مشكل در ارتباط با mysql

elyass

Member
سلام به همه عزيزان
من ميخوام از دو جدول درmysql ستونهايى رو بدست بيارم. به صورت زير :
PHP:
$query="select id from narm , user where id='".$id."' ";
اما جوابى رو بهم نشون نميده. به نظر شما مشكل از كجاست؟
:rose:

be099

Member
فکر کنم مشکل از query باشه , به این صورت امتحان کن
کد:
[LEFT]SELECT `table1`.`id` , `table2`.`id` FROM   `table1` , `table2`  WHERE  `table1`.`id` = 1
[/LEFT]

اگه هر دوتا جدولی که داری هردوشون یه ستون به اسم id داشته باشن اولاً باید query رو به شکل پست قبلی تغییر بدی ثانیاً فقط به مقدار یکی از id ها میتونی دسترسی پیدا کنی.
اگه این حالت بود بگو تا یه چیزای اضافه بگم(مثلاً چجوری مقدار اون یکی id رو هم بدست بیاری!)اگر هم این حالت نبود جزئیات بیشتری بنویس تا بهتر بشه جواب داد.

elyass

Member
با تشكر از دوستان بايد عرض كنم كه اطلاعات مربوط به كاربران رو داخل دو جدول ذخيره كردم.حالا ميخوام از طريق ستونid كه در دو جدول مشتركه به اين اطلاعات دسترسي پيدا كنم. به نظر شما چيكار كنم؟

آخرین ویرایش:
با تشكر از دوستان بايد عرض كنم كه اطلاعات مربوط به كاربران رو داخل دو جدول ذخيره كردم.حالا ميخوام از طريق ستونid كه در دو جدول مشتركه به اين اطلاعات دسترسي پيدا كنم. به نظر شما چيكار كنم؟
اگه id که تو دو تا جدول داری یکی هستن که این query مناسبه.(منظورم از نظر مقداره.یعنی اگه id که توجدول 1 داری ومقدارش مثلاً 10 مربوط به user1 باشه ،id که تو جدول 2 هم داری و مقدارش 10 باید مربوط به user1 باشه.)
PHP:
'SELECT *  FROM   'table1' , 'table2'  WHERE  'table1.id' = 'table2.id
اگر مقدار id ها تو جدول ها فرق می کنه بهتره اسم ستون id ها رو عوض کنی.مثلاً table_id و table2_id.
البته من این حالت رو برای این با حالت قبلی جدا کردم که شما بتونی از هر دوتا id جدول هات استفاده کنی.
اگر به هر دوتاشون نیازی نداری همون query اولی کار می کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا