مسابقه ی مدلینگ :: کاراکتر کارتونی ::

ROHAM WEB

Well-Known Member
roham web
برای من همچین مشکلی یه بار پیش اومد
مال من اینطوری حل شد
که اندازه ی مدلم برای مو کوچیک بود
شما اندازه ی خرگوش و اندازه ی اون ابجکت هایی که می گید روشون مو اعمال میشه کنید
بعد مو رو بهش بدید
ببینید حل می شه :)

مرسی.تست کردم باز نشد:-?.خرگوش پرکنده شد آخرش:green:
راستی رندر نهایی مون رو اینجا همباید قرار بدیم یا فقط بفرستیم واسه آقا مجید؟

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
قوانین توی پست اول هست رندر اصلی به همراه وایر بدون اسموس رو فقط باید برای من بفرستید...

---------

بچه ها کاراتون عالیه فکر میکنم اینبار شاهد افراد شرکت کننده ی بیشتری باشیم من که با عرض شرمندگی این دوره رو نتونستم شرکت

کنم به دلایل مختلف و مشغله ها یی که داشتم ایشالاه هفت ی بعد....

آخرین ویرایش:
چیزی که منطقیه اینه که ادجهای اضافی رو ریمو کنین یا از مود ورتکس سعی کنید همه نقاط اضافی رو در راستای یه ادج تارگت ولد کنین و کاری که گفتم رو در مورد نرم کردن لبه ها انجام بدید.
اما بچه ها برای من هم یه مشکلی پیش اومده.می خواستم واسه خرگوشه مو بزارم هر خود وی ری مشکلی نداره و راحت اضافه می شه.هر فارم هم همینطور.اما من می خوام با خود مکس اینکار رو انجام بدم (حالا منم می بینم نمی شه گیر دادم فقط به هر خود مکس:snap:)وقتی که مو رو اضافه می کنم توی ویوپورت مو اضافه می شه و می تونم روش کار کنم اما وقتی رندر می گیرم موها نیست.جالب اینجاست که فقط روی این خرگوشه مدیفایر هر کار نمی کنه وقتی تویه فایل جدا رویه هر آبجکتی مو می ندازم مشکلی نداره.همین خرگوشه رو تویه یه فایل جدا merg کردم اما بازم نشد.فکر می کنید مشکل چیه؟
احتياجي به اسكيل كردن نيست فقط بايد موقغ رندر آبجكتتون رو از حالت انتخاب دربياريد. به احتمال زياد درست مي شه:sad:

سلام
شهادت حضرت جواد الائـمه تسلیت
...
اول یه تری دی کوت 64 پیدا کردم و باهاش تونستم مش مارپیچی بدن رو اتوپولوژی کنم که به خاطر لوپهای عجیب و مارپیچی یه دیواید هم خورد و شلوغ شد.
بعد با دفورمه کردن و بعد با ریگ توی زیبراش سعی کردم فورم خاص تری بهش بدم.
آخر سر ریتوپو رو فراموش کردم و رفتم تو اسکالچریس با خیال راحت یه چیزی ساختم تو همین مایه ها.
بعد آوردم تو زیبراش و اول چروکش کردم و بعد پلیش زاویه دار. هر دو هم با کلی پولیش همین ورژن جدید.
راستی هنوز نفهمیدم چرا ور دستگاه من زیبراش 4 خراب میشه و رو دستگاه داداشم سالم میمونه.
داداشم مکس نداره مجبور شدم برم یه گشتی بزنم نورپردازی با لایت کپ رو دیدم و خوشحال شدم و تستهایی زدم که یکیشو گذاشتم.
اگه توفیق شد کمی جزئیات و رنگ اضافه میکنم.
...
باقی پیوستها تو پست بعدی
یا علی

پیوست ها

• borhani59 - MAJwip 01.jpg
    borhani59 - MAJwip 01.jpg
    24.5 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • borhani59 - MAJwip 02.jpg
    borhani59 - MAJwip 02.jpg
    27.3 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • borhani59 - MAJwip 03.jpg
    borhani59 - MAJwip 03.jpg
    19.2 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • borhani59 - MAJwip 04.jpg
    borhani59 - MAJwip 04.jpg
    17.9 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • borhani59 - MAJwip 05.jpg
    borhani59 - MAJwip 05.jpg
    30.3 کیلوبایت · بازدیدها: 21

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
بله امتیاز تکسچر با امتیاز رندر با هم محاسبه میشه....

ولی چون بیشتر مسابقه مدلسازیه بیشتر به جزییات یک مدل و اصولی که توش رعایت شده نمره داده میشه...

البته نمره ی رندر هم جداست که محاسبه میشه و میتونه خیلی خوب مدل شما رو نشون بده ....

من یه پشتیبان دارم بهم گفته هر دو سه تا ایده رو کامل کن!
اما داداشم بهم از ساعت 5 وقت داده.
ببینم تا کجا میرسه. سعی میکنم اگه بشه حداقل یه لایه رنگ ضد زنگ بزنم...
...
شهادت ابن الرضا سلام ا... علیهما تسلیت
یا علی

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام به همه اساتید
اینم از آخرین تلاشهای من
Immortal Silence عزیز, ممنون از راهنماییهات دوست خوبم, سعی کردم مواردی که اشاره کردی رو لحاظ کنم.

03.jpg

تا چند دقیقه دیگه کار نهاییم برای آقای کریم زاده میفرستم.
همگی موفق باشید

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
چقدر رسمی اقای کریم زاده :green:

شوخی کردم ممنون که توی مسابقه شرکت کردی..

اون روز از من بابت اون مشکل سوال پرسیدی ولی به خاطر مشغله ی زیادی که داشتم نتونستم جواب بدم و همینجا عذرخواهی

میکنم ازت بابت این قضیه...

امیدوارم توی اینده بتونم کمکی انجام بدم :rose:

V

Violet89

کاربر مهمان
چقدر رسمی اقای کریم زاده :green:

شوخی کردم ممنون که توی مسابقه شرکت کردی..

اون روز از من بابت اون مشکل سوال پرسیدی ولی به خاطر مشغله ی زیادی که داشتم نتونستم جواب بدم و همینجا عذرخواهی

میکنم ازت بابت این قضیه...

امیدوارم توی اینده بتونم کمکی انجام بدم :rose:
سلام مجدد
خواهش میکنم, من به غیر از شما از 2 نفر دیگه هم پرسیدم, که متاسفانه جواب نگرفتم, بعد آقای طیبی جوابم رو دادند, درک میکنم, سرتون شلوغه و هر کسی مشغله خاص خودش رو داره و این کاملا طبیعی هست, باز هم ممنون

شما نسبت به من لطف داشتید و این رو با ارائه لینک های مفید برای رندر ثابت کردید, باز هم ممنون
اما الان یه زحمت برای شما داشتم, من کارم رو فرستادم, اگر امکان داره یه دور چک کنید, که آیا فایلها باز میشن یا نه, چون از ظهر در این زمینه به مشکل بر خوردم.

باز هم ممنون
باز هم سپاس
و
باز هم همگی موفق باشید :rose:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
لینکه عکسا درست نبود ولی با یکم سختی تونستم عکسا رو بگیرم.. :green:

آخرین ویرایش:

ROHAM WEB

Well-Known Member
آخر بدشانسی:-?
رندرهام آماده است اما ویندوزم بالا نمی یاد.الان با یه سیستم دیگه آن شدم.امیدوارم تا یکی دو ساعت دیگه مشکل حل بشه شاید مجبور بشم ویندوزم رو عوض کنم.:mad::snap:

سلام

11:55 فرستادم . استاد یادت نره :green:
هر چی ور رفتم چیز مفیدی نشد. همون قبلیا رو ضد زنگ زدم.
پشتیبانم دعوام نکنه خوبه.

همگی خسته نباشید.
برنده این هفته ببینیم چی رو میپسنده. ما که حسابمون پاکه غمی نداریم.
...
یا علی

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
نتیجه مسابقان

سلام به همگی

کار های این دوره واقعاً عالی بودن انتخاب یک کار به عنوان بهترین واقعاً سخت شده .

کار شماره یک : مادلینگ 65 و رندر 25 مجموع : 90 + 5 امتیاز wip

کار شماره دو : مادلینگ 50 و رندر 25 مجموع : 75 + 5 امتیاز wip

کار شماره سه : مادلینگ 40 و رندر 15 مجموع : 55 + 5 امتیاز wip

کار شماره چهار : مادلینگ 53 و رندر 12 مجموع : 65 + 5 امتیاز wip

کار شماره پنج : مادلینگ 30 و رندر 10 مجموع : 40 + 5 امتیاز wip

کار شماره شش : مادلینگ 20 و رندر 07 مجموع : 27 + 5 امتیاز wip کسر 3 امتیاز به دلیل نداشتن وایر

کار شماره هفت : مادلینگ 55 و رندر 20 مجموع : 75 + 5 امتیاز wip کسر 5 امتیاز به دلیل تاخیر در ارسال

مجموعه امتیازات :

کار شماره 1 : 95 امتیاز

کار شماره 2 : 80 امتیاز

کار شماره 7 : 75 امتیاز

کار شماره 4 : 70 امتیاز

کار شماره 3 : 60 امتیاز

کار شماره 5 : 45 امتیاز

کار شماره 6 : 29 امتیاز

به همگی خسته نباشید میگم

کار شماره 1 دارای بافت گذاری زیبا و متناسبی بود که جای تحسین داره :rose:

کار شماره 2 رندر قشنگی داشت و حالت چهره و لب خیلی زیبا اجرا شده بود و در کل کاملاً با پوز هماهنگ شده :rose:

کار شماره 3 از Hair به زیبایی روی مدل استفاده شده بود و اعتقاد دارم اگر بیشتر روی محیط و پوز کراکتر کار میشد میتونست تصویر زیباتر ارائه بده . :rose:

کار شماره 4 ایده مناسبی داره ولی در اجراء آناتومی کار بیشتر و دقت بالاتری نیاز داشت که با تمرین طراحیه آناتومی میشه مشکل رو حل کرد .:rose:

کار شماره 5 با اینکه مدلسازی ساده انجام شده ولی مشکل فنی نداره و پیشرفت خوبی در کار داشته . اگر مدل در پوز قرار میگرفت و محیطی هم براش ساخته میشد بیشتر خودشو نشون میداد .در ضمن سعی کنید در حالت Perspective از کار wire بذارید نه در نماهای user

کار شماره 6 هم خیلی واضح نیست . وایر هم که نداره و میشه تشخیص داد که کار کیه :green: فقط عزیزم یکم زاویه ها رو بیشتر میگرفتی تا بهتر دیده بشه ، جای دوری نمیره خانم مدیر :wink:. در کل از جسارت ایده دادنت خوشم میاد .:rose:

کار شماره 7 مدلسازی خوبی داشته ولی در اجراء Hair خیلی موفق نبوده و از طرفی ایده این کرکتر هم از یک کار بزرگ در CGarena برداشته شده . ولی در کل کار دلچسبی شده و خیلی ازش خوشم اومد . مخصوصاً استفاده از SSS در مدل .

کارها در کل واقعاً زیبا ساخته شده و به همگی تبریک میگم .

موفق باشید :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا