عموم تو کار سخت ابزاره یه مادر بورد داره 6-8 تا رم با 4 یا 2 تا گرافیک میخوره مارکشم گیگابایت
خیلی متوجه نشدم امیر جان منظورت چیه.
2-3 تا سیستم ببند با هم شبکه کن برای رندر اگه میخوای
به نظر خودشه شما همچین چیزی منطقی هست چند تا سیستم بگیری بندازی یگوشه اتقا کلی جا بگیره وحالا هزینه برق و اینن جورچیزاش که هیچی هر وقت بخوای رندر بگیری چند سیستم روشن کنی (تازه رندر شبکه هم که دنگ و فنگ خودش رو داره)که مثلا میخوای رندر بگیری نه اینطوری نمیشه.
الان اصلا پیشنهاد نمیکنم که سیستم جمع کنی چون قیمت ها خیلی خیلی بالا رفته و به خاطر بالا رفتن دلاره حدود 1 ماه صب کن تا اوضاع آروم تر بشه چون از این هم بالاتر میره تا 1 کی 2 روز دیگه و اما پیشنهاد من به شما
در مورد سیستم جمع کردن خودم یه سیستم 4 تومنی برا شرکت جمع کردم و الان واقعا پشیمونم که چرا این کار کردم اگه میتونی یه سیستم که مخصوص رندر هست بگیر که بهترینش الان
http://www.boxxtech.com/ هستش قیمت هاشم هست فقط بگرد ببین کسی از اینا میاره ایران یا نه چون واقعا بهت میگم سیستم های خیلی قدرتمندی هستن برا رندر و انیمیشن
آره والا دیروز و امروز پاساژ پایتخت پاساژ ایران و بازار رضا رو رفتم همشون میگفتن آخرای سال میلادی هست دلار هم گرون شده قیمت ها رفته بالا اصلا زمان مناسبی رو برای خرید انتخاب نکردی اگه خیلی عجله داری و پولت زیادی هست بخر من که همین جور موندم ولی الان که دیدم شما ها هم میگید نخر گوش میدم و صبر میکنم.
سلام.دوستان همه مایه دار از آب در میان!! لپ تاپ 3 میلیونی سیستم چند میلیونی!!
با تایماز موافقم .الان فقط هارد 100 تومن گرون شده! صبر کن تا سیستم های مبتنی با pci express 3 بیاد و همچنین رم های ddr 4
سلام عارف عزیز.ن بابا مایه پایه دار نیستم شاید دوستان باشن ولی من نه ولش .....
ـره خوب منم فعلا منصرف شدم و حالا حالا باید صبر کنم چون چیزای رو که من پیشنهاد دادم میگفتن مگه اینکه مخت تاب داشته باشه الان بخوای از این کارا بکنی و دو ماه دیگه بد جور پشیمون میشی
با نظر دوستان موافقم و فعلا نگیر سیستم.
من خودم هنوز سی پیو و چند تا دیگه از قطعاتمو نگرفتم، اگه تا 2 هفته دیگه سی پیو قیمتش درست نشه دیگه نمیگیرم تا سری جدید اینتل بیاد.
موفق باشید.
اوکی فعلا منصزف شدم و با همین ال تاپم رندر های سنگین ام رو میگیرم.
در آخر همه همه دوستان ممنمون بابت راهنمایی
amirz1376
shirani
.:taymaz:.
AREF
pclord