مشاوره برای خرید سیستم کاملا حرفه ای هزینه هم مهم نیست.

.:BehzAd:.

Active Member
سلام به همه وخسته نباشید عزیزان

بلاخره منم تصمیم گرفتم در کنار لپ تاپ قوی که دارم(msi gt680r)که حدوده 3.300.000 پول دادم بایتش الان هم میخوام یه پی سی فوق العاده قوی جمع کنم که برای رندر های حرفه ای ازش استفاده کنم بوجه هم مهم نیست هر قدر بشه میخرمش چون لازم دارم این سیستم رو.البته در آینده این موتور رندر های پیشرفت های چشمگیری میکنند و منم این سیستم را حداقل برای چند سال آینده جوابم رو بده و ازش استفاده کنم.

خوم یه چیزای مده نظرم ست شما هم پیشناهد های بدید ببینم چی به چی هست.

amirz1376

Well-Known Member
عموم تو کار سخت ابزاره یه مادر بورد داره 6-8 تا رم با 4 یا 2 تا گرافیک میخوره:shock:مارکشم گیگابایته :rose:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
الان اصلا پیشنهاد نمیکنم که سیستم جمع کنی چون قیمت ها خیلی خیلی بالا رفته و به خاطر بالا رفتن دلاره حدود 1 ماه صب کن تا اوضاع آروم تر بشه چون از این هم بالاتر میره تا 1 کی 2 روز دیگه و اما پیشنهاد من به شما
در مورد سیستم جمع کردن خودم یه سیستم 4 تومنی برا شرکت جمع کردم و الان واقعا پشیمونم که چرا این کار کردم اگه میتونی یه سیستم که مخصوص رندر هست بگیر که بهترینش الان
http://www.boxxtech.com/ هستش قیمت هاشم هست فقط بگرد ببین کسی از اینا میاره ایران یا نه چون واقعا بهت میگم سیستم های خیلی قدرتمندی هستن برا رندر و انیمیشن
:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.دوستان همه مایه دار از آب در میان!! لپ تاپ 3 میلیونی سیستم چند میلیونی!!
با تایماز موافقم .الان فقط هارد 100 تومن گرون شده! صبر کن تا سیستم های مبتنی با pci express 3 بیاد و همچنین رم های ddr 4

pclord

کاربر متخصص
با نظر دوستان موافقم و فعلا نگیر سیستم.

من خودم هنوز سی پیو و چند تا دیگه از قطعاتمو نگرفتم، اگه تا 2 هفته دیگه سی پیو قیمتش درست نشه دیگه نمیگیرم تا سری جدید اینتل بیاد.

موفق باشید.

Active Member
عموم تو کار سخت ابزاره یه مادر بورد داره 6-8 تا رم با 4 یا 2 تا گرافیک میخوره مارکشم گیگابایت

خیلی متوجه نشدم امیر جان منظورت چیه.

2-3 تا سیستم ببند با هم شبکه کن برای رندر اگه میخوای

به نظر خودشه شما همچین چیزی منطقی هست چند تا سیستم بگیری بندازی یگوشه اتقا کلی جا بگیره وحالا هزینه برق و اینن جورچیزاش که هیچی هر وقت بخوای رندر بگیری چند سیستم روشن کنی (تازه رندر شبکه هم که دنگ و فنگ خودش رو داره)که مثلا میخوای رندر بگیری نه اینطوری نمیشه.

الان اصلا پیشنهاد نمیکنم که سیستم جمع کنی چون قیمت ها خیلی خیلی بالا رفته و به خاطر بالا رفتن دلاره حدود 1 ماه صب کن تا اوضاع آروم تر بشه چون از این هم بالاتر میره تا 1 کی 2 روز دیگه و اما پیشنهاد من به شما
در مورد سیستم جمع کردن خودم یه سیستم 4 تومنی برا شرکت جمع کردم و الان واقعا پشیمونم که چرا این کار کردم اگه میتونی یه سیستم که مخصوص رندر هست بگیر که بهترینش الان
http://www.boxxtech.com/ هستش قیمت هاشم هست فقط بگرد ببین کسی از اینا میاره ایران یا نه چون واقعا بهت میگم سیستم های خیلی قدرتمندی هستن برا رندر و انیمیشن

آره والا دیروز و امروز پاساژ پایتخت پاساژ ایران و بازار رضا رو رفتم همشون میگفتن آخرای سال میلادی هست دلار هم گرون شده قیمت ها رفته بالا اصلا زمان مناسبی رو برای خرید انتخاب نکردی اگه خیلی عجله داری و پولت زیادی هست بخر من که همین جور موندم ولی الان که دیدم شما ها هم میگید نخر گوش میدم و صبر میکنم.

سلام.دوستان همه مایه دار از آب در میان!! لپ تاپ 3 میلیونی سیستم چند میلیونی!!
با تایماز موافقم .الان فقط هارد 100 تومن گرون شده! صبر کن تا سیستم های مبتنی با pci express 3 بیاد و همچنین رم های ddr 4

سلام عارف عزیز.ن بابا مایه پایه دار نیستم شاید دوستان باشن ولی من نه ولش .....
ـره خوب منم فعلا منصرف شدم و حالا حالا باید صبر کنم چون چیزای رو که من پیشنهاد دادم میگفتن مگه اینکه مخت تاب داشته باشه الان بخوای از این کارا بکنی و دو ماه دیگه بد جور پشیمون میشی

با نظر دوستان موافقم و فعلا نگیر سیستم.

من خودم هنوز سی پیو و چند تا دیگه از قطعاتمو نگرفتم، اگه تا 2 هفته دیگه سی پیو قیمتش درست نشه دیگه نمیگیرم تا سری جدید اینتل بیاد.

موفق باشید.

اوکی فعلا منصزف شدم و با همین ال تاپم رندر های سنگین ام رو میگیرم.

در آخر همه همه دوستان ممنمون بابت راهنمایی

amirz1376:rose:

shirani:rose:

.:taymaz:.:rose:

AREF:rose:

pclord:rose:

آخرین ویرایش:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
شما یک میز دونفری حملش کنی یهتره یا یک نفری ؟
کلاً اگه خواستی کار حرفه ای رندر بگیری تو فکر شبکه کردن برای رندر باش ( برای ساخت فیلم و انیمیشن )

Active Member
ببین مدیر عزیز خوب قاعدتا دونفری بهتر و راحت تر ولی دونفر عاادی میشه حالا یه نفر قوی رو در نطر داشته باش که فقط خودش هست وخودش نه کسی دیگه بهتر میتونه اون میز رو جا به جا کنه تا اینکه دونفر که هر کدوم به اندازه نصف اون زور دارن این کارو بکنند خوب اگه حالا هر کدوم از این دو نفر زورش به اندازه اون مرد قوی باشه و با هم دو برابر اون زور داشته باشن قطعا هزینه این کار بیشتر میشه خوب اینقدر خارج نشم و حرف اصلی رو که ادامه حرف هام هست بگم اگه ما بیایم یه سیستم قوی بگیریم بهتر تا اینکه دوتا سیستم بگیریم که با هم قدرت به اندازه اون تکی هست دوتا قوی هم که به درد نمیخوره یعنی اصلا لازم و به صلاح نیست برای کسی که میخواد یه سیستم تو خونه داشته باشه.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من نگفتم دوتا سیستم ضعیف بگیرید شما گفتید از لحاظ هزینه مشکلی نیست من گفتم 2-3 تا سیستم ببندید حالا شما 3 تا سیستم 20 میلیونی ببند بهتر از یک سیستم 20 میلیونی بهت کار میده منظور من این بود که همیشه برای رندر حرفه ای توی کار شبکه و سرور باشید همین :wink:

:rose:

Active Member
3 تا سیستم 20 تومنی بخرم؟اصلا من همچین پولی ندارم من برای این گفتم هزینه مهم نیست که نمیخواستم محدودیت بذارم و وقتی بچه ها سیستم پیشنهاد میدن نگن اینجوری هزینش میره بالااون گفته مثلا تا 5 تومن اگه من این قطعات رو بگم ممکنه بیشتر بشه من یه سیستم میخوام بخرم که حرفه ای حرفهای باشه و از اون باکس های که تایماز عزیز گفتن خوشم اومد و حتما آمارش رو در میارم ببینم چی به چی هست.

در ضمن مرسی و بهتر بحث نکنیم چون با نوشته متن خوب نمیتونیم منظور هامون رو منتقل کنیم.:rose:

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
وقتی بولدوزر و سندی بریج که رقیب هم بودن اینجور ترکوندن، حالا ببینین Ivy Bridge اینتل اگه بیاد چی می شه!!
الان دیگه صبر کردن خیلی خوبه. البته اگه ivy bridge تا 2 3 ماه دیگه بیاد. وگرنه که نه!!!!
در ضمن. الان قدرت دست نرم افزار هاست و قدرت سخت افزار های آینده رو امکانات نرم افزار ها تشکیل می دن. اگه انگلیسی بلدین برین سایت اوتودسک و ببینین چیزی در مورد تکنولوژی های آینده ی مکس اومده یا نه.اگه بود ببینین چه سیستمی مناسب تره. آیا سیستم های آینده می رن طرف کارت گرافیک یا CPU ؟
نتیجشو اینجا بذارین.

archisam

Member
سلام بهزاد جان من سی پی یو amd خریدم چون میگن به درد کارای گرافیکی بیشتر میخوره نمیدونم چرا شما میگی اینتل با بچه ها بیشتر مشورت کن

mehdi.m.noori

New Member
سلام بهزاد جان من سی پی یو amd خریدم چون میگن به درد کارای گرافیکی بیشتر میخوره نمیدونم چرا شما میگی اینتل با بچه ها بیشتر مشورت کن
دوست گرامی اینتل و ای ام دی فقط نام برند هست و نمیشه بگیم که اینتل یا ای ام دی!! بلکه باید نوع و کارایی پردازنده ها رو مورد بحث قرار بدیم تا نتیجه صحیح رو بدست بیاریم،اگر چه پردازنده های amd توی بحث رندر در شرایط یکسان با اینتل گاهاً در زمینه رندر و تست های 3D نتیجه بهتری میدن اما در موارد دیگه نسل امروزی اینتل یعنی ivy- sandy از امروزی های amd مثل بولدوزر کارایی بالاتری دارن

جدیدترین ارسال ها

بالا