.:BEHNAM:.
Active Member
سلام
من می خوام یک دوربین بخرم ! خیلی وقته می خواستم دوربین بخرم که حالا موقعیتش را تقریبا پیدا کردم.
اما نمیدونم چه دوربینی بخرم .
برای موارد زیر نیاز دارم :
موزیک ویدیو
عکاسی طبیعت
عکاسی مدلینگ و تبلیغاتی
فیلم کوتاه
و تبلیغات تلویزیونی .
تبلیغات خیلی برام مهمه ! مثلا نمیدونم عکس های تبلیغاتی را چقدر دیدید ! عکس هایی که برای برند ها گرفته میشه !
مثلا یک پسر داره با تلفن صحبت می کنه ، یا داره چیپس می خوره و ... !
تو این زمینه می خوام کیفیتش بالا باشه ! شاید طرز توضیح دادنم یکم مبتدی باشه و این کار ها با هر دوربینی انجام بشه
اما منظورم اینه که برای این منظور بیشتر مورد استفاده هست .
هم می خوام تو عکاسی خوب باشه هم فیلمبرداری ! یعنی تو فیلم برداری به مشکل بر نخورم ! حتی فیلم برداری
در شب ( قبلا شنیده بودم 7d یکم مشکل داره تو این قضیه )
قیمتش مسلما واسم مهمه خب هر چه کمتر باشه بهتره ! اما نمی خوام برای یک میلیون و 2 میلیون بیشتر
تفاوت عمده ای در کیفیت را از دست بدم ! دنبال یک دوربینم که مدت ها داشته باشم نه چیزی که از مد بیفته
یا از کیفیت و ... .
از لحاظ شناخت هم دوربین 5d , 7d را میشناسم اما در حد اطلاعات محدود و کم.
و از لنز ها هم هیچ اطلاعاتی ندارم.
کلا حداکثر هزینه ای که می تونم کنم با لنز و موارد دیگه و هر چیزی که نیازه 12 تومن هست .
اما خوب دنبال چیزی هستم که کمتر از 12 تومن باشه ! یا حتی نصف ! درواقع اگه دوربینی باشه که
مشخصات یک دوربین مثلا 5d ده تومنی را داشته باشه و تفاوتش خیلی کم و در قسمت های ریز باشه
و قیمتش کمتر باشه خب برای من بهتره .
---------------------
یک موضوع کوچیک دیگه که برام سواله قیمت دوربین ایا پایین نمیاد ؟ یا در این زمان یکی دو ماهه کمتر از تابستان نیست
به نظر شما ؟
ممنون
من می خوام یک دوربین بخرم ! خیلی وقته می خواستم دوربین بخرم که حالا موقعیتش را تقریبا پیدا کردم.
اما نمیدونم چه دوربینی بخرم .
برای موارد زیر نیاز دارم :
موزیک ویدیو
عکاسی طبیعت
عکاسی مدلینگ و تبلیغاتی
فیلم کوتاه
و تبلیغات تلویزیونی .
تبلیغات خیلی برام مهمه ! مثلا نمیدونم عکس های تبلیغاتی را چقدر دیدید ! عکس هایی که برای برند ها گرفته میشه !
مثلا یک پسر داره با تلفن صحبت می کنه ، یا داره چیپس می خوره و ... !
تو این زمینه می خوام کیفیتش بالا باشه ! شاید طرز توضیح دادنم یکم مبتدی باشه و این کار ها با هر دوربینی انجام بشه
اما منظورم اینه که برای این منظور بیشتر مورد استفاده هست .
هم می خوام تو عکاسی خوب باشه هم فیلمبرداری ! یعنی تو فیلم برداری به مشکل بر نخورم ! حتی فیلم برداری
در شب ( قبلا شنیده بودم 7d یکم مشکل داره تو این قضیه )
قیمتش مسلما واسم مهمه خب هر چه کمتر باشه بهتره ! اما نمی خوام برای یک میلیون و 2 میلیون بیشتر
تفاوت عمده ای در کیفیت را از دست بدم ! دنبال یک دوربینم که مدت ها داشته باشم نه چیزی که از مد بیفته
یا از کیفیت و ... .
از لحاظ شناخت هم دوربین 5d , 7d را میشناسم اما در حد اطلاعات محدود و کم.
و از لنز ها هم هیچ اطلاعاتی ندارم.
کلا حداکثر هزینه ای که می تونم کنم با لنز و موارد دیگه و هر چیزی که نیازه 12 تومن هست .
اما خوب دنبال چیزی هستم که کمتر از 12 تومن باشه ! یا حتی نصف ! درواقع اگه دوربینی باشه که
مشخصات یک دوربین مثلا 5d ده تومنی را داشته باشه و تفاوتش خیلی کم و در قسمت های ریز باشه
و قیمتش کمتر باشه خب برای من بهتره .
---------------------
یک موضوع کوچیک دیگه که برام سواله قیمت دوربین ایا پایین نمیاد ؟ یا در این زمان یکی دو ماهه کمتر از تابستان نیست
به نظر شما ؟
ممنون