مسابقه مدلینگ :: سلاح گرم ::

amirz1376

Well-Known Member
سلام به همه من شمشیرمو درست کردم :paint:
ولی یه مشکل :shock: من شمشیرو با استفاده از کروسها درست کردم و از طریق لافت و ..... به هم وصلیدم :green: اما حالا که میام بچرخونم از هم جدا میشن . و وقتی هم گروپشون میکنم بازم از هم جدا میشن البته با استفاده از (ctrl + g ) :) حالا چیکار باید کنم .

سلام به همه من شمشیرمو درست کردم :paint:
ولی یه مشکل :shock: من شمشیرو با استفاده از کروسها درست کردم و از طریق لافت و ..... به هم وصلیدم :green: اما حالا که میام بچرخونم از هم جدا میشن . و وقتی هم گروپشون میکنم بازم از هم جدا میشن البته با استفاده از (ctrl + g ) :) حالا چیکار باید کنم .

من یکم متوجه نشدم ! با چی ساختیدش ؟!!

کلا میخواید بچرخونیدش ؟ یا فقط تیغه رو میخواید بچرخونید ؟

history رو پاک کنید .
مبتونید از combine هم استفاده کنید ... :-?

اگه تبدیلش به پلیگان کردی combine کن همشا به هم پیشنهاد می کنم ورتکس هاش را هم بهم mege کنی چون اگه نکنی و پلی باشند بعد از تبدیل به پلی و کمبین اگه ورتکس ها به هم مرج نشده باشند با زدن کلید 3 اسموس نمی شند ...

amirz1376

Well-Known Member

من یکم متوجه نشدم ! با چی ساختیدش ؟!!

کلا میخواید بچرخونیدش ؟ یا فقط تیغه رو میخواید بچرخونید ؟

history رو پاک کنید .
مبتونید از combine هم استفاده کنید ...
:-?

اینی رو که شما میگی والا من نمشناسم اصلا نمیدونم کی هست و چی کار کرده ولی خوب خدا رحمتش کنه روحش شاد هر خدومتی هم که کرده به کشورش بوده.
:green::green:

از هیستوری هم درست نشد ! :-?
اینم عکس تا متوجه شین . :green:

دوست عزیز من فکر میکنم اگه به تیغه ات کمی حجم بدی بد نباشه :green: الان زیادی صافه ! :wink:

میخوام اما نمیشه !!! یعنی وقتی میام شیب بدم سطح ها غیبشون میزنه !!!!!!! :mad::mad::mad:

اگه تبدیلش به پلیگان کردی combine کن همشا به هم پیشنهاد می کنم ورتکس هاش را هم بهم mege کنی چون اگه نکنی و پلی باشند بعد از تبدیل به پلی و کمبین اگه ورتکس ها به هم مرج نشده باشند با زدن کلید 3 اسموس نمی شند ...

من که هیچی نفهمیدم :shock::shock::shock: :green:

تشکر از همه :rose:

پیوست ها

• shamshir !.jpg
    shamshir !.jpg
    280.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
ببین من کلا مایا کار نمیکنم ولی شاد با این کار مشکلت حل شه اول همه رو گروپ کن بعد با فرمت 3d یا obj

ذخیره کن بعد فایل ذخیره شده رو دویاره باز کن ....

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام به همگی
منم فقط ایدم رو بعنوان آخرین پست، در مجید آنلاین، در اینجا میزارم.
البته دوست داشتم تو جمع خوبه بچه های سه بعدی باشم، اما ...
خوب سر اساتید رو درد نمیارم.
راستش تصمیم داشتم برای این موضوع،‌ یک خودنویسی با طرح قشنگ، یه چیزی در مایه های کار آقای ماله میر (gs-graphic) طراحی کرده بودند، طراحی کنم و ته این خودنویس به نارنجک ختم بشه، البته تا یه جاهاییم طرح رو زدم، اما متاسفانه... :sad:
با آرزوی موفقیت برای همه اساتید گرامی...

hesam_sn

کاربر VIP
حسام جان مدلت خیلی عالی شده خیلی ازش خوشم اومد برو تو کار رندرش..

موفق باشی :rose:
مرسی. مدلش بازم کار داره. یه چراغ هم میخوام زیرش اضافه کنم
این قسمتایی که تو عکس هست رو میشه با دیسپلیس درست کرد؟

پیوست ها

• hammerli_850_air_magnum_177_cal_air_rifle7.jpg
    hammerli_850_air_magnum_177_cal_air_rifle7.jpg
    58.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11
سلامسابقه
آقا من آدرس رو گم کرده بودم دیر اومدم!:rose:
دو تا ایده کوچولو دارم.
یکیش اینه که اگه ساعتم که تفنگ بود رو نشد به علت پکیدن کارت گرافیک تموم کنم حداقل برای تفنگ میتونم ازش استفاده کنم!
و یه حجم ناشناخته و کانسپت وار دیگه هم داره خودشو داره بهم پیشنهاد میکنه!
آقا صندلی آخر کنار بوفه ما زنبیل گذاشتیم.
...
فعلا
یا علی

Mandana

Active Member
دیگه اینقداهم گاگول تشریف نداریم :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink: :green::green::green::green::green:

بیاین خودتون ببینید . :shock:

window>
settings/prefrences>
plug-in manager

توی لیست بگردین گزینه ی objExport.mll رو پیدا کنین و تیک loaded و auto loaded رو بزنین.حالا باید بتونین obj هم خروجی بگیرین:rose:

/

می هنوز دو دلم اینو که یه بنده خدایی :)سوت) فرستاده باسم مدل کنم:

http://images.artfinding.com/lot/_2...ing_flintlock_pocket_pistol_1222408969341.jpg

یا یه چیز دیگه.امروز شروع می کنم هر چه پیش آید:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا