مسابقه ی مدلینگ :: کاراکتر کارتونی ::

سلام
دستگاهمو بردم شرکت تا مادربردی که سوزوندم از گارانتی برگرده!
امروز میخواستم یه کاری شروع کنم. البته دیروزم شروع کردم اما خیلی عادی شد.
قرار بود کج و مج رو درست کنم.
خب امروز تا یه جاهایی مج رو رسوندم. البته خیلی خام موند.
میخواستم ریتوپولوژی کنم به علت فرم عجیبش کارم سخت شد.
امروز یه نگاه به کارای اساتید انداختم فهمیدم اینبار هم آخر میشم اما عیبی نداره.
هم صبورم و هم معتمد بنفس.
...
یا علی

پیوست ها

• MAJ_s.jpg
    MAJ_s.jpg
    69.7 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • ~MAJ~.jpg
    ~MAJ~.jpg
    123.3 کیلوبایت · بازدیدها: 48
آخرین ویرایش:
V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
راستش من اون قسمتی که گفتم زیر سبیلی رد کردم رو میخوام بپرسم, البته برای مدلی که گفتم تموم شده, درست کردم, اما میدونم روش اصولی نیست.
البته از تعدادی از دوستان درخواست کمک کردم, که متاسفانه به دلایل مختلف جواب نگرفتم:cry: , لذا بر این شدم, سوالم رو اینجا مطرح کنم, اگر از اساتید, کسی قابل دونست و جواب داد, بسیار ممنون, اگر هم که نه که هیچی
هر کاری میکنم که انتهای بلوز و شلوار صاف در بیاد, نمیشه, خودتون تصویر زیر رو ببینید متوجه میشید.

001.jpg

پیشاپیش از اساتیدی که در رسیدن به جواب کمک میکنند, سپاس فراوان :rose:

به نظر من شاید بشه با چند تا اِج گوشه ها رو تمیز در آورد ...
البته اگه اصرار هست که به قول شما " شلوارش!" جدا نباشه ! و گرنه اگه جدا باشه که مشکلی نداره که :green:

یه وایر هم بذاری بد نیس :wink:

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام
راستش من اون قسمتی که گفتم زیر سبیلی رد کردم رو میخوام بپرسم, البته برای مدلی که گفتم تموم شده, درست کردم, اما میدونم روش اصولی نیست.
البته از تعدادی از دوستان درخواست کمک کردم, که متاسفانه به دلایل مختلف جواب نگرفتم:cry: , لذا بر این شدم, سوالم رو اینجا مطرح کنم, اگر از اساتید, کسی قابل دونست و جواب داد, بسیار ممنون, اگر هم که نه که هیچی
هر کاری میکنم که انتهای بلوز و شلوار صاف در بیاد, نمیشه, خودتون تصویر زیر رو ببینید متوجه میشید.

001.jpg

سلام
راه حلش خیلی ساده است. اما فکر کنم مجبور باشی پایین لباس رو از اول بسازی.یه عکس ضمیمه کردم و تا اونجا که تونستم سعی کردم ساده توضیح بدم با این حال اگه بازم سوالی پیش اومد بگو حتما.
**این مسابقات فقط و فقط برای اینه که مهارتهای مدلینگ خودمون رو بالا ببریم اگه در حین کار سوالی برامون پبش بیاد این یعنی داریم قدمهامون رو درست برمی داریم در غیر این صورت فقط وقتمون رو تلف کردیم و درجا زدیم**
poly.jpg

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام خوبه اما نیازی نبوده دقیقا مثلخودش در بیارید جز بینیش بقیه اجزای صورتش خوب در نیمده اما بازم خوبه

چون نیازی نبوده مثل خودش در بیاد , خوب در نیامده دیگه :green:
در ضمن وقتی فهمیدم که رئال قبول نیست دیگه زیاد روش کار نکردم:)
حالا اینکه گفتید خوب در نیومده یعنی شبیه عکس نیست یا کلاً خوب نشده.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام

001.jpg

از اون آموزشی که roham جان گذاشتن که من سر در نیاوردم چون با مکس آشنایی ندارم اما بیس کار اینجوری که اگر هر چی اج ها ی نزدیک به لبه به هم نزریک تر باشه بعد از اسمود لبه ها تیز تر درمیاد ضمنن اگر یه وایر بزاری بهتر میشه کمک کرد.

سلام

خیلی ممنون از این همه لطف به نفر آخر
اتود اولیه و یه تست تایپو برای شلوغ شدن رزومه
*
راه حل تیز و شارپ تر شدن لبه ها هم همونه که دوستمون گفت. من برای همون درخته که میخواستم مش سبک بزنم و شبیهش نشد از خانم مدیر شنیدم که باید نزدیک لبه های تیز لوپ اضافه کنم. اون روش یا همین دستکاری یا chamfer ریز رو لبه ها کمک میکنه تو دیواید و اسموت عموما تیز بشه با یه نرمی کوچیک.
*
این توپولوژی هم داستانی داره ها
توپوگان رو دوست داشتم چون میشد حجم و پوسته جدید رو همزمان دید ولی دیگه تو این مدل بیچاره کرد منو.
تو تری دی کوت هم همین معضل بود.
اما فیس سازی با چهار نقطه ای تری دی کوت اصلا جایی برای توپوگان باقی نمیذاره.
بهترین روش نقاشی روی حجم مثلا با پلی پینت تو زیبراش هست بعد نقطه گذاری با چهار نقطه ای تری دی کوت یا خط کشی با ابزار دیفالت توپوگان. بعدش آخر سر وصل کردن نقاط یا خطوط.
یه عکس از به هم ریختگی توپوگان.
یه تست هم از مدل بعدی که نیمه کاره هست توی زیبراش.
*
راستی کسی بلد هست تو زیبراش این توپولوژی جدید رو مپ بگیره. آیا همین روش دیواید کردن و برگشتن به دیواید اولیه جواب میده.
من برای اینکه بعدا دیتیل بدم و شلوغ نشه اول ریتوپو کردم... (جواب : چند لحظه بعد از تست:)
این سوالو که کردم دیدم یه گزینه تو اداپتیو اسکین هست به نام یونیفاید اسکین و از همون دیواید بالا مش میگیره که به تول ها اضافه میشه و همون دیواید ها رو هم داره.
خیلی خوب شد قبلنا با پروجکت و خطا همین کارو تو زیبراش انجام میدادم.
*
پایان قسمت دوم
یا علی

پیوست ها

• topoNO.jpg
    topoNO.jpg
    108.2 کیلوبایت · بازدیدها: 31
  • retopo wip ZB preview.jpg
    retopo wip ZB preview.jpg
    53.2 کیلوبایت · بازدیدها: 47
  • kajomaj base-idea.png
    kajomaj base-idea.png
    165.5 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • kajomajotypo.png
    kajomajotypo.png
    25.1 کیلوبایت · بازدیدها: 22
V

Violet89

کاربر مهمان
سلام

به نظر من شاید بشه با چند تا اِج گوشه ها رو تمیز در آورد ...
البته اگه اصرار هست که به قول شما " شلوارش!" جدا نباشه ! و گرنه اگه جدا باشه که مشکلی نداره که :green:

یه وایر هم بذاری بد نیس :wink:

ممنون
راستش منم گفتم زیر سیبیلی منظورم همین بود, یعنی جدا جدا کار کردم و مدلم رو درست کردم, اینم از وایر.

002.jpg

منم چون وایرش رو اینطوری می دیدم, متوجه ایرادش نمیشدم.

سلام
راه حلش خیلی ساده است. اما فکر کنم مجبور باشی پایین لباس رو از اول بسازی.یه عکس ضمیمه کردم و تا اونجا که تونستم سعی کردم ساده توضیح بدم با این حال اگه بازم سوالی پیش اومد بگو حتما.
**این مسابقات فقط و فقط برای اینه که مهارتهای مدلینگ خودمون رو بالا ببریم اگه در حین کار سوالی برامون پبش بیاد این یعنی داریم قدمهامون رو درست برمی داریم در غیر این صورت فقط وقتمون رو تلف کردیم و درجا زدیم**
مشاهده پیوست 71106

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید, اما اینطوری زوایا نرمتر در میاد, اما بازم مشکل اون موجها از بین نمیره که!؟
در مورد سوال داخل ** کاملا با شما موافقم, باز هم سپاس از لطفتون

از اون آموزشی که roham جان گذاشتن که من سر در نیاوردم چون با مکس آشنایی ندارم اما بیس کار اینجوری که اگر هر چی اج ها ی نزدیک به لبه به هم نزریک تر باشه بعد از اسمود لبه ها تیز تر درمیاد ضمنن اگر یه وایر بزاری بهتر میشه کمک کرد.

از شما هم ممنون, اما باز از این طریق مشکل حل نمیشه.

خیلی خوشحالم تو سایتی فعالیت میکنم که هر یک از اساتید هر کمکی از دستشون بربیاد دریغ نمیکنند, دیشب آقای برهان طیبی(Borhan72) از فعالان این سایت و از شرکت کنندگان مسابقه نوروز90, با اینکه به دلیل مشغله زیادشون در این مسابقه شرکت نکردند, اما بنده رو راهنمایی کردند و مشکل بنده حل شد, باز هم از ایشون سپاسگذارم.

