از اون جايي كه امروز تعطيل بود ؛ تصميم گرفتم از فرصت استفاده كنم و آموزش طرح سنجاقك رو اينجا بزارم:
عكس 01 :
در اينجا با ابزار Rounded rectangle tool يك مستطيل با گردي گوشه مناسب در يك لايه جديد كشيده ام و بعد با نگه داشتن كليد Ctrl روي اون لايه در پالت لايه ها كليك كردم تا دور تا دور مستطيل Select بشه .
سپس با فشردن Ctrl+Shift+I منطقه Select شده را برعكس كردم و بلافاصله يك لايه جديد ايجاد كرده و با ابزار Paint Bucket Tool درون منطقه Select شده در لايه جديد رو مشكي كردم .
بعد لايه قبلي رو Delete كردم .
به اين ترتيب يك كادر شبيه به برش كارتهاي اينترنتي ساخته ميشه .(البته اين كار ممكنه باعث بشه بعضي بيننده ها فكر كنن شما طرح رو اسكن كرديد

).
ضمنا بايد توجه كرد كه اين لايه بايد بالا ترين لايه در كار باشه .
عكس 02 :
بعد عكس يك سنجاقك رو كه قبلا دور بري كردم وارد كار ميكنم .
براي اينكه تك رنگ مثلا مشكي بشه ؛ Ctrl+U را همزمان فشار ميدم و Lightness رو 100- ميدم .
عكس 03
حالا يه طرح مناسب مثل اين رو وارد كار كرده و لايه اون رو روي لايه سنجاقك ميذارم جوري كه تمام اون رو بپوشونه .
عكس 04
سپس كليد Alt رو پايين نگه داشته و در پالت لايه ها بين لايه هاي نارنجي رنگ و سنجاقك كليك ميكنم تا طرح من به خورد تن سنجاقك بره !
عكس 05
حالا به مقدار مناسب به سنجاقك Drop Shadow ميدم .
عكس 06
طرحي رو كه قبلا ساختم در بك گراند (پايين ترين لايه در پالت لايه ها) قرار ميدم .
عكس 07
لايه اي جديد ساخته و آن را به هر رنگي رنگ كرده و Fill را براي آن صفر ميكنم .
سپس با Pattern Overlay پترني را كه قبلا به صورت مستطيل عمودي نيمي سفيد و نيمي شفاف با ابعاد 4*8 ساخته بودم به اين لايه جديد نسبت ميدهم و Scale و Opacity آنرا به طرز مناسبي تنظيم ميكنم .
اين لايه را دقيقا زير لايه سنجاقك قرار ميدهم .
عكس 08
اين عكس رو با Blending mode مناسب ؛ مثلا Multiply روي لايه راه راه سفيد قرار ميدهم تا عكس 09 نتيجه بشه .
عكس 10
اين طرح رو به اين شكل ميسازم :
با ابزار Elipse tool يك دايره فقط بصورت مسير ميسازم و يه لايه جديد هم ايجاد ميكنم .
يك Brush مناسب انتخاب و بهينه ميكنم و بعد با ابزار Path Selection مسير دايره اي رو در لايه جديدي كه ساخته بودم انتخاب كرده و Right Click ميكنم . از منوي باز شده گزينه Stroke Path و از باكس Tool گزينه Brush رو انتخاب كرده و OK ميكنم .(بايد هنگام انجام اين كار براش بهينه شده در ابزار Brush انتخاب شده باشد تا از همان براش استفاده شود ).
بعد از اين كار مسير را Delete كرده و از لايه اخير يك كپي ميگيرم . آنرا با Ctrl+T قابل تغيير سايز كرده و مقداري بزرگ ميكنم . اين كار را براي بدست آوردن نتيجه مطلوب نهايي چند بار تكرار كرده و در حين كار لايه ها را با شفافيتهاو Blending mode هاي متفاوت ادغام ميكنم .
نهايتا لايه ها را Merge ميكنم .
عكس 11
بعد اين طرح را وارد كار اصلي كرده و با Blending mode مناسب (مثلا Linear Light ) زير لايه كادر يعني روي ساير لايه ها قرار ميدهم.
عكس 12
سر انجام ميتونيد متن دلخواه خودتون رو روي طرح قرار بدين . مثلا من عبارت مورد نظرم رو به رنگ سفيد و با Blending mode اورلي (Overlay ) و با Stroke سفيد يك پيكسلي تزيين كرده و روي كل لايه ها قرار داده ام .
فقط اميدوارم مفيد و مورد استفاده تون واقع بشه .
موفق باشيد.