگ نمایش داده میشه.قضیه چیه!!
IE نمیتونه css رو کامل بخونه!

bache +

Well-Known Member
البته قبلا یه تاپیک به همین مضموم من زده بودم یه مشکل دیگه اینه که
یه پست میزنی یه دفه میوفته قبل از 6 تا پست قبلی

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
bache + گفت:
البته قبلا یه تاپیک به همین مضموم من زده بودم یه مشکل دیگه اینه که
یه پست میزنی یه دفه میوفته قبل از 6 تا پست قبلی
اين به خاطر اين هستش كه سيستم پاسخ سريع انجمنها از Ajax استفاده ميكنه و وقتي شما پيغام رو ميفرستي صفحه Refresh نميشه و همونجا سريع اضافه ميشه ممكنه همزمان با شما چند نفر ديگه هم پيغام ارسال كنند و وقتي كه صفحه رو Refresh ميكنيد پيغامهاي اونها رو نشون ميده و اگر شما زودتر از اونها ارسال كرده باشيد پيغام شما بالاي اون پيغامها قرار ميگيره

نسخه جديد هم به تازگي بيرون داده شده احتمالا اگر به نسخه جديد ارتقا بديم 80 درصد مشكلات فعلي رفع خواهد شد

مجيد

Parham

Well-Known Member
فکر می‌کنم که 2،3 روز قبل نسخه Candidate 3 هم آماده که بعضی‌ از مشکل ها در این نسخه حل شده ...

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام

آقا این جستجو فروم ها که کار نمیکنه!
مال من اینجوریه یا مال بقیه هم همین مشکلو داره؟
هرچی سرچ میکنم میگه همچین چیزی تو کل فروم های نیست در صورتی که اون کلمه وجود داره اونم به تعداد n تا.

ممنون
فعلا

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
میتونی کلمه ای که جستجو میکنی رو اینجا بذاری که چک کنیم؟

د مورد نسخه جدید بله حدود دو هفته هستش که اومده اما به دیل اینکه ما یک سری تغییرات ااسی داریم میدیم نمیشه فعلا به روز کرد سیستم رو چون که بهم میریزه انجمنها.. اون کارها که انجام بشه بعدش نسخه جدید رو نصب میکنیم که فکر کنم توی همین هفته این کار رو بکنیم

مجید

جدیدترین ارسال ها

بالا