خوب مشکل اینجاست, به تصویر زیر دقت کنید, در اینجا مشکلی دیده نمیشه!؟

003.jpg

اما وقتی فقط به وایر توجه بشه, یعنی تصویر زیر

004.jpg

دلیل این امواج, وجود چند edge درست connect نشده هست.

باز هم از همگی ممنون و سپاس فراوان

همگی موفق باشید:rose:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام

ممنون
راستش منم گفتم زیر سیبیلی منظورم همین بود, یعنی جدا جدا کار کردم و مدلم رو درست کردم, اینم از وایر.

منم چون وایرش رو اینطوری می دیدم, متوجه ایرادش نمیشدم.

ممنون از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید, اما اینطوری زوایا نرمتر در میاد, اما بازم مشکل اون موجها از بین نمیره که!؟
در مورد سوال داخل ** کاملا با شما موافقم, باز هم سپاس از لطفتون

از شما هم ممنون, اما باز از این طریق مشکل حل نمیشه.

خیلی خوشحالم تو سایتی فعالیت میکنم که هر یک از اساتید هر کمکی از دستشون بربیاد دریغ نمیکنند, دیشب آقای برهان طیبی(Borhan72) از فعالان این سایت و از شرکت کنندگان مسابقه نوروز90, با اینکه به دلیل مشغله زیادشون در این مسابقه شرکت نکردند, اما بنده رو راهنمایی کردند و مشکل بنده حل شد, باز هم از ایشون سپاسگذارم.

خوب مشکل اینجاست, به تصویر زیر دقت کنید, در اینجا مشکلی دیده نمیشه!؟

اما وقتی فقط به وایر توجه بشه, یعنی تصویر زیر

دلیل این امواج, وجود چند edge درست connect نشده هست.

باز هم از همگی ممنون و سپاس فراوان

همگی موفق باشید:rose:

چیزی که منطقیه اینه که ادجهای اضافی رو ریمو کنین یا از مود ورتکس سعی کنید همه نقاط اضافی رو در راستای یه ادج تارگت ولد کنین و کاری که گفتم رو در مورد نرم کردن لبه ها انجام بدید.
اما بچه ها برای من هم یه مشکلی پیش اومده.می خواستم واسه خرگوشه مو بزارم هر خود وی ری مشکلی نداره و راحت اضافه می شه.هر فارم هم همینطور.اما من می خوام با خود مکس اینکار رو انجام بدم (حالا منم می بینم نمی شه گیر دادم فقط به هر خود مکس:snap:)وقتی که مو رو اضافه می کنم توی ویوپورت مو اضافه می شه و می تونم روش کار کنم اما وقتی رندر می گیرم موها نیست.جالب اینجاست که فقط روی این خرگوشه مدیفایر هر کار نمی کنه وقتی تویه فایل جدا رویه هر آبجکتی مو می ندازم مشکلی نداره.همین خرگوشه رو تویه یه فایل جدا merg کردم اما بازم نشد.فکر می کنید مشکل چیه؟

ssevil

Well-Known Member
roham web
برای من همچین مشکلی یه بار پیش اومد
مال من اینطوری حل شد
که اندازه ی مدلم برای مو کوچیک بود
شما اندازه ی خرگوش و اندازه ی اون ابجکت هایی که می گید روشون مو اعمال میشه کنید
بعد مو رو بهش بدید
ببینید حل می شه :)

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
میخوام یه نکته ای رو بگم, نمیدونم شاید جای گفتن این حرف اینجا نباشه, اما جای دیگه ای پیدا نکردم که بگم, اگر جاش اینجا نیست و اشتباه هست, یه اشاره کوچیک کنیدم پاک میکنم.
میخواستم از آقای برهانی تشکر کنم, ایده کارهاشون عالیه, با دیدن کاراشون, آدم یاد عظمت خدا میفته, قربون خدام برم, اگر آدم ها اینطوری خلق میشدن...
خدا جونم شکرت
بازم ممنون
موفق باشید

حالا اینکه گفتید خوب در نیومده یعنی شبیه عکس نیست یا کلاً خوب نشده.

دوسته عزیز منظورم را خوب نگفتم من فکر کردم می خواهید شبیه خودش در بیارید چون دماغش را خیلی خوب در آوردید گفتم حتما می خواستید کلش را مثل اون در بیارید اما حالا که میگید اینطوریه پس حرفما پس می گیرم :green: اما کلن واسه طراحی کاراکتر آناتومی صورت خیلی نگاه کنید من اولا کار که بهم می گفتند بهم بر می خورد اما بعد از یه مدت دیدم واقعا مهمه این آموزش از جنوم خیلی خوب آموزش میده
1239315482_gnomonology-the-form-of-anatomy-series-2.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا