دوباره سلام .
بچه ها امروز جو گرفتم و با سرعت شروع به ادامه ي مدل سازي كردم ، يه سري چيزاي كم اهميت رو مدل نمي كنم ( زياد تو چش نيستن ) و يه سري هم از جزئيات دادن كم مي كنم كه به موقع و قبل از اتمام وقت مسابقه برسم كه كارم رو تحويل بدم و از بقيه جا نمونم.
فوقش هم بعد از اتمام وقت مسابقه تحويل مي ديم ، ( باكي نيست ... )
بچه ها چيزايي كه من گفتم و اينكه از مدلسازي خسته شدم ، علت داره ، و علتش هم موضوع تعيين شده نيست !!
موضوع اينه كه اين مدت ( تابستون ) برخلاف زمان هاي گذشته كه فقط آموزشي مي ديدم و فقط گه گاهي در حد تمرين كار مي زدم، 95 % مشغول امتحان كردن موضوعات مختلف و تمرين و مدل سازي و .... اينا بودم !! و خوب طبيعتا يه فشاري روي آدم مي ياد ديگه ، مثلا وقتي قرار باشه با ماوس در ZB به مدلسازي بپردازي ... ! خوب طبيعتا پير مي شي !! البته يكي كه چه عرض كنم ، ...( خدايا يه تبلت برسون

) الان بلوط حال و روزم رو خوب درك مي كنه
حالا چون از اول مسابقه اعلام كردم كه هستم ، پس نامرديه وسط كار برم كنار ( تحت هر شرايطي )، هر جوري شده اين مدل رو تموم مي كنم !!. خوابتون نبره ها ... !! يهو ديديد من اول شدم .

گر چه اين مدل رو فقط در سطح مسابقه مي زنم ( به دلايلي كه گفتم ) ، ان شائ الله بعدا سر فرصت كاملش مي كنم.
در مورد رباط و اينا هم بنظرم ديتيلشون و زماني كه مي بره به مراتب بيشتر از موضوع انتخاب شده هست مگر اينكه بخواي يه كار شلشي ( الكي ) بزنيم و بنظرم چيز هايي كه وجود دارند و در دسترس هستند ، براي تعيين موضوع مسابقه بهتر هستند. چون تخيل كردن هم خودش وقت گيره .
راستي عليرضا جان نمي شه به علت اينكه موتور قطعات زيادي داره ، بهش گفت مدل حرفه اي .
به نظر من مدل سازي يكي از ساده ترين كار هاست !! چون يه اصولي داره و مرتب لازمه يه كار اي تكراري كني ( extrude و ... ) و دليل اينكه هنوز كسي كارش رو نفرستاده اينه كه بچه ها دلشون نمي ياد كه اين موتور رو همين طوري بزنن ، دارن حسابي قطعه و ديتيل براش تدارك مي بينن . خاصيت اين مدل ها اينه كه هر چي كه ديتيل بهشون بدي ، بازم مي بيني كمه ( البته منظورم همون اجزاي كنار موتور ه موتور ه ، okay?? )
و در نهايت ، بابا مكس و ول كن بيا براي مايا
ايمان خان داره گمراه ات مي كنه !! بيا پيش خودم تا بهت بگم موضوع از چه قراره !!
آقا شوخي كردم ها ، حالا مكس كارا چماق بدست نيفتن دنبالمون .
در مراحل بعدي منتظرت هستيم .
همگي موفق باشيد.
يا علي.