سلام خوبه اما نیازی نبوده دقیقا مثلخودش در بیارید جز بینیش بقیه اجزای صورتش خوب در نیمده اما بازم خوبهاین هم از کار من آماده رندر
سلام
راستش من اون قسمتی که گفتم زیر سبیلی رد کردم رو میخوام بپرسم, البته برای مدلی که گفتم تموم شده, درست کردم, اما میدونم روش اصولی نیست.
البته از تعدادی از دوستان درخواست کمک کردم, که متاسفانه به دلایل مختلف جواب نگرفتم , لذا بر این شدم, سوالم رو اینجا مطرح کنم, اگر از اساتید, کسی قابل دونست و جواب داد, بسیار ممنون, اگر هم که نه که هیچی
هر کاری میکنم که انتهای بلوز و شلوار صاف در بیاد, نمیشه, خودتون تصویر زیر رو ببینید متوجه میشید.
پیشاپیش از اساتیدی که در رسیدن به جواب کمک میکنند, سپاس فراوان
سلام خوبه اما نیازی نبوده دقیقا مثلخودش در بیارید جز بینیش بقیه اجزای صورتش خوب در نیمده اما بازم خوبه
سلام
راستش من اون قسمتی که گفتم زیر سبیلی رد کردم رو میخوام بپرسم, البته برای مدلی که گفتم تموم شده, درست کردم, اما میدونم روش اصولی نیست.
البته از تعدادی از دوستان درخواست کمک کردم, که متاسفانه به دلایل مختلف جواب نگرفتم , لذا بر این شدم, سوالم رو اینجا مطرح کنم, اگر از اساتید, کسی قابل دونست و جواب داد, بسیار ممنون, اگر هم که نه که هیچی
هر کاری میکنم که انتهای بلوز و شلوار صاف در بیاد, نمیشه, خودتون تصویر زیر رو ببینید متوجه میشید.
پیشاپیش از اساتیدی که در رسیدن به جواب کمک میکنند, سپاس فراوان
به نظر من شاید بشه با چند تا اِج گوشه ها رو تمیز در آورد ...
البته اگه اصرار هست که به قول شما " شلوارش!" جدا نباشه ! و گرنه اگه جدا باشه که مشکلی نداره که
یه وایر هم بذاری بد نیس
سلام
راه حلش خیلی ساده است. اما فکر کنم مجبور باشی پایین لباس رو از اول بسازی.یه عکس ضمیمه کردم و تا اونجا که تونستم سعی کردم ساده توضیح بدم با این حال اگه بازم سوالی پیش اومد بگو حتما.
**این مسابقات فقط و فقط برای اینه که مهارتهای مدلینگ خودمون رو بالا ببریم اگه در حین کار سوالی برامون پبش بیاد این یعنی داریم قدمهامون رو درست برمی داریم در غیر این صورت فقط وقتمون رو تلف کردیم و درجا زدیم**
مشاهده پیوست 71106
از اون آموزشی که roham جان گذاشتن که من سر در نیاوردم چون با مکس آشنایی ندارم اما بیس کار اینجوری که اگر هر چی اج ها ی نزدیک به لبه به هم نزریک تر باشه بعد از اسمود لبه ها تیز تر درمیاد ضمنن اگر یه وایر بزاری بهتر میشه کمک کرد.
سلام
ممنون
راستش منم گفتم زیر سیبیلی منظورم همین بود, یعنی جدا جدا کار کردم و مدلم رو درست کردم, اینم از وایر.
منم چون وایرش رو اینطوری می دیدم, متوجه ایرادش نمیشدم.
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید, اما اینطوری زوایا نرمتر در میاد, اما بازم مشکل اون موجها از بین نمیره که!؟
در مورد سوال داخل ** کاملا با شما موافقم, باز هم سپاس از لطفتون
از شما هم ممنون, اما باز از این طریق مشکل حل نمیشه.
خیلی خوشحالم تو سایتی فعالیت میکنم که هر یک از اساتید هر کمکی از دستشون بربیاد دریغ نمیکنند, دیشب آقای برهان طیبی(Borhan72) از فعالان این سایت و از شرکت کنندگان مسابقه نوروز90, با اینکه به دلیل مشغله زیادشون در این مسابقه شرکت نکردند, اما بنده رو راهنمایی کردند و مشکل بنده حل شد, باز هم از ایشون سپاسگذارم.
خوب مشکل اینجاست, به تصویر زیر دقت کنید, در اینجا مشکلی دیده نمیشه!؟
اما وقتی فقط به وایر توجه بشه, یعنی تصویر زیر
دلیل این امواج, وجود چند edge درست connect نشده هست.
باز هم از همگی ممنون و سپاس فراوان
همگی موفق باشید
حالا اینکه گفتید خوب در نیومده یعنی شبیه عکس نیست یا کلاً خوب نشده.