مسابقه ی مدلینگ :: کاراکتر کارتونی ::

ROHAM WEB

Well-Known Member
مرسی از داور بابت نظرات خوبش.
در مورد کار خودم باید بگم هر رو نتونستم با مکس کار کنم (بعدا فهمیدم که مشکل از ویندوزم و مکس بود)واسه همین تویه شات خودم هر رو تویه فتوشاپ پینت کردم.البته درسته که من از توتریال استفاده کردم اما تا اونجا که تونستم سعی کردم خودم هم یکم خلاقیت بخرج بدم:paint:در کل تجربه خیلی خوبی بود و منتظرم موضوع این هفته هم اعلام بشه تا با انگیزه خیلی بیشتر شروع کنم.مرسی از همگی:rose:

koorosh_kh

باحالترین کاربر
من که باورم نمیشه بین 7 تا کار چهارم شدم تا جایی که یادم میاد مهمترین نکته پیچیدگی مدل و رعایت اصول مدلسازی بود اما فکر کنم تو داوری به این امر توجهی نشده و سادگی کار تحسین شده!!!!.یا مثلا دادن تکسچر به بدن فکر نکم کار ساده ای باشه که به غیر از کار من فقط تو یک کار تکسچر رعایت شده یا مثلا رعایت اصول مدلسازی از روی یه آموزش که کار سختی نیست.

آخرین ویرایش:
من به شخصه وقتی یه داور رو میپذیریم و تو مسابقه شرکت میکنم نظرش رو کاملا قبول میکنم.
من با اینکه با موضوع کار شما موافق نیستم اما به نظر خودم کاری بسیار قوی بود. به هر حال دوستانه تر به موضوع نگاه کن

ROHAM WEB

Well-Known Member
من که باورم نمیشه بین 7 تا کار چهارم شدم تا جایی که یادم میاد مهمترین نکته پیچیدگی مدل و رعایت اصول مدلسازی بود اما فکر کنم تو داوری به این امر توجهی نشده و سادگی کار تحسین شده!!!!.یا مثلا دادن تکسچر به بدن فکر نکم کار ساده ای باشه که به غیر از کار من فقط تو یک کار تکسچر رعایت شده یا مثلا رعایت اصول مدلسازی از روی یه آموزش که کار سختی نیست.

بنظرم از این دید بهش نگاه نکن.اتفاقا تکسچرینگ چهره خیلی هم تخصصیه.یووی باید خیلییی دقیق باز بشه تا تکسچر روش خوب بخوابه.شیدر پوست شیدر چشم و ...همش کلی تخصص می خواد و کار شما هم خیلی خوب خیلی از موارد توش رعایت شده بود.شاید یکم مشکل آناتومی داشت فقط ولی مطمئن باش اگه همینطور ادامه بدی خیلی زود خودت می شی یه پا داور:green:من فکر می کنم بهتره برای اینکه زودتر به این سطح(استادی) برسی بجای اینکه کار بقیه و داوری رو زیر سوال ببری سعی کنی بیشتر و بیشتر تمرین و ممارست کنی:rose:

یه سری نما و وایری که از بس شلوغه بدرد نمیخورد اما الان میذارم. مسابقه که تموم شد. این برای اطلاعات مضر اضافی خوبه.
برای دوستانی که گفتن این چیه؟

پیوست ها

• MAJ---views.jpg
    MAJ---views.jpg
    214.8 کیلوبایت · بازدیدها: 25

ssevil

Well-Known Member
من نظرم اینه برای یه همچین مسابقه ای با این سطح بالا
خوب یه داور کمه
همیشه تو همه کاری نظر چند نفر با هم و کنار هم خوبه
من می گم رضا که شرکت نمی کنه هم بیاد داوری کنه
تازه می گم احسون هم دوباره بیاد
باور کنید جند تا رای خیلی خوبه
این فقط یه پیشنهاده مجید نزنیا :green:

اقای برهانی اون کارتون که کرم رنگ بود بعد برداشتیدش اون از همه خوشگل تر بود
اقای برهانی ایده های اولیه تون فوق العلاده است بعد همش می زارید اخرین روز تند تند :mad:
لطفا ایده اولیه هاتون که محشره اندو زیبا تموم کنید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا