مشكلم با آجيل مشكل گشا هم حل نشد

simorgh

Member
آقا ما phpbb رو نصب كرديم ولي نميدونم چشه خوب كار نميكنه
مثلا وقتي مي خوام لاگين بشم در هر صفحه ام بايد user و pass رو بدم به قسمت مديريت انجمن هم كه ميرم مي خوام پيكربندي phpbb رو عوض كنم ولي روي لينكش كه كليك ميكنم توي قسمت مديريت صفحه اول phpbb ميادش

يه چيز ديگه اين ايراد واسه چيه
من يك guestbook نصب كردم توي لوكال هاستم هم نصب كردم منتها براي ورود به بخش مديريت توي هاستم اصلا user و pass من را قبول نميكنه ولي توي localhost مشكلي نداره
:oops:
اصلا نميتونم يادداشت جديدي ايجاد كنم
خودتون ببينين
http://www.iranmahfel.com/guestbook/

simorgh

Member
راستي واسه phpbb من چه جوري ميتونم كل phpbb لوكال هاستم را با تمام انجمن هاش بريزم توي هاستم

panahjoo

Member
simorgh گفت:
راستي واسه phpbb من چه جوري ميتونم كل phpbb لوكال هاستم را با تمام انجمن هاش بريزم توي هاستم
مزیت لوکال هاست اینه که شما تغییراتی که میخواید روی تمها یا مدها بدید رو روش انجام میدید و وقتی کارتون با موفقیت انجام شد همون فایلها رو میتونی ببری آپلود کنی ولی تنظیماتی مانند ایجاد انجمنهای جدید و یا نوشته ها و .. رو نمیتونی باهاش آپلود کنی و نصب کنی بدون نصب راه نمی افته. البته یه راه داره انجمن رو روی سایتت نصب می کنی .از لوکال دیتابیس لوکال هاستت بک آپ می گیری و روی دیتا بیس سایتت آپلود می کنی به این ترتیب تمام نوشته ها و انجمنهات هم میان رو سایت به شرطی که فایل کنفیگ رو درست تنظیم کرده باشی.
نتونستی بیا تو یاهوووووو کمکت کنم.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا