Sunboy454
Active Member
با سلام
این تاپیکو واسه این ساختم که اگه دوستانی که تو این انجمن فعالیت میکنن و مشکلاتی تو نحوه ی ساختار بندی انجمن (و یا در رابطه با مسایل دیگه ...) دیدن ، اینجا مطرح کنن و هم مدیران با اطلاع از مشکلات راحتتر به رفعشون اقدام کنن ؛ امیدوارم از طرف مدیران انجمن هم مورد استقبال واقع بشه و ترتیب اثری به مشکلات داده بشه
-=-=-
خودم یه سری از مشکلات رو که بعد از آپدیت V-Bulletin پیش اومد رو مینویسم ، بقیه ی دوستان هم اگه با مشکلی موجه شدن بگن ؛
1.حذف شدن پیغام خصوصی ، که کمک بسیاری به کاربرا میکرد تو حل مشکلات و بقیه ی مسایل ...
2.عمل نکردن یه سری از option های ارسال پاسخ تو حالت تنظیم های بیشتر
3.گزینه ی جستجو تو بعضی از انجمن ها "مثل اخبار کامپیوتر و تکنولوژی" غیر فعاله
4. امضای کاربرا بعد از اصلاح پست دیده نمیشه ( برای من که اینطوره !) ؛
5.درست کردن آیکون برای انجمن "درخواست ها و نمونه کارها" زیر انجمن فلش
6.حذف گزینه ی تشکر در زیر هر پست
7. در انجمن نظرات و پیشنهادات :
برداشتن نهمین قرار عمومی از حالت پین ( به انتخاب مدیر) ؛
برداشتن تاپیک تسلیت از حالت پین ( به انتخاب مدیر) ؛
انتقال تاپیک پین شده ی " نظرسنجی در مورد بهبود مسابقه ی عکس به انجمن " دوربین و عکاسی" (به انتخاب مدیر) ؛
برداشتن تاپیک تبریک تولد از حالت پین ( به انتخاب مدیر) ؛
این تاپیکو واسه این ساختم که اگه دوستانی که تو این انجمن فعالیت میکنن و مشکلاتی تو نحوه ی ساختار بندی انجمن (و یا در رابطه با مسایل دیگه ...) دیدن ، اینجا مطرح کنن و هم مدیران با اطلاع از مشکلات راحتتر به رفعشون اقدام کنن ؛ امیدوارم از طرف مدیران انجمن هم مورد استقبال واقع بشه و ترتیب اثری به مشکلات داده بشه
-=-=-
خودم یه سری از مشکلات رو که بعد از آپدیت V-Bulletin پیش اومد رو مینویسم ، بقیه ی دوستان هم اگه با مشکلی موجه شدن بگن ؛
1.حذف شدن پیغام خصوصی ، که کمک بسیاری به کاربرا میکرد تو حل مشکلات و بقیه ی مسایل ...
2.عمل نکردن یه سری از option های ارسال پاسخ تو حالت تنظیم های بیشتر
3.گزینه ی جستجو تو بعضی از انجمن ها "مثل اخبار کامپیوتر و تکنولوژی" غیر فعاله
4. امضای کاربرا بعد از اصلاح پست دیده نمیشه ( برای من که اینطوره !) ؛
5.درست کردن آیکون برای انجمن "درخواست ها و نمونه کارها" زیر انجمن فلش
6.حذف گزینه ی تشکر در زیر هر پست
7. در انجمن نظرات و پیشنهادات :
برداشتن نهمین قرار عمومی از حالت پین ( به انتخاب مدیر) ؛
برداشتن تاپیک تسلیت از حالت پین ( به انتخاب مدیر) ؛
انتقال تاپیک پین شده ی " نظرسنجی در مورد بهبود مسابقه ی عکس به انجمن " دوربین و عکاسی" (به انتخاب مدیر) ؛
برداشتن تاپیک تبریک تولد از حالت پین ( به انتخاب مدیر) ؛
آخرین ویرایش: