سلام به همگی دوستان
عید همگی مبارک، امیدوارم سال خوبی رو آغاز کنید
سالی پر از پیروزی و موفقیت براتون باشه
نه بهزاد !!!!!!!!!!
جــــــــــــــــــان ما بیخیال ، من هیچی از Archviz نمیدونم !!!!!
هیچیییییییییییییییییییییییییییی !!!!!!!!!!!!!!!!
بعدم این جمله یک طرفست که :
پس یعنی ماها مسلطیم و Archviz ها مسلط نیستن !!!!!! یا برعکس !!! به خودم شک کردم !!!
خب کسی هم کا کاراکتر میزنه چیزی از Arch مدل نمیدونه
باور کن !!!!!!!!!!!!!!!
من هم با شما موافقم، نه کارکتر ساز و مدلساز اشیاء صنعتی میتونه معماری شرکت کنه نه یک نفر که رشته معماری هست میتونه چیزی غیر از معماری شرکت کنه
هرکسی توی حوزه کاری خودش تسلط داره و ممکنه در مابقی تسلط کافی رو نداشته باشه
شما به زوج همیشگی رضا و فرشید توی مسابقات توجه کن، یک نفر متخصص مدلسازی و یک نفر نیز متخصص معماری، البته این دو نفر توانایی دیگه نیز دارند
به نظر من بهتره گروهی شرکت کنید و یک نفر متخصص معماری و نفر بعد متخصص مدلسازی اشیاء و کارکتر
البته همه اینها بستگی به این داره که موضوع مسابقه چی باشه
من توی نظر سنجی شرکت نکردم، اما 50-50 دوست دارم شرکت کنم، اگر مشکلی پیش نیاد
البته به شرطی که یک همگروهی غیر معماری پیدا کنم که توی مدلسازی اشیاء و کارکتر تخصص داشته باشه
قسمت معماری کلا با من و مدلسازی اشیاء و کارکتر با نفر بعدی، تا حدودی میتونم توی مدلسازی اشیا ساده نیز کمک کنم
مابقی قسمت ها مثل تکسچر، نورپردازی و رندرینگ رو من میتونم انجام بدم، اما اگر همگروهی پیدا بشه که بهتر از من انجام بده چرا که نه، من درخمتشون شاگردی میکنم (هر چند هنوز شاگردیم)
خلاصه کسی باشه که هر کاری از دستش برمیاد انجام بده، گردن اون یکی نیندازه و اگر کارش تموم شد توی قسمت های دیگه در حد توانایی هاش کمک کنه
فعلا صبر میکنم تا ببینم موضوع، تاریخ شروع و پایان مشخص بشه، بعد اعلام امادگی کنم