اينم طرح من چطوه؟
B behrouzstar Member Apr 27, 2004 #165 شرلوك هلمز جان كار آخر . خيلي عاليه. از آخرش يكم اونورتره ... !!1 مرسي
B behrouzstar Member Apr 29, 2004 #171 آقا مصطفي : centeral? اول مرسي و بعد سعي كنيد اينهمه از جملات تبليغاتي استفاده نكنيد. كار و سبك ميكنند.
آقا مصطفي : centeral? اول مرسي و بعد سعي كنيد اينهمه از جملات تبليغاتي استفاده نكنيد. كار و سبك ميكنند.
mostafa_az Well-Known Member Apr 29, 2004 #172 آقا مثل اينكه هنوز مسابقه شروع نشده چون هنوز تعداد كمي طرحهاشونو فرستادن
mamali132002 Active Member Apr 29, 2004 #174 آقا اينجوري نميشه. آقا مجيد شما طرحهايي رو كه بنظر خوتون از بقيه بهتره رو معرفي كنيد اينجوري بهتره نه؟
آقا اينجوري نميشه. آقا مجيد شما طرحهايي رو كه بنظر خوتون از بقيه بهتره رو معرفي كنيد اينجوري بهتره نه؟
I ImanYari Member Apr 30, 2004 #175 منتظر طرح منم باشيد آخه من تازه اومدم (راستي اصلا اجازه شركت كردن به من ميدين؟!!) البته من تا كل موضوع دستم بياد طول ميكشه. بايد 12 صفحه رو بخونم!!
منتظر طرح منم باشيد آخه من تازه اومدم (راستي اصلا اجازه شركت كردن به من ميدين؟!!) البته من تا كل موضوع دستم بياد طول ميكشه. بايد 12 صفحه رو بخونم!!
Mehdi_Naissipour کاربر VIP Apr 30, 2004 #177 اينم تمام طرحهاي مسابقه بصورت يكجا براي كساني كه حوصله ديدن تمام صفحات رو ندارن :