سلام به همه من شمشیرمو درست کردم
ولی یه مشکل من شمشیرو با استفاده از کروسها درست کردم و از طریق لافت و ..... به هم وصلیدم اما حالا که میام بچرخونم از هم جدا میشن . و وقتی هم گروپشون میکنم بازم از هم جدا میشن البته با استفاده از (ctrl + g ) حالا چیکار باید کنم .
اینم عکسش که شمشیرشو نمیتونم بچرخونم فقط درش مونده
من یکم متوجه نشدم ! با چی ساختیدش ؟!!
کلا میخواید بچرخونیدش ؟ یا فقط تیغه رو میخواید بچرخونید ؟
history رو پاک کنید .
مبتونید از combine هم استفاده کنید ...
اینی رو که شما میگی والا من نمشناسم اصلا نمیدونم کی هست و چی کار کرده ولی خوب خدا رحمتش کنه روحش شاد هر خدومتی هم که کرده به کشورش بوده.
دوست عزیز من فکر میکنم اگه به تیغه ات کمی حجم بدی بد نباشه الان زیادی صافه !
اگه تبدیلش به پلیگان کردی combine کن همشا به هم پیشنهاد می کنم ورتکس هاش را هم بهم mege کنی چون اگه نکنی و پلی باشند بعد از تبدیل به پلی و کمبین اگه ورتکس ها به هم مرج نشده باشند با زدن کلید 3 اسموس نمی شند ...
سلام. منم یه مدل ساختم. اون جاهایی که نقطه نقطه هست رو اگر بتونم با آنرپ و دیسپلیس اضافه میکنم .
ببین من کلا مایا کار نمیکنم ولی شاد با این کار مشکلت حل شه اول همه رو گروپ کن بعد با فرمت 3d یا obj
ذخیره کن بعد فایل ذخیره شده رو دویاره باز کن ....
مرسی. مدلش بازم کار داره. یه چراغ هم میخوام زیرش اضافه کنمحسام جان مدلت خیلی عالی شده خیلی ازش خوشم اومد برو تو کار رندرش..
موفق باشی
دیگه اینقداهم گاگول تشریف نداریم
بیاین خودتون ببینید .
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeسلام من هم هستم دوستان با یک چیزی به نامممممممممممممممم : sniper
سلام خوب یه بوقی چیزی میزدی باو من از کجا بدونم شما هم داشتی اینا مدل می کردی حالا طوری نیست رقابت بالا میگیرهEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe
این رو که من داشتم مدل میکردم.