eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
این رو که من داشتم مدل میکردم.
اتفاقا بنظرم جالب شد یه رقابت میشه بین دو نفرتون..
تازه نفسا هم زودتر کارشونو بزارن
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
این رو که من داشتم مدل میکردم.
منو میگی؟خب رضا جان این که تو عکسم کاملا مشخصه اون وسط یه تو رفتگی هست خوب بخاطر اونه که این حالت شده...
اونو درست کردم. با اکسترود تو برده بودم ولی گوشه هاش رو edge اضافه نکرده بودم نرم میشد.ببخشید نمیدونم چرا همش تو و رضا رو قاطی میکنم ...
منظورت رو متوجه نمیشم اگه میخوای شبیه حالت بدون اسموس بشه باید اینطوری EDGE اضافه کنی
فیلمت خیلی رک گفت مشکلت چیه اما شرمنده اکثر بچه ها مکس کارند اما تو مکس یک همچین مشکلی گاهی به چهار جهت اصلی ابجکت ربط داره شاید با جابجایی چهار جهت اصلی مشکلت حل بشه.نخند خوب مایا کار نکردم هرچی به زهنم رسید گفتم
شما چرا اون 2تا را با هم rotate میکنید ؟ وقتی planer می کنیم هنوز اون curve پرنت به حساب میاد واسه اون سورفیس پس شما اول رو شمشیر کلیک کن (شمشیر نه رو اون curve ) بعد delete history کن edit >delete bye type > hisoty حالا سورفیس را بگیر rotate کن اون curve را هم را حت می تونمی delete کنی ...سلام به همه ی دوستان من مشکلم هنوز حل نشده
براتون یه فیلم گذاشتم که مشکلمو ببینید
مرسی
شما چرا اون 2تا را با هم rotate میکنید ؟ وقتی planer می کنیم هنوز اون curve پرنت به حساب میاد واسه اون سورفیس پس شما اول رو شمشیر کلیک کن (شمشیر نه رو اون curve ) بعد delete history کن edit >delete bye type > hisoty حالا سورفیس را بگیر rotate کن اون curve را هم را حت می تونمی delete کنی ...
سلام
... اما برای مثلا عقب نموندن خط خطی کردم.
یا علی