مشكل در ويرايش مقالات!

سلام!
من در ويرايش مقالات دچار مشكل جدي شدم وقتي از قسمت مديدريت ميخوام يه مقاله رو كه قبلا نوشتم ويرايش كنم محتوي مقاله لود نميشه و در بخشي از اديتور كه بايد مقاله براي ويرايش لود بشه چيزي ديده نميشه! چيكار كنم!!!؟ :cry:
خيلي ممنون!

milad_p7

Member
Vahid_1656 گفت:
سلام!
من در ويرايش مقالات دچار مشكل جدي شدم وقتي از قسمت مديدريت ميخوام يه مقاله رو كه قبلا نوشتم ويرايش كنم محتوي مقاله لود نميشه و در بخشي از اديتور كه بايد مقاله براي ويرايش لود بشه چيزي ديده نميشه! چيكار كنم!!!؟ :cry:
خيلي ممنون!

دوست عزيز منم اين مشكل رو داشتم. اگه صفحه وقتي لود ميشه بدون ارور باشه فكر كنم يا از لود سنگين سايته و يا اينكه ويندوزت مشكل پيدا كرده.

من كارهاي بالا رو تصيح كردم درست شد. :wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
يك احتمال ديگش اينه كه توي صفحه از يك سري كدهاي HTML استفاده كرده باشي كه وقتي كه ميخواد صفحه رو لود كنه اون كدها باعث ميشه كه صفحه به هم بريزه

مجيد

از پاسختون ممنون ولي چند وقت پيش بخوبي كار ميكرد! همينطوري خراب شده!؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا دليل اينكه اين بهم ميريزه همونطوري كه گفتم ممكنه يك سري از اون مقالاتي كه قرار دادي توش يك سري كد HTML به كار برده باشي كه همين باعث ميشه و نوك ميخواد اونو از توي ديتا بيس بخونه و براي اديت آمادش كنه اون كدها بيان و صفحه رو بهم بريزن... اين بستگي به مقالت داره بعضي ها ممكنه اين مشكل رو نداشته باشه

مجيد

ممنون آقا مجيد ولي نه منظورم اينه كه همين مقاله ها تا يه هفته پيش قابل اديت بودن!؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